Janooo doufám, že Tě nenapadne z fóra opravdu zmizet...to bys mě teda škaredě namíchla!!!
Čas od času se tady něco vygraduje a pak někdo úplně zbytečně odejde, třeba jen z nepochopení. Znám lidi, co sem nechodí proto, že někomu vadilo, že nezvládají pravopis na jednotku. Nebo že někomu vadilo, že se na fóru zmiňuje o svých pocitech, nesouvisejících s operací. A pamatujete, co jste vyvedli Benny a Radkovi? A jejím příznivcům? Tak se, laskavě, uklidněte, už jsme si to tu vyříkali, jak vidno, někteří nováčci to dokonce uvítali jako plodnou diskusi, i když zbytečně tvrdou.
Chtěla bych nastolit příměří, složte, prosím, zbraně a jedeme dál. Práce máme až nad hlavu. A abyste věděli, tak mě to vytočilo, že jsem právě sežrala 3 sušenky a můžete za to Vy všichni a basta. Já jsem v tom nevinně, dohnali jste mě k tomu. Takže zítra octová voda s rýžovým chlebíkem?

Děkuju Vám pěkně

.
Všem hezké ráno a teploučký slunečný den

. Jděte se radši opalovat a nevymejšlejte si na sebe bičíky.

Radši pleťte pomlázky pro děcka. Už je čas!
MickoPt tak jsem zase nějaká divná. Prášky jsem si nedrtila. Mírnou dietu jsem držela a držím stále (až na občasné "kalorické bomby"). A teď ještě vypiju velkou sklenici na jedno nahnutí. Když mám prázdný žaludek, cítím, jak mi to teče rovnou skrze prstýnek a zvoní to a cvrnká. Nikdy jsem totiž netrpěla na říhání a tak teď mi stačí jedno odříhnutí po velké sklenici a někdy ani to ne. S jídlem je to ale horší. To si musím fakt dávat pauzy.
Bandážníci poslyšte, co jste ještě neslyšeli. Už jsem to tu jednou někde psala, ale protože jsem ve čtvrtek a následně v pátek potkala kamarádku, které se to týká, musím to napsat znovu, poněvadž teď je to už skutečně ověřený.
Takže kámoška byla na bandu na podzim 2005, během 4 let zhubla na svou vysněnou váhu, chodila na klasické doplňování, když tu najednou problém. Bandáž jí zcela zaškrtila průchod. A důvod? Trochu nepochopitelný. Kroužek nacucával okolní vlhkost a zbytněl. Holka už nemohla spolknout ani slinu. Takže se musel zcela vypustit. Pak se čekalo, co bude, jasně, přibírání na váze. V průběhu několika měsíců přes 25 kilo. Situace se zhoršovala. Nemohla skoro nic jíst a tělo si vše ukládalo. Potíž byla i s pitím. Tak ve čtvrtek se pod rtg zjistilo, že kroužek se opět nasákl a je plný. Takže jí znovu museli odpustit. V pátek jsem ji potkala ve městě a tak mi hlásila, že konečně může trochu jíst, že se to lepší. Zkrátka tohle, že všichni chodí na doplnění bandu a ona na vypouštění, je prý rarita. V čem to je, prý nelze jednoznačně určit. Já si myslím, že snad jedině závadou materiálu.
A co si o tom myslíte Vy?

Už jste se s tím někdo setkal?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014