milá
janaaa, je mi úúúplně u zadničky, zda mi věříš nebo nevěříš, jestli jím úúúplně všechno nebo lžu - označila jsi mě tu
za lhářku, která tu píše bludy - ale nechápu, proč bych sem nemohla napsat po
PRAVDĚ co a jak jím !!! To, že mi nevěříš, je čistě tvoje věc, tvůj boj, ne můj, aspoň to mi věř !!
Pokud já vím, tak zrovna
TY ujíždíš na sladkém, zrovna
TY bojuješ s přibíráním na váze, nevím proč, ale cítím z Tebe
ZÁVIST !! promiň, ale je to opravdu tak, ať se ti to líbí nebo ne, napsala jsi příspěvek plný závisti a osočení, ale rozhodně se z toho hroutit nehodlám, já mám svědomí čisté -
NELŽU A JÍM VŠECHNO, S TÍM PROSTĚ NEUDĚLÁŠ NIC !! Myslíš si snad, že bych si psala do jídeláků něco jiného, než jsem jedla?? Nevím v tom případě, kde žiješ
Další věc je ta, že já
NIKDY NIKAM nenapsala, že se cpu celé dny kalorickými bombami !! Další tvůj výplod - asi se řídíš pravidlem - podle sebe soudím Tebe .... vždy a všude a všem píšu, že jím
úúplně vše, na co mám chuť, ale doržuji svoji gramáž 85-100g - to přece neznamená, že má celodenní jídla jsou kalorické bomby - rozhodně nejím dietně, to fakt
NE !!
Ti, kteří mě viděli jíst a kteří mě znají moc dobře vědí, že jím opravdu
VŠECHNO a to od samého ZAČÁTKU !!! Koneckonců jsi mě viděla i ty sama při jídlech - sraz Ostrava i LB - viděla jsi tam snad něco dietního?? Já tedy
NE !!
Micko k Tobě jen toto - o mě je známo, že já sladké NEMUSÍM, ale nebráním se tomu, když mám chuť na něco sladkého a tptéž platí u sladkých nápojů - sladké nápoje nevyhledávám, ale ani se jim nebráním - ale rozhodně co je pro ostatní normálně sladké, pro mě je to přeslazené - rozuměj džusy, coly, limonády atd....
sibyl také na tom nevidím nic špatného, když jíme
VŠECHNO - a nejsme výjimky, tomu věř - lolinka, Dejna, Arielka a další také
NIKDY nejedly dietně a kde jsou dnes.... děkuji Ti za Tvůj příspěvek
....jak vidím,
janaaa má nejspíše problém sama se sebou a tady si jen pěkně vybila své splíny.... ale jooo, vždyť jooo, jen tak dál, udělej ze sebe tu vzornou, která jedla stále dietně a která shubla díky dietnímu režimu -
janiii promiň, ale musím se smát a to docela dost, tomu věř !!