ahoj, taky jsem si rikala, kde Mara dela asi tak chybu

No nic, zrejme se to nedozvime.
Ale holky - ja nevim, ten sex se mi moc nezda jako hlavni spoustec hubnuti

Patrim k tem stastnym, kteri ho maji dost a dost a ze by to melo vliv na vahu... Ze bych taky delala neco spatne?

Mozna zmena polohy... Tudle jsem cetla, ze jestlli chcete hubnout, tak sex ve stoje...
No, ja se dnes rano vazila a teda ani nebudu updatovat metrik.... Za posledni tyden jen 0,5 kg. Tak sakrys, kde je zase chyba...
Mozna poradite:
snidane - kefir (1dcl) nebo nizkotucny jogurt (tak pulka, cca 60 g)
svacina - ovoce (jablko, hruska... neco takoveho, vzdy 1 ks)
obed - ryba nebo varene hovezi nebo mozarella (nizkotucna, i jine syry do 20%), atd, vzdy kolem 60 g
svacina - okurka, rajce, nebo ovoce, vzdy 1 ks, nekdy si vezmu zbytek toho jogurtu z rana, kdyz dostanu pred veceri hlad
vecere - varene vejce nebo ryba nebo maso, plus casto nejaka zelenina
Piti v prubehu dne - voda z vodovoda

, zeleny caj, bohuzel zatim zvladam dohromady tak 1,5 litru.
Cviceni - kdyz pocasi dovoli, tak pul hodinky bruslim, vecer pak jeste stepper (40 min) s cinkama a 10 min na bricho...
Uz mi bylo vytykano, ze cvicim moc, oddychovy den bez cviceni mam jen v nedeli. Ty brusle vynechavam, kdyz prsi. Jenze ja bez cviceni skoro neshazovala, zacala jsem cvicit hned 14 dnu po operaci (ne bricho) a krasne se to hybalo dolu. Ted jsem za predminuly tyden dala dolu 3 kg a za minuly jen 0,5... divne. Lec jsem se tu uz docetla, ze s vykyvy tady bojuje skoro kazdy

Takze snad normalni, hlavne, kdyz to neleze nahoru