fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 zář 2025 21:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:12 

sibyl - právě jsem zkoukla Tvé fotečky na rajčeti a musím říct - paráda, gratulace veliká, fakt změna jako prase :oops: :lol: Je to vidět už strašně moc a začínáš se neuvěřitelně měnit - samozřejmě do ještě větší krásy :lol: :lol: :lol: GRATULKA !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:16 

jsem po operaci víc jak 2 roky a abych pravdu řekla, tak jsem zatím ještě vyloženě dietu držet nezačala. Pouze jsem se naučila jíst, a to si myslím, že je na celém hubnutí to nejdůležitější. Nechci, aby si nováčci, ale začali myslet, že teď půjdou na operaci a pak budou jíst dál tak jak jedli doposud a kila půjdou dolů, to vůbec NE, disciplina je na úspěšném hubnutí to nejdůležitější. Jíst všechno (samozřejmě nikdo neměl na mysli jenom kalorické nebo sladké), ale v malých porcích a hlavně pravidelně.

Tu dietu si nechávám až bude opravdu nejhůř, abych opět nastartovala hubnutí :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:19 

marti a přesně tohle píšu celou dobu, jen to "někdo" nějak špatně pochopil...nebo spíše nechtěl pochopit.... a hodilo se mu to do mlýna... :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:27 

Ahoj...
I když to pro vás zúčastněné asi není nejpříjemnější, já, jakožto adeptka na opku, vám za tuhle "hádku" děkuju... Aspoň mám nějakou představu o tom, co dělat a nedělat. Myslím, že jste se holky špatně pochopily, Janaaa to nejspíš pochopila tak, že Věrča jí jen samý kalorický bomby...přitom Věrča, z toho, jak jsem to pochopila já, jí normální, běžná jídla. Určitě se necpe 6x denně kouskem dortu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:29 

Ano, je to přesně jak píšou holky, někdo může všechno, někdo ne :roll: někdo spaluje výborně a druhej špatně :evil: vidím to i na sobě, když ujedu, mám hned kila nahoře :evil: já hubnu vždy jen u tekuté a kašovité, jak jím normálně, tak hubnutí končí :x minulý rok jsem se trošku psychicky složila, léčila se sladkým a váha se mi pomstila :shock: a budu s tím asi těžko přetěžko bojovat, ale vím, čím se to stalo a také bych měla přidat pohyb, proto sháním toho pejska, který mi hodně chybí :roll: :roll: :roll:

JInak u nás škaredě, zamračeno, ale já jdu odpoledne do práce, tak mi to ani moc nevadí :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:41 

no vidíš Alenko a já mám největší problém s přibíráním, když mi něco je a já nejím - ať to byly nedávné střevní problémy nebo teď hnusná angina, kdy jsem 3 dny nemohla polknout ani čaj - moje tělo se mi okamžitě pomstí, neboť má zřejmě strach, že zas bude hladovět a začne ukládat i vzduch a já jdu nahoru, začnu jíst a pomalinku se to po dekách začne srovnávat............

Prostě jak si naprosto trefně napsala každý je úplně jiný, každý má jiné zkušenosti a poznatky a u každého to funguje trošku jinak, ale pořád základem toho všeho je - naučit se jíst, a to žádná z nás, která se dostala až sem neuměla a nemá cenu si nalhávat, že ANO :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:45 

Koukám a čumíííím co se totu děje???!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Tak moje zkušenost:PO opce jsem během týdne v nemocnici zhubla 8 kg,během 1 měsíce celkem 17 kg,fakt je,že jsem dodržovala 2.5 hodin mezi jídly a hodně pila,ale určitě jsem nedodržovala žádnou drastickou dietu.
Je pravda,že jsem se naučila v jídle vybírat,ale opravdu jsem nedržela nic dietního.Jedla jsem vše na co jsem měla chuť,úplně vše a to i 85 g studentské pečetě,v době jídla.I mě pan Mudr řekl,že můžu jíst na co mám chuť.Určitě jsem nejedla celej den jen čokoládu,ale stalo se ,že 2 krát do týdne před menzes jsem ji měla.Závidím těm,co nemusejí sladké,protože já si ho občas dám a nestydím se zato.prostě mám chut,nedávám si ho mezi jídly,ale jako jídlo. A ted už stojím a tak budu muset začít jíst dietně a místo čokolád přejít na saláty atd.Ale osočovat někoho mi přijde dost hloupé a neomalené :roll: :roll: :roll:

Určitě by si nováčči tohle vše měli přečíst,protože opka je jen a jen berlička co nám má pomoci a záleží už na nás samotných jak tuto šanci přijmeme a popereme se sní.

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 09:53 

Taky se připojuji s poděkováním za tuto hádečku. :) Mám před první konzultací a opravdu se tady najdou různé názory a zkušenosti, takže si dělám obrázek co mě čeká a nemine, teda pokud to povolí pojišťovna :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 10:15 

marše
proč by to neměla povolit pojišťovna, nejdeš na zkrášlovací operaci, obezita JE nemoc ,a posledních deset let se to naštěstí ví, a proto se operace plně hradí pojišťovnou, jako u každé další nemoci.(žlučník, sl,střevo, atd atd.. )

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 10:28 

martina tak to jsem tam zapoměla Martinko napsat, že když nejím, tak mám také problém a váha jde nahoru :roll: :roll: měla jsem období, kdy jsem si myslela, že čím míň sním, tím víc budu hubnout :shock: :shock: opak je pravdou :evil: tělo je takovej PC a všechno ukládá na haarddisk a na nic nezapomíná :roll: :roll: mám to mnohokrát vyzkoušeno :wink:
díky mým detním chybám od mládí mám metabolismus úplně rozhozenej :x již před 20 roky mi internistka říkala, že moje tělo vždy ukládá půlku z toho co dostane a z té druhé funguje, když mu uberu zase půlku uloží na tuky a ze zbytku jede, je schopné si uložit i z minimálních porcí :roll: :roll: po operaci jsem zjistila, že měla pravdu, přesně tak mi to funguje :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 10:32 

Alena Martina jo i já se k tomuto přikláním,měla jsem odpolední a nějak jsem nestíhala.....odvézt děcka,letáky a nakoupit atd a taky jsem si myslela jak krásně váha nepůjde dolů a ono houno houno zlatá rybko,tělo okamžitě vše zhráblo pro sebe a váha šla o půl kila nahoru.Takže se opravdu přikláním k tomu jíst pravidelně,tělo je prevít a už nás dobře za ty léta zná a ví jak na nás.

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 10:39 

bossice opravdu...když dodržuji intervaly a pravidelně piju...nemám pocit hladu...mezi jídly...záleží taky jaké jídlo mám...třeba "hladové" potraviny, jako rýže nebo polívky...to mám kratší interval..to se žaludek hlásí i dříve než za dvě hodinky ....ale brambory,chleba, já mám ráda křehké rohlíčky vitalinae...nebo suchary..a to mi stačí dva kousky s něčím, pomazánka,sýr, šunka,salám,k tomu rajče,okurka nebo čínské zelí..co mám...a zasytí mě to i na tři hodinky...žaludek se tak nějak hlásí o přísun po 2,5 hod..ale ne že bych měla šílený hlad....už ani nehlídám čas...kdy jíst... si žaludek sám říká...holka...jsem přázdný...a pokud nepiju...tak to mi dává pořádně najevo...musí se pít...to je můj problém...i když už piju více než před opkou...ale pořád to není takové jaké by mělo být...
chutě...jak jsem kdysi mívala ráda rýží..sladké...tak ted mě to neláká...a raději si dám brambory...které jsem předtím nemusela... taky mi nedělá dobře čočka...to jsem myslela,že umřu...a to jsem měla jen trošku , byla moc dobrá...ale bylo mi z ní zle....jinak žádné jídlo, které mám ráda...mi nedělá zle..jím hodně drůbež, ryby...taky si dám vepřové nebo hovězí maso...
jinak si myslím,že plikace je z bar. operací asi nejšetrnější a účinná jako tubu...uvidíme, co bude za rok, dva....určitě disciplína se musí dodržovat tak jako u všech bar. operací....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 10:40 

Tak také přispěji se svojí do mlýna . Já jsem vždy ujížděla především na sladkém. Takže nyní po pořádném doplnění jsem sladké téměř vyloučila a to hlavně co se týká nápojů. Naco budu do seme cpát zbytečné sryté kalorie když je pak mohu zužitkovat někde jinde. Třeba k obědu smažený holandský řízek s kaší. Což není opravdu dietní jídlo. Je nezytně důležité si hlídat porce, ale to tu bylo napsáno nejméně miloonkrát že? Myslím že každá z nás nejlépe víme co na naše tělo platí aby hublo a tím bychom se měli řídit. Jinými slovy omezit ne vyloučit to na čem ujíždíme. Myslím že jsme svéprávné jinak bychom neprošli před operací psychologem že? Tak se přestaňme chytat za slova a berme si z tohoto fora co vyhovuje nám samotným. Musím podotknout že jsem začala momentálně ujíždět na pepánkovy podle Věrky jídeláku a to opravdu není dietní jídlo a jím ho minimálně 2krát deně a stejně hubnu tak to asi bude v pořádku a o tom to celé je :!:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 10:50 

Romanko a ostatní... a o tom to OPRAVDU JE - jíst vše, ale málo - až se váha zastaví, najede se na dietnější nebo na úplně dietní režim a váha se opět pohne dolů..... to je to, co tu celou dobu píšu a kvůli čemu to celé vzniklo - no prostě jsem nebyla pro januuu vhodná oběť - rozhodně si nenechám sráti na hlavu...kdybych lhala, sklopím hlavu, držím hubu, odejdu z tohoto fora - ale tohle teda nééé, to opravdu néé, s tím jsi u mě janiii narazila a netajím se tím :wink:

Když sem napíšu, že mám právě v troubě tvarohové koláčky, že jsem se nacpala tvarohu a že se těším na 13h na upečené tvarohové koláčky, také lžu?? jooo, vím, že podle tebe ANO .... a věř, že je mi to opravdu fuck, já si je vychutnám bez jakýchkoliv výčitek, tomu věř :wink:

Naposledy upravil verca dne 02 dub 2011 10:51, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 10:51 

verca jejda...já to nemyslela špatně.. ...jsem psala...že ne každý má takové spalování dobré jako ty...a sama píšeš..že sladké jídla ani přeslazené nápoje nemusíš...ani nevyhledáváš...já to spíše myslela,aby si to čekatelky na opku nevykládaly tak,že po opce můžou žrát i sladké,tučná jídla, přeslazené nápoje,šlehačku..a budou hubnout...ano jde si dopřát občas něco takového...ale ne každý den....
takhle to spíše bylo myšleno...a myslím, že to i jana takhle chtěla zdůraznit...a nemyslím, že by to byla závist....
ty jsi obdivuhodná, jak rychle hubneš...o tom nejsou žádné pochybnosti....
jak říkáš...že člověk se musí naučit jist a ne žrát....
souhlasím s tím,že pokud najede najednou na přísnou dietu, tak to stejně nedodrží....a pak začne se nacpávat a tloustne...to je základ jojo efektu...ale naučit se pravidelně jíst..pidiporce a pitný réžim....
je to opravdu na každém z nás...jak si to zařídí..
tady na foru je dost rad...a to co jsi udělala ...stravování po operacích...jsou to opravdu velmi dobré rady.....

Naposledy upravil MickaPt dne 02 dub 2011 11:04, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina