Ahoj vsem. Moc gratuluji k ubytkum!
Konecne po mesici muzu i ja upsat... Uz jsem se bala... Konecne si i okoli trochu vsimlo, ze jsem neco shodila... I kdyz teda manzel moc nadseny neni. Zatimco kalhoty nosim porad stejne, jen jsou mi volnejsi, tak podprsenky jsou mi vsechny velke
Horejsek tela se mi smrsknul o dve velikosti a spodek stale zustava nezmenen (samozrejme, ze mam postavu ala hruska, tedy nejvic potrebuji dat dolu zadek a stehna

) Ale jsem optimistka, snad pujde dolu i ten spodek, cvicim jen na spodni cast a bricho (stepper, brusle, ab circle)
Jinak, Jeniku - existuje takovy "lak" na jizvy, zapomnela jsem nazev, ale v lekarne vedi. Nanese se to na jizvu a ono to jakoby zaschne a zustane tam vrstva podobna laku. Kamaradka to mela na jizvy na obliceji od pokousani a musim rict, ze teda to fakt zafungovalo, jizvy nejdou vubec videt. Taky pak existuje moznost osetrit to laserem nebo IPL, ale az to bude zahojene. Ja mam jizev..., z toho jednu zleva doprava pres cele bricho, takze tyhle male 2centimetrove ani neresim
Dotaz do plena - jak je to s plastikama? Nekde jsem se docetla, ze krome prsou, to proplaci pojistovna (bricho a eventuelne ruce a nohy)... Sice to u me jeste nema smysl resit, mozna za rok, spis dva... Ale presto jsem zvedava, jak to je.
Taky jsem se chtela zeptat na bricho po opce - kdyz zaberu svaly, tak mi hoodne vystoupne cast bricha nahoru, asi 5 cm nad pupkem... Vypada to docela divne a nezdrave... Uplne se mi tam udela takova "spicka"... Vite nekdo?
Diky moc.