fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 zář 2025 21:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 509, 510, 511, 512, 513, 514, 515 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 17:36 

Bohunko Gerž, teď jsem si teprve všimla Tvého metříku. Jsi skvělá!

:wink:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 18:25 

Bossice děkuji tzi moc.Moc to potěší. :wink:

3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 18:48 

sazka je obdivuhodné jak krásně shazuješ kila i bez opky...
misabacik gratuluji ke krásnému úbytku
Bohuslava tobě taky gratuluji...jsi šikulka

Naposledy upravil MickaPt dne 01 dub 2011 18:56, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 18:50 

všem co jim jde hubnutí moc gratuluji :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 21:39 

tak děvčátka,dneska měla ségra narozky,tak jsem se "dojedla" a snad si tělo už přestane ukládat nebo zítra rozdupu váhu :twisted: :twisted: :evil: .Teda obrazně,je to vánoční dar od manžílka s mixerem od mamky jako podpora k novýmu tělíčku :? Jinak všem zmenšjícím se gratulka a těm ostatním,pevný nerva a vůli :wink: :lol: :lol: :lol: -ne jako já na tý dnešní oslavě :oops: :oops: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 21:54 

Věrka: "Jinak pokud najedeš ihned po opce na přísný dietní režim - polož si otázku - kam sáhneš, až se váha zastaví?? :roll: pokud budeš jíst tak nějak vše, začneš jíst dietně, váha se opět pohne dolů, ale když budeš jíst dietně hned od začátku - není už kam sáhnout, kromě do pohybů, tam je to také takové všelijaké, jak všichni víme.... :wink:[/quote]"

VĚRKO větší hovadinu už jsem dlouho nečetla :lol: . Operace nám má pomoct se naučit jíst malé porce ale malé porce ti nezaručí hubnutí, pokud jsou to kalorické bomby. A upřímně, kdyby si Věrko jedla sebemenší porce, ale jen kalorické bomby nebyla bys tam kde jsi ted. Věřím, že když máš chut na něco kaloričtějšího, tak si to dáš, ale určitě to není na denním pořádku, to ti prostě nevěřím. Neříkám, že by čerstvě operovaní měli držet drastickou dietu, ale krátce po operaci je právě období, kdy je dobré se naučit jíst, což žádná z nás, která jsme se dostaly do této prostornosti, neuměla.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 22:39 

Jani, já se k té Věrčiné "hovadině" teda připojuji. Taky jím všechno, na co mám chuť. Velikost porcí dodržuju. Mám stejný názor jako Věrka, když to jde s normálním běžným stravováním dolů, je to fajn. Až to nepůjde, sáhneme si do rezerv a omezíme se na přísnější dietku a drsnější cvičení. Pořád máme ještě něco v zásobě. Kdybych měla hned od opky držet nízkokalorickou dietu a nemoci si nic dobrého dopřát, to jsem snad ani na tu opku nemusela chodit, trpěla bych, tak jako jsem při dietách trpěla před ní. Nedávno tu proběhlo takové trochu haló, že si dám roštěnku se sosíkem a tatarkou. Jo, dám. A co, hubnu po tom, hubnu. Tak ať mi všichni vlezou na záda. Až hubnout nebudu, dám si salát a kolečko kolem baráku :lol: Snad na to tedy ještě dlouho nedojde. Ale já zase třeba nejím sladké, přestalo mi chutnat, od opky jsem neměla čokoládu, oplatek, nic. Někdo zase ujede občas na sladkém, tak je to vlastně 1:1 a nemáme si co vyčítat :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 dub 2011 22:44 

Já se k tomu moc vyjadřovat nemůžu neb zatím nemám zkušenost...ale napíšu svůj názor.
určitě mám v plánu to co psala Verca, rozhodně je pak lepší mít rezervy... něco na tom bude.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 00:36 

SIBYL to si mě špatně pochopila. Jestliže budu jen na koblížkách a šlehačce, tak můžu mít porce sebemenší a budu nabírat. Jde o to, že si člověk dopřeje na co má chut, ale musí to pak vyvážit následně méně kalorickým jídlem. Je hloupost říkat čekatelkám na operaci, že se hubne samo. Možná z počátku, ale jestliže se jídelníček trochu neupraví, budeme za chvíli s kilama zpátky. Bylo už tady několik děvčat, která po půl roce přestala hubnout, protože právě milujou ty kalorické bomby a nedokážou se jich vzdát. (věrka bude vědět koho mám na mysli)
A myslím si, že je naivní si myslet, že sáhnete do nějakých rezerv, nesáhnete, Za prvé: začneš být se sebou spokojená, a tudíž nebudeš mít potřebu se začít omezovat a za druhé: tělo totiž zvykne na ty malé porce, a už nepustí ani gram. proto se hubne zhruba 12- 15 měsíců.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 07:09 

já souhlasím s Janaaa , ne každý má takové štěstí ve spalování jako verca, pokud bych si libovala v kalorických jídlech a jedla i maličké porce často a pila sladké nápoje(cola apod.), tak určitě mi nepomůže žádná operace...není nutné jíst jen saláty a klíčky....ale strava musí být vyvážená....
je fakt ,že každý si musí vytvořit jídelníček ušitý na jeho tělo...co mu chutná, co bude jíst i po skončení diety... operace nám má napomoci se naučit jíst....a ne žrát....
představy, že po operaci zhubneme sami bez vlastního přičinění , jsou mylné....akorát se srovnáním dietění bez opky....že jsem trpěla hladem...a ted tyto hladové pocity mám jen vyjímečně...když nedodržím interval mezi jídly....a je delší než 3hod.....to pak mám hlad....jinak pocity hladu nemám...
hubnutí mi jde pomalu...teda z mého hlediska se mi to zdá pomalé...ale doktorka je spokojená ,že je to ideální úbytek....hlavně v tucích.. což jev pořádku....nedržím žádnou striktní dietu..a stravovací řéžim....není takový jaký by měl být...ale v zásadě dodržuji pidiporce, pitný réžim... a pohyb ten v poslední době je taky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 07:19 

MickaPtskutečně mezi jídly necítíš hlad? Přesvědčuju manžu k plikaci, slíbil mi, že když do podzimu nic nezhubne, tak že to podstoupí. Ale je zatížený na chutě a má slabou vůli. Potřebuju vědět, jestli se Ti chutě trochu zmírnily a jestli skutečně máš pocit nasycení třeba i 2 hodiny po jídle.
Do bandáže jít nechce, když vidí, že mám hlad 20 hodin denně. Ufiknout žaludek si taky nedá. Můžeš mi, prosím, o těch chutích a případnému hladu trochu něco víc povědět? A ještě, kolik můžeš vypít najednou...je zvyklý do sebe vyklopit třeba půllitr vody, což určitě nebude možný. Tak kolik najednou můžeš? Díky předem za odpověď.

Když mi odpoví další plikačáci, budu ráda! :wink:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 08:11 

milá janaaa, je mi úúúplně u zadničky, zda mi věříš nebo nevěříš, jestli jím úúúplně všechno nebo lžu - označila jsi mě tu za lhářku, která tu píše bludy - ale nechápu, proč bych sem nemohla napsat po PRAVDĚ co a jak jím !!! To, že mi nevěříš, je čistě tvoje věc, tvůj boj, ne můj, aspoň to mi věř !!

Pokud já vím, tak zrovna TY ujíždíš na sladkém, zrovna TY bojuješ s přibíráním na váze, nevím proč, ale cítím z Tebe ZÁVIST !! promiň, ale je to opravdu tak, ať se ti to líbí nebo ne, napsala jsi příspěvek plný závisti a osočení, ale rozhodně se z toho hroutit nehodlám, já mám svědomí čisté - NELŽU A JÍM VŠECHNO, S TÍM PROSTĚ NEUDĚLÁŠ NIC !! Myslíš si snad, že bych si psala do jídeláků něco jiného, než jsem jedla?? Nevím v tom případě, kde žiješ :wink:

Další věc je ta, že já NIKDY NIKAM nenapsala, že se cpu celé dny kalorickými bombami !! Další tvůj výplod - asi se řídíš pravidlem - podle sebe soudím Tebe .... vždy a všude a všem píšu, že jím úúplně vše, na co mám chuť, ale doržuji svoji gramáž 85-100g - to přece neznamená, že má celodenní jídla jsou kalorické bomby - rozhodně nejím dietně, to fakt NE !!

Ti, kteří mě viděli jíst a kteří mě znají moc dobře vědí, že jím opravdu VŠECHNO a to od samého ZAČÁTKU !!! Koneckonců jsi mě viděla i ty sama při jídlech - sraz Ostrava i LB - viděla jsi tam snad něco dietního?? Já tedy NE !!

Micko k Tobě jen toto - o mě je známo, že já sladké NEMUSÍM, ale nebráním se tomu, když mám chuť na něco sladkého a tptéž platí u sladkých nápojů - sladké nápoje nevyhledávám, ale ani se jim nebráním - ale rozhodně co je pro ostatní normálně sladké, pro mě je to přeslazené - rozuměj džusy, coly, limonády atd.... :wink:

sibyl také na tom nevidím nic špatného, když jíme VŠECHNO - a nejsme výjimky, tomu věř - lolinka, Dejna, Arielka a další také NIKDY nejedly dietně a kde jsou dnes.... děkuji Ti za Tvůj příspěvek :wink:

....jak vidím, janaaa má nejspíše problém sama se sebou a tady si jen pěkně vybila své splíny.... ale jooo, vždyť jooo, jen tak dál, udělej ze sebe tu vzornou, která jedla stále dietně a která shubla díky dietnímu režimu - janiii promiň, ale musím se smát a to docela dost, tomu věř !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 08:24 

Tak já si především myslím, že je nesmysl vercu osočovat z toho že lže.. vždyť co by z toho měla.To jsou podle mě docela silné řeči... to co psala verca dává smysl, a já věřím že tomu tak je... vždyt by se po opce ani nizkokaloricky jíst nemělo... k vůli živinám, vždyt z toho mála co do sebe pak člověk dostane si nemže tělo pro sebe absolutně nic vzít, pokud se baští nizkokaloricky hned po opce.
vždyť je to tady i popsaný ve stravování.
Někomu to halt jde i po nějaké době a nemusí ubírat a sahat do "rezerv" a někomu to nejde, a sáhne si..
Verca má halt prostě jen štěstí že patří mezi ty, kteří nemusejí...
a je to fajn, protože ta redukce je pak jistě příjemnější když si můžeš dát co chceš.
I moje internistka, mě varovala o stravování při přechodu na pevnou stravu...řekla doslova DEJTE SI COKOLIV, ALE VŽDY JEN URČENOU GRAMÁŽ PORCE, A VŽDY JEN V URČENÝ ČAS!! o tom že bych měla držet po opce nizkokalorickou dietu nepadlo ani slovo, a mě to příjde logické.
Můj názor.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:03 

Tak já jsem dostala doporučení rázně omezit cukry, tuky, uzeniny, bílé pečivo. Ale to jsem respektovala už dávno. Ani jsem nesnědla pokaždé doporučenou gramáž, někdy jen 35 g, tudíž dohnat to vždy při tekuté a kašovité. Stejně musím jíst míň kalorií, než je doporučené při redukci. Takže já jsem se musela hlídat ještě víc, protože moje tělo už na takový režim jelo dávno. Taky se snažím doplnit si chybějící potravinovými doplňky či multivitamíny. Každý si to musí vychytat podle sebe. Když si dám něco "lepšího", ošidím další porci, nejméně jednu. Stejně mi to je všechno houbelesky platný.

Dodávám...Věrču jsem fakt neviděla jíst nic dietního, naposledy krokety s tatarkou. Ale je pravda, že snědla jen pár kousků a zbytek jsem dojela já, bez tatarky. Do večera mi to leželo v žaludku. Ale zhřešila jsem ráda, kroketky jsem nejedla možná rok a tak jsem si pošpendlírovala.

Jak psala Zakletá, každý to má trochu jinak a rozpětí ve stravování je velký. Záleží na tolika aspektech, že není možné zcela jednoznačné univerzální klíč ke stravování před, po opce, jak záhy, tak po letech.

Rezervy...určitě se najdou u každého, nemusela jsem si třeba včera dávat sekanou, mohla jsem si vzít jen samotný špenát. Takže dnes k snídani jen kafčo s mlékem, bez svých drahých bobulí :wink: . K obědu bude vývar. A pak si zajdu na zahradu sezobat sedmikrásky. Jo a už vykukují kopřivy, takže detox bude zdarma.

A prosím, neškubejte si chlupy ani pírka, ani nožičky, křidýlka atd. a děkuji. 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:09 

boss nám třeba Hrubáček říkal už v nemocnici hned po opce, že máme jíst všechno, sladké, slané, kyselé, ale hlavně, ať DODRŽUJEME porce a intervaly a tím se také řídím a výsledek se dostavil - je to opravdu o tom přestat žrát a začít JÍST !!

No ale mě stejně nikdo nevěřte, co slovo, to lež, podle janyyy ...no holt jsem byla na ráně, potřebovala si vybít na někom své emoce.... co nadělám... :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 509, 510, 511, 512, 513, 514, 515 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina