fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 03 zář 2025 07:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 21:33 

sazko
mě už to končí a sem zase na svých hroznýh kilech :D
ale taky jsem měla o dvě víc předtím... mám vypozorováno, že mi pře MS váha skáče i o pět kilo... síla, ale je to tak.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 dub 2011 23:27 

Právě jsem dočetla co se tu strhlo po tom, co jsem napsala. Po přečtení reakce Věrky na můj příspěvek jsem byla docela v šoku. Tohle jsem v nejmenším nečekela. Neměla jsem v úmyslu kohokoliv tady osočovat ze lži, zvolila jsem špatný obrat v psaní, holt to je smůla písemného slova. Nepsala jsem ani, že by věrka jedla jen samé kalorické bomby. Myslela jsem to obrazně, že když budeme jíst samé kalorické bomby, tak nám ani malé porce nepomůžou. nemyslela jsem tím nic zlého, jen jsem chtěla varovat nováčky, že se nemají spoléhat jen na malé porce a že operace není samospásná. Jsem tu už opravdu hodně dlouho na foru, prošla tady spousta lidí, proto jsem přispěla se svou troškou do mlýna. Myslela jsem si, že si to se svými zkušenostmi už můžu dovolit. Se svou váhou jsem se dostala přesně tam, kde momentálně je Věrka, začínali jsme skoro na stejno, nemám jí tudíž co závidět. Ale už jsem na foru asi opravdu moc dlouho, je čas odejít. Je mi líto, že to bylo takhle špatně pochopeno. Věrku znám osobně a nečekala bych, že si bude o mně něco takového myslet, a dovolím si jen jednu maličkost, před rokem si mi Věrko psala, že jsem tvým vzorem, vzpomínáš??? Za jeden rok, co se všechno může změnit vid?? V SZ jsem se ti snažila vysvětlit jak to bylo myšleno. Zkus si znovu přečíst co jsem opravdu napsala, bylo tam něco tak strašně odsouzeníhodného?

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 00:10 

a ještě doušku: taky jím všechno, lhala bych kdybych řekla, že ne. ujíždím na sladkém, to je pravda, ale je tu ale. když si dám na jedno jídlo čokoládu, tak druhé jídlo jsou např. ředkvičky. tím se snažím srovnat kalorie na celý den, at to moc nepřepísknu, ale taky se mi to vždy nedaří.

A micko tobě jsem chtěla poděkovat, ty jediná si pochopila jak jsem to myslela.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 03:22 

Janooo doufám, že Tě nenapadne z fóra opravdu zmizet...to bys mě teda škaredě namíchla!!!

Čas od času se tady něco vygraduje a pak někdo úplně zbytečně odejde, třeba jen z nepochopení. Znám lidi, co sem nechodí proto, že někomu vadilo, že nezvládají pravopis na jednotku. Nebo že někomu vadilo, že se na fóru zmiňuje o svých pocitech, nesouvisejících s operací. A pamatujete, co jste vyvedli Benny a Radkovi? A jejím příznivcům? Tak se, laskavě, uklidněte, už jsme si to tu vyříkali, jak vidno, někteří nováčci to dokonce uvítali jako plodnou diskusi, i když zbytečně tvrdou.

Chtěla bych nastolit příměří, složte, prosím, zbraně a jedeme dál. Práce máme až nad hlavu. A abyste věděli, tak mě to vytočilo, že jsem právě sežrala 3 sušenky a můžete za to Vy všichni a basta. Já jsem v tom nevinně, dohnali jste mě k tomu. Takže zítra octová voda s rýžovým chlebíkem? :shock: Děkuju Vám pěkně :evil: .

Všem hezké ráno a teploučký slunečný den 8) . Jděte se radši opalovat a nevymejšlejte si na sebe bičíky. :wink: Radši pleťte pomlázky pro děcka. Už je čas!

MickoPt tak jsem zase nějaká divná. Prášky jsem si nedrtila. Mírnou dietu jsem držela a držím stále (až na občasné "kalorické bomby"). A teď ještě vypiju velkou sklenici na jedno nahnutí. Když mám prázdný žaludek, cítím, jak mi to teče rovnou skrze prstýnek a zvoní to a cvrnká. Nikdy jsem totiž netrpěla na říhání a tak teď mi stačí jedno odříhnutí po velké sklenici a někdy ani to ne. S jídlem je to ale horší. To si musím fakt dávat pauzy.

Bandážníci poslyšte, co jste ještě neslyšeli. Už jsem to tu jednou někde psala, ale protože jsem ve čtvrtek a následně v pátek potkala kamarádku, které se to týká, musím to napsat znovu, poněvadž teď je to už skutečně ověřený.
Takže kámoška byla na bandu na podzim 2005, během 4 let zhubla na svou vysněnou váhu, chodila na klasické doplňování, když tu najednou problém. Bandáž jí zcela zaškrtila průchod. A důvod? Trochu nepochopitelný. Kroužek nacucával okolní vlhkost a zbytněl. Holka už nemohla spolknout ani slinu. Takže se musel zcela vypustit. Pak se čekalo, co bude, jasně, přibírání na váze. V průběhu několika měsíců přes 25 kilo. Situace se zhoršovala. Nemohla skoro nic jíst a tělo si vše ukládalo. Potíž byla i s pitím. Tak ve čtvrtek se pod rtg zjistilo, že kroužek se opět nasákl a je plný. Takže jí znovu museli odpustit. V pátek jsem ji potkala ve městě a tak mi hlásila, že konečně může trochu jíst, že se to lepší. Zkrátka tohle, že všichni chodí na doplnění bandu a ona na vypouštění, je prý rarita. V čem to je, prý nelze jednoznačně určit. Já si myslím, že snad jedině závadou materiálu.

A co si o tom myslíte Vy? :roll: Už jste se s tím někdo setkal?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 06:02 

janaaa ahojky Jani, já jsem si nemyslela,že bys Verči záviděla, jelikož jsem měla možnost tě osobně poznat, nepřišla jsi mi jako závistivá osůbka, jen někdy na netu jsou písmenka bohužel jinak pochopená...a stojím za tím, co jsi napsala...že když bychom po opce jedly jen kalorická jídla a nehlídaly se,tak budeme tam kde jsme byly ..jak píšeš, když si dáš jednu porci za den kaloričtější....druhou to vyvážíš...aby jsi to nepřepískla....
Verča dobře najela na režim, má dobré spalování k tomu ještě..takže u ní váha jede rychleji dolů než jiným...... a taky nežere , ale jí...vychutnává si jídlo střídmě......dodržuje určitý réžim...velikost porcí, pravidelnost a pitný režim...to jsou základní body, které se musíme naučit ....pro mnohé z nás je to těžší....(soudím podle sebe).....proto opka je pro nás berličkou,která nám pomůže dodržovat určitá pravidla...
Jani, neodcházej z fora...

Naposledy upravil MickaPt dne 03 dub 2011 06:15, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 06:09 

bossice ahojky...ty jsi nedrtila léky po opce? ...to mi doktorka řekla...že mám drtit...myslím,že po měsíci jsem nemusela.....
s pitím..to se bojím ,že bych si žaludek roztáhla větším množstvím tekutin....tak jsem opatrná ...nevím, jak ostatní to dělají....určitě se tady někdo ozve, kdo je po plikaci a napíše svoje poznatky po opce...
ale celkově se cítím dobře...nemám žádné potíže...
sama jsem zvědavá, jaké to bude za delší dobu...za rok, dva......
kdybych možná dietila, pravidelně cvičila....že váha by šla rychlejí dolů....ale v tomto směru nejsem moc důsledná...přiznávám se bez mučení......

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 06:33 

Ahojte,
tak jsem si to tady přečetla,a ikdyž jsem tu na foru oproti Vám velmi kratkou dobu,tak bych ráda něco řekla z mých celoživotních skušeností s bojem s jídlem a chutěma... :lol: .
Verča je prostě jedna z těch kterým v dobrém závidím a hlavně věřím,že můžou jíst v malém množství vše... :wink: :cry: :lol: :lol: .
Vím to velmi dobře,protože mám takovou maminku,takže jsem to vidělala každý den a zuřila... :lol: :wink: :lol: .
A na druhou stranu chápu a rozumím i Janééé,protože to jsem já,když jsem chtěla něčeho dosáhnout na své postavě,tak jsem musela jíst dietně,malé porce a cvičit... :lol: :cry: :lol: .
A velmi dobře rozumím i tomu,že písemné slovo,ať to jsou sms,e-mail adt.je často špatně pochopeno,než bylo původně myšleno - mám s tím bohužel hodně bohaté skušenosti... :cry: :cry: :lol: .
Vykašleme se na to,i na hrubky,atd. berme,že tu jsme rádi všichni spolu a někdy se hold i ty slepičky v kurníčku poklovou,ale proboha žádnáááááá z toho kurníku neulítá pryč... :twisted: !
Promiňte,ale musela jsem to tu napsat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 07:38 

janiii kdyby jsi před tím napsala to, co teď na vysvětlenou, vůůůůbec nemuselo dojít k tomu, k čemu došlo..... já to stále chápu tak, že mi nevěříš, že nejím nebo jím to a to.... ale v tomto Tvém vysvětlení je to napsáno už jasněji a věř, že to chápu úplně jinak, než před tím.... máš pravdu, je to vše v písmenkách - leckdo tu nebyl pochopen právě kvůli písmenkům a je to škoda, velká škoda..... jak sama píšeš - známe se osobně - proto i já byla v šoku z Tvého příspěvku, který jsi mi věnovala a který jsem opravdu chápala a stále chápu tak, jak jsem napsala a už vůbec jsem nechápala, kde se to v tobě vzalo, zrovna tak, jako jsi v šoku ze mě a nechápeš, kde se to vzalo ve mě.... prostě jsi to celé psala jakoby , ne obecně, v tom to celé JE....vysvětlila jsi svůj záměr až v pozdějším příspěvku, za což jsem ráda a myslím, že tady není nějaké odcházení na místě.... prostě se stalo, vysvětlení padlo jak z Tvé, tak z mé strany, tak není důvod se na sebe více zlobit ne?? Aspoň tak to vidím já :wink:

Na SZ Ti odpovím během dne nebo večer, jak se sem dostanu :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 08:06 

Holky jsem ráda že jste si to vysvětlili,ano písmenka se někdy nepochopí,ale je dobře když se pak vysvětlí,,,holky přeji Vám oboum hodně štěstí PĚKNÝ DEN,,, :P :P :P

Bossí:tak s tou paní to je síla,,chudák paní,když už došla tak daleko,moc ji přeji aby se stím poprala,,,a bylo jí zase hubeně a skvěle,,,jinak já jsem taky v klubu zatim stojičů,,tak doufám že se to brzy pohne ,,,teď jdu pověsit pračku,no samo chichi prádlo :lol: no a pak na procházku,ale nevim jak u vás,ale u nás je celkem ještě zima,snad sluníčko ještě vyleze,,,

Jani prostě ať Tě nenapadne,odejít,myslím že jsi tu vzor pro mnohem více lidí,,,píšeš jsi tu dlouho a mnohým lidem jsi už pomohla,,takže budeme se i nadále těšit s tvoji přízně,,,

Předmět příspěvku: nejde to dolu
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 08:49 

Ahoj,
jsem tu novacek a rada bych radu.
Mam po gastr.bypassu, 16.2.2011. Zpocatku jsem jakz takz hubla (tak 1kg/tyden), ale ted posledni dva tydny mi vaha stoji a posledni dva dny sla dokonce nahoru! Zpocatku jsem si myslela, ze to zastaveni hubnuti je kvuli menstruaci, ale ta skoncila a vaha sla nahoru. Mam z toho vazne velke deprese :cry:
Vaha nesla nahoru nijak drasticky, necele kilo, ale kdyz vezmu v potaz, jak jim (cca 3000kj/den), jak cvicim (hodina/den), tak mi prijde docela nelogicke, abych pribirala.
Jsem takovy ten typ, co by prezil i v hladomorne. Nikdy jsem se nijak neprecpavala, ale stejne jsem obezni... Uz radu mesicu drzim dietu pod kontrolou dietologa - zadne sladke, temer zadne tuky, zadne pecivo, jen ryby, nizkotucne kefiry atd... pravidelne cvicim... Prisaham, ze opravdu nehresim a tajne si nedavam do nosu...
Jedine, co jsem pridala je L-carnitin a Chlorellu. Ale oboje by melo pomahat tuky spalovat...
Tak kde je zakopany pudl?
Mate nekdo podobne zkusenosti? Poradite?
Diky moc

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 08:49 

holky zdravim tak rada tady chodim a snazim se nabrat zkusenosti a prijdete mmi hrozne v poho dokonce se tesim az se vecpu nekde na srazik abych vas poznala TOZ NEDELAJTE Z KOMARA VELBLUDA

pred opkou 172

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 08:54 

KATE 32 ja jsem ze zacatku hubla taky skoro vubec kdyz jsem napsala holce po nejake dobe co se mnou lezela v nemocnici ze jsem zhubla jen 2kilca tak mi psala co do prdele delam ze to neni mozne a potom se to krasne rozjelo tak si myslim ze telo potrebuje trosku asi cas az zjisti ze nemusi ukladat ze budem jist furt

pred opkou 172

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 09:39 

víš věrko tebe jsem dala za příklad z toho důvodu, že si tady fotila jednou svou porci jídla, a tam byla slanina, pepánek, ale k tomu dva knuspi chleby, to jsem myslela tím, že kalorickou hodnotu vyvážíš méně kalorickým jídlem. Nemyslela jsem to tak, že neděláš nic jinýho, než že neustále lžeš. Já když jsem se na dlouho na váze zastavila, řešila jsem to tak, že jsem druhý den se trochu omezila (v tomhle jsem tě asi soudila jako sebe). nemá smysl to dále rozebírat, vždy jsem tady s každým vycházela, snad i někomu pomohla, hodně lidí mě znáte osobně, tak si snad svůj obrázek uděláte.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 10:16 

Chtěla jsem ještě poděkovat všem, které mi poslaly SZ. Nelíbí se mi dohadování, ale asi jsem se opravdu špatně vyjádřila a to je mi líto. Toto forum mi před čtyřmi roky pomohlo k rozhodnutí, a tak jsem to chtěla pouze vrátit, proto tu tak dlouho setrvávám. Chápu všechny, které se i několikrát ptají, co tu bylo několikrát napsáno, nikdy jsem nenapsala čti, čti, čti, vždy jsem se snažila pomoct, ukázat tu cestu. Vím, jaké jsou začátky, euforie, která je po shození kil, a taky to když se váha sekne, a člověk se začne bát, že už to dál nepůjde, proto toto mé setrvávání zde, ale už jsem tu asi opravdu moc dlouho. Je to moje droga, můj život, kde bych bez něj byla, asi ještě tlustší než jsem byla. :cry:
Krásnou slunečnou neděli všem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011 10:22 

Ahojky...nevím, jestli se můžu vyjádřit, když jsem tu nováček a nikoho neznám osobně. Ale DISKUZNÍ FORUM všude funguje tak, že každý může vyjádřit svůj názor, prostě diskuze je od toho, aby se diskutovalo.
Popravdě, občas to tady moc nechápu :D Asi moc bab :D Ale myslím si, že žádný odcházení by se konat nemělo, je to zbytečný, prostě jste se holky nepochopily, ale vše si vyříkaly a jede se dál, ne? ;)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina