fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 19 srp 2025 18:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 říj 2007 14:13 

nika píše:
Já jse DOCENTKA :shock: :wink: :roll: Já myslela, že se snad nedočkám :P :?

Taky se přidávám ke gratulantům...
ať se ti to daří a jsi pořád v pohodě :wink:

Gastrická bandáž 13.6. 2007 v ISCARE Praha,
pro hiátovou hernii 10.12. 2013 zrušeno
Sleeve resekce 14.8. 2014 ve Valašském Meziříčí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 říj 2007 14:29 

Dnes jsem byla pochválena :oops: :lol:
Šla jsem ráno nakoupit a potkala jsem souseda. Je to starší pán, už v důchodu. Pozdravili jsme se a on povídá: "Člověče ženská jak to děláte, že hubnete a já tloustnu" :lol: .
Je to sice zvláštní poklona, ale docela mně to pobavilo :wink: A taky potěšilo, protože jsem na sobě měla bundu, která už je mi dost velká a tak jsem si říkala, že v ní ani nemůže být pořádně vidět, jak teď vypadám. :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2007 06:55 

Taky mě těší ,že nosím konečně volnější bundu a nechce se mi kupovat něco nového ,když tak hubnem .Ale v létě vyjdeme ven jak manekýny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 07:27 

Niko, moc moc Ti gratuluji, jsi šikulka....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 08:06 

Gábinko, vždyť těch 39 kilo už musí být sakra vidět !!!
Takže lidi si musej všímat, jen někteří můžou dělat, že jsou slepí. Závist jim to nedovolí.
Takže každé, i když třeba jen malé poklony si ceň... :wink:

Předmět příspěvku: Úspěchy
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 11:43 

Tak si tady lidičky čtu o tom jak jste úspěšní (i o občasných drobných nezdarech, při kterých si hned navzájem psychicky pomáháte) a čím dál víc se těším na to až se má kila pohnou směrem dolů. Zatím jsem na startovní čáře, operace mě čeká pozítří - no a pak se uvidí.... Ale určitě Vás budu informovat a čerpat z Vašich zkušeností. Jsem ráda že Vás mám

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 12:31 

Lecramka - tak to držím palce s bandáží - jdeš na bandáž kam ? No určitě mě pak informuj klidnmě i přes soukromou zprávu...mám to tepreve všechno před sebou a zatím jsem tru nová a tak trochu už něco vím, ale osobní zkušenost je k nezaplacení. Budu ráda za každou informaci :wink:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 17:39 

Olčo. Taky10 moc vám děkuji, že jste si všimly, že se mi to hlo. Já jsem štastná jak blecha. Dnes jsem začala postgraduální studium a snad z těch nervů a z úsilovnýho zapisování přednášek shodím ještě nějké to kilčo. Uvidíme, uvidíme, uvidíme. :wink:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 22:09 

Zelenoočko píše:
Gábinko, vždyť těch 39 kilo už musí být sakra vidět !!!
Takže lidi si musej všímat, jen někteří můžou dělat, že jsou slepí. Závist jim to nedovolí.
Takže každé, i když třeba jen malé poklony si ceň... :wink:

Zelenoočko děkuji za pochvalu, ale abych se nechlubila cizím peřím . . . Já zhubla jen 34 kg :( Těch 39 kg, za která mě chválíš, tak to na mě pořád ještě čeká :oops: :oops: Takže nejsem ještě ani v polovině. Ach jóóó :roll:
Navíc je čím dál jasnější, že se bez plastiky určitě neobejdu (pokud tedy zhubnu to, co potřebuji :oops: :roll: ) a tak doufám, že na metříku nemám sprinterku, ale vytrvalostní běžkyni dlouhých tratí . . . . :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 23:13 

Zensky jste strasne moc fajn :!: :!: :!: Dekuji vam vsem za Vasi podporu snazim se ale nejak se me proste nedari a nedari zvladat ani situaci okolo :oops: nejak moc spatnych veci najednout a potom je z toho mela :cry:

18kg pred bandazi

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2007 23:38 

BigBoy - jestli je ti těžko, neváhej a objednej se do ISCARE k psycholožce. Oni jsou tam od toho. Někdy člověku pomůže, jen když se vymluví někomu nezúčastněnému. A navíc by ti třeba poradili jak těžké situace zvládat.
Ono se to nezdá, ale fakt je to nápor na psychiku. :shock: Jednou je člověk dole, jednou nahoře a pořádně ani neví proč. :roll:
Když jsem se loučila s pí. doktorkou po psycholog. pohovoru před operací, řekla mi (a opakovala to!): "Jistě se nevidíme naposledy".
Nechápala jsem to, ale její slova se mi vybavila, když jsem před necelým měsícem hystericky brečela a zároveň se smála v koupelně (tak a je to venku :oops: :oops: :oops: ). A proč jsem to dělala? Ani nevím. Jasně jsem si uvědomovala, že se chovám iracionálně, ale nešlo to zastavit. :( Prostě jsem byla fyzicky hrozně unavená a psychicky vyčerpaná. A přitom jsem ten den měla na váze zase o půl kila míň. Tak jsem si řekla, že jsem nejspíš prodělala takové menší zhroucení a snažím se na to zapomenout. :oops:
Naštěstí se to už neopakovalo, ale trochu mě to vystrašilo. Hlavně nechci už ŽÁDNÉ problémy řešit jídlem a to i za cenu toho, že bych si šla cíleně s někým pokecat :wink:
Chlape drž se, máš krásně našlápnuto, tak to nevzdávej. Pro nikoho to není lehké, to jen tak na těch metřících vypadá :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2007 07:33 

Gábi, i těch 34 kg je krásných a do půlky už je to jen krůček, jsi holka šikovná a zvládneš to. Napsala jsi to moc hezky, každý určitě během hubnutí zažijeme nějakou krizi...mě taky psycholožka říkala, že jakmile pocítím krizi a měla bych dojem, že jí nezládnu, ať dorazím, že vše se dá řešit...je fakt, že to pomůže se někdy jen tak vykecat, navíc může opravdu navrhnout nějaké řešení a nebo naučit, jak zvládnout stres....ono stačí, když člověk nehubne...pak stačí jen kapka, problém doma nebo v práci a už se člověk veze a připadá si, že nezvládne nic. Hlavně to Big Boy nevzdávej, to by byla velká škoda, víš, co Tě to stálo dřiny a klidně se nestyď a objednej se k doktorce, vždy je nějaké řešení, jen to chce i o tom mluvit.Držím Ti palečky, jsme taky s tebou a určitě to zvládneš :lol: :o

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2007 15:49 

BigBoy Gábinka a Taky to napsali moc hezky, hlavně se nevzdávej ušel jsi dlouhou cestu, tak musíš jít stále dál i za cenu toho, že se o své starosti a trápení s někým poradíš např. s psychologem ... a nebo se vypovídáš tady na foru to mi taky moc pomáhá. Hlavně jít stále vpřed a nevracet se zpět :!: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2007 17:26 

BigBoy hlavně to nevzdávej :!: :!: :!: ono je to někdy hodně těžké když se nedaří a příjdou černé myšlenky a pocit marnosti, ale musíš jít dál a hlavně stále dopředu :wink: :wink: já jsem také někdy skoro na dně a moje druhé já mě svádí vykašlat se na všechno, ale nevzdám to a budu bojovat :P :P je moc důležité, když tyhle stavy přijdou nezůstat s nima sám a mít u sebe někoho, s kým můžeme promluvit :wink: :wink: a nebo to napsat sem na Forum a tady se vždy najde někdo, kdo podá pomocnou ruku 8) 8) mě už pomohli mockrát :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2007 17:43 

BigBoy nedělej si s tím takovou hlavu. Mě taky varovala psycholožka už před operací, že toto bude asi problém - já totiž taky všechny zátěžové situace řešila dobrotou nebo prostě jídlem. Abych pravdu řekla, tak už před operací jsem chodila k psycholožce každý měsíc a po operaci jsem tam zatím byla jednou a chystám se tam zase. Ona poradí a hlavně se ti uleví. To není ostuda a hlavně to nikdo nemusí vědět. Držím palce - i u nohou :wink: :P

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina