fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 22:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011 18:45 

arnoldice neséérr :twisted: zítra až dorazíš domů, ozvi se, Ti to předvedu, jak NEJSEM hubená !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011 18:56 

kecá, je jak nítěnka - potřebovala by něco přibrat, podle fotek už má naše verčííííííííííííí pěkně propadlý tvářičky :wink:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: ..
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011 20:09 

Ahojte holky moje.
Předně všem gratuluju k úbytkům. Jste šikulky.
Já hlásím a upisuju -5kg.
Měla jsem v plánu, jak se rozepíšu, ale jsem strašně utahaná- pořád se něco děje.
Hlavně měli drobci neštovice, tak to byla fakt hrůza. Jak pro ně, tak pro mě navíc- krom starostí o ně i ta izolace, /aby jsme někoho nenakazili./ Karanténa trvala měsíc.

Chtěla bych poprosit holky co mají soukromá hesla rajčeti, jestli by mi je poslali. Hlavně které " znám"- bobule, verča, renny, sibyla, jane-jane, mickaPT. Ale ráda vás zkouknu všechny :-)
Některé máte nové hesla, jiné jsem ztratila. No na Sibylu jsem fakt natěšená- Byla jsi hezká i předtím, no bez tolika kilech musíš být kusenac ;-)

Říkala jsem si, abych nebyla tak anonymní- na rajče nechci. tak se klidně taky blejsknu. Bych to poslala mailem.Jen mi ho musíte napsat :-)

Holky loučím se, zívu jak...
Omlouvám se za případné hrubky, těším se na rajče- a předem díky všem.

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
Konec metříku 1/2012

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 06:42 

Holky já nechci váhu jako verca páč sem větší. Proto mě stačí 70kg :lol: Beru to po staru výška - 100= ideální váha. A to je u mě právě těch 70. Tak snad se mi povede do roka a do dne od operace k té vysněné váze dostat :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 07:08 

Ahoj,

tak hlasim prvni 4 kg dole. Nyní váha ukazuje 148,5. Při nástupu do nemocnice jsme měl 152,5. Teď jsem měl prvně actimel... asi necelou polovinu. No a jsem nafutrovanej až až. Co mě trápí je pití. Mám neustále chuť pít, ale ono to nejde... co to je 75 ml za půl hodiny....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 07:16 

ery gratuluju a neboj i to pití se zvládne

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 07:35 

kurňa marti nezkoušej mi ani náznakem oponovat, když říkám, že nééé, tak to znamená, že néééé :twisted: :lol: :lol: :lol:

ery no paráda, vidíš to chlape, zvládnul jsi to - a teď mi prosím napiš jak se cítíš, zda lituješ toho, že jsi na opku s ročním odhodláním šel nebo jak to máš teď?? :roll: :wink:

Co se týká pití - proč piješ za půl hodiny jen 75ml?? :roll: víc do sebe nedostaneš nebo těch 75ml je prostě Tvá hranice?? :roll:

Mono79 no ahoojjjjj, to je dost, že se také ukážeš, jsem už myslela, že jsi na nás zanevřela :twisted: :lol: Gratulka k úbytku !! Co pro to děláš, jde to bez opky snadno bo se musíš strašně moc přemáhat bo jak to máš?? :roll:

Heslo ti samozřejmě pošlu, ale pod podmínkou, že u prohlížení mých fotek budeš sedět bo tam uvidíš něco strašně hrozného !! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 07:41 

Verco: No zatím furt nejsem z opky nadčenej to mi věř ;) i když den o dedne je lépe, to neříkám. Velké + jsme měl v tom, že mi nedělal problém onen plyn... ale za to pálení žáhy.. na doporučení jsem koupil mátový čaj a beru ten helicid tak i to se lepší. Jinak 75 ml po půl hod je v doporučení na prvních 14 dní a je fakt že do sebe víc ani nedostanu pak to tlačí ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 07:56 

Erytrin: Kdybys věděl, že já v noci před operací koukala do stropu a říkala jsem si, že od zítřka nový život.... A v úterý jsem proležela na pooperačním, ve středu ráno mě nutili vstát a prdlajs, takže i na kontrolní rentgen mě museli přetahovat z postele na lůžko a já u toho skučela a kdyby mě nevyhnalo ve středu z postele zdivočelé střevo, tak bych vstala až tak ve čtvrtek :-) Tím chci říct, že smekám před tebou že jsi šel tak brzo domů ale já osobně bych si asi poležela. A taky že relativně dobře mi bylo až 3. den po, a to jsem chodila jak těhotná a poponášela si břicho, držet si ho zespodu ať se ty špeky moc nehýbou, to mi pomáhalo :-)
První noci jsem spávala s kapkama Tralgitu, abych se v noci nebudila jak to bolelo a před operací jsem termín pálení žáhy neznala, po operaci minimálně půl roku jo.
Mě to fungovalo tak, že mě pálila když: v žaludku prázdno / v žaludku moc plno. Chce to trefit tak nějak mezi to, jinak ještě jsem brávala Maalox (rozpustné mentolové tablety), teď v lékárnách je ten Pantoloc (či jak) tak vykoušej. Ale na první měsíc jsme vyfásli Helicid 200 a 100mg je volně prodejný.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 08:04 

ery tak tyto pocity těsně po opce má více lidí, že toho dokonce i litují, že na opku šli, ale věř, že se vše za chvíli "uklidnilo" a litovat přestali, takže věřím, že za týden, 14 dní už budeš mluvit jinak :wink:

Pokud do sebe více nedostaneš, je to v pořádku, nic do sebe nervi pod tlakem, pokud se ale cítíš na to, dát do sebe víc, neboj se vypít pomaličku po lůčcích 100ml :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 08:23 

Opravdu moc děkuji za typy a rady.. to v prních týdnech je hodně podstatný... No jako v uterý jsme ještě zvracel i v 11 nebo ve 12 ale jelikož jsme nebyl na kapačce tak vždy v koupelně aby to neviděli v tý misce :D pač by mi nepustili domu. Když se dr ptala jak je, a já jí řekl že mívám pocity na zvracení, říkala že to na propuštění nevidí, řekl jsme že snad zvracet mohu i doma ne? :D A ona mnou dosti pobavená rezolutně odpověděla že ani náhdou. Tak pak jsme se o zvracení již nezmínil. Prostě to prostředí nemocnice mi nedělalo dobře a cítil jsme že musím pryč a čekat do 4 na propuštění bylo utrpení. V OB nepoužívají JIP ale JIP si udělají na pokoji. Přinesou monitor, napojí Vás, dají manžetu na měření tlaku a jak to každou chvíli měřilo, každou chvíli pípnul(zatroubil) monitor a k tomu tam bublal kyslík... Nenáviděl jsme to místo... a v uterý nastoupil nějakej klučina o 5 let mladší jak já, šel na band, byl u mě na pokoji a já měl hrůzu z toho že budu muset poslouchat ty všechny zvuky co mě přivedli málem k šílenství(monitor, kyslík...) Takže jsme trochu filmoval, že mi je celkem fajn, bylo mi opravdu hrozně a v uterý jsme myslel že to ani doma nerozdejcham... ale vše se lepší a já jsem rád že to propuštění přišlo takhle brzy.. i když přes filmování z mé strany. Doma jsme zvracel ještě asi 2x a pak už to nešlo. I dnes se cítím, že yb mi ulevilo se vyzvrátit, ale prostě to nejde což značí že je vše OK snad ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 08:32 

erytrine
když jsem se probudila po operaci štitné žlázy, tak prvnní co mě napadlo bylo to, že už na žádnou operaci nejdu, že žádná bariatrická už nepřipadá v úvahu a normálně jsem poprvý regulérně dostala strach a pocit nezodpovědnosti a smíření s tím, že už navždycky zůstanu tlustá ...
Prostě jsem to odpískala a nechápala sama sebe jak sem mohla být tak nezodpovědná vůči sobě a vůči všem kolem ...
No a podívej ... už mi otrnulo a jdu do toho znovu ... všechno přejde jen se tomu nesmíš poddat :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 08:34 

Jasný bobu... ale těm prvním dojmům se nelze bránit... Moc ti gratuluji k termínu ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 08:36 

ery
to ani nejde se jim bránit ... prostě vím jak se cítíš ....
a díky :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011 08:37 

eryyy :shock: teda řeknu ti, že jsi si pěkně zahrál s svým zdravím !! Za to si zasloužíš na holou !! :twisted: :twisted: :twisted: Buď rád, že to dopadlo dobře a že jsi se do té nemky nemusel vracet !! :wink:

dvojko copak ty... :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina