Mara: Já se třeba vážím jednou za týden. Protože ta váha se jednou sekne a budu muset počat, že se tělo zase umoudří a najede na ten nový system stravování. Když se budu vážit každý den, tak z toho vznikne akorát taková nálada co máš ty. Budu otrávená, zklamaná, smutná a nedej bože abych si řekla, že to není co co jsem čekala. Takže podle mě, je nesmysl se vážit každý den protože to vede jenom k zhoršení psychiky. A všichni víme, že tak je taky pro hubnutí důležitá.
Co se týče toho jídla tak já jsem byla taky taková slabá bez energie. Ale časem se to zlepšilo. Ráno v 9 snídám jogurt (jakýkoli ale přes sítko aby tam nebyly zbytky třeba jahod apod.) 11,20 mám svačinu tam většinou dám přesnídávku ve 13,00 oběd. Vždycky něco teplého takže vývar nebo jinou polévku ( zase přecezenou) v 16,00 sváča (acmitel, džus, jogurtový nápoj) a v 7 večeře. Zase něco teplého. A někdy si dátm acmitel jeste kolem 21.00. Záleží na tom jestli jdi spát nebo ne.
Všechno se to zlepšilo časem

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15 4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno 2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN BrnoA konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo