Jé zdravím
Eritrina.
Já nevěděla, že budeš mít opku. Gratuluju k úspěšnému zvládnutí a věřím, že ti bude den ode dne líp a líp.
Věrča
Verčo jak jím. Kdekoliv seženeš kalorická tabulky. Počítám si a vážím si jídlo- abych nepřesáhla 5000Kj. Toť vše.podle tohoto návodu je dobré jíst malé porce 5x denně. Zeleninu, zdravé věci.....atd./ ale i hranolky z trouby, topinky z topinkovače, dušené játra, dušené maso- kuřecí, hovězí, brambory ,rýži, cottage sýr, kuře, šunky, kuř.párky, vývary, zelenin, polívky. Prostě vše. Ne sádlo, bůček atp. Na těstoviny jsem nesehnala gramáž s KJ.Sehnala jsem si na netu, kolik půměrně mají která hotová jídla. Takže nejsem na párcích a vajíčkách jak minule.
Úbytek
normální 1-1,5kg za týden. Za půl roku 30kg, za 9.měs. 50kg.
Jíst můžeš naprosto cokoliv- takže o velikonocích jsem měla teda hlad, protože jsem nevydržela a dost Kj jsem si projedla v čokodátě. oujééééé. Blbec.
Oproti dřívějšku se snažím hlavně o to, naučit jíst jinak, ne zhubnout za každou cenu. Pravidelnost! Ne nárazově větší porci jídla a pak dlouho nic.- jíst do "polosyta".
Někdy menší hlad je, když si jídlo blbě rozvrhnu. A po zhubnutí se KJ samozřejmě navyšují.

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
Konec metříku 1/2012