fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 srp 2025 18:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2007 16:52 

BigBoy! drž se, i když si někdy myslíž, že je všeho ažaž :cry: a že nic horšího tě nemůže potkat, jsou kolem tebe lidi, kteří tě podrží, kterým na tobě záleží :wink: Tak hlavu vzhůru, ať je vidíš! :D

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2007 11:08 

Zdravím všechny spolubojovníky a spolubojovnice!! :D
Dnes jsem byla na první kontrole od operace, která byla před 6 týdny, a celková rekapitulace je následující:

Váha:
výchozí 112kg, současná 100kg

Míry:
levá paže obvod : 35 cm - nyní 32 cm
pravé stehno obvod : 63 cm - nyní 60 cm
boky : 134cm - nyní 118 cm :!:
pas : 117cm - nyní 106 cm :)
prsa(měřeno pod prsy) 127cm- nyní 105 cm :?

Doporučuji všem nováčkům, aby se před operací změřili a pak to v 14 denních intervalech kontrolovali, protože leckdy váha stojí, ale postava se mění - tuky ustupují a nahrazuje je svalová hmota (což se samozřejmě na váze nemusí projevit :!: :!: :!: a člověk zbytečně propadá chmurům !!

Dr. Melechovský se mnou promlouval vlídně a přátelsky (kupodivu), aby mě vzápětí sdělil, že 5.11. mám termín na operaci žlučníku, který musí bezpodmínečně ven (že by za něj měli felčaři extra body?? :wink: )

Moje subjektivní pocity jsou smíšené, po šesti týdnech můžu říct, že mám stabilně hlad jak bejk, chutě takové, že bych byla schopná pozřít vola a to i nedopečeného, a váhu redukuju patrně jen silou vůle a přísnou dietou...
Popravdě mi připadá bandáž něco jako placebo :oops: , protože při takové dietě nezhubnout, by byl asi zázrak :?

No nic, s důvěrou se dívám do budoucnosti, doufám, že po další operaci bude zase o něco líp váha klesat, a všem vám dokola držím palce :!: :!:

[color=darkred]
[/color]

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2007 11:15 

carmell oni možná po zkušenosti se mnou, chtějí aby problematické žlučníky šli ven, než jim začnou dělat takové problémy. Dr. melechovský mě minulý týden přijímal na kapačky, byl už na cestě domů, obvolával nemocnice kde by mi udělali sono, no spousta starostí tak je asi chce ušetřit sobě i tobě. Běž neváhej, dokud se ten žlučník neozve!

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 08:38 

Carmell - gratulace! Za 6týdnů takovýto nádherný výsledky!!! Paráda! :wink:

I já se poctivě měřím, ale do Tebe mám daleko - aspoň co se stehen týká - protože tvých 60cm přes stehna - no nádhera ... A před operací jsi měla 63cm? .. jsi teda byla štíhlounká.. :wink:
Já měla před operací přes stehno 87cm, nyní mám 72cm (měřeno v nejširší části). A 60cm se snad nikdy nedočkám :cry: :roll:
Takže mi nezbývá než závidět, holka :cry: :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 10:06 

Camell - gratuluju...a právě takovéhle zprávy mi dávají tu úžasnou naději, že by se mi konečně váha místo růstu začlala klesat...jsi šikulka..jen tak dál..

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku: Pokrok
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 13:14 

Ahojky holky,
musím se pochlubit. Jsem už pod stovkou!!!!!!Bomba! No sice teď 14 dní kolísám mezi 97 - 98kg, ale co.
Trošku mi to jen kazí menzes, lépe řečeno nemenzes. Týden po operaci byla a teď nic. Před týdnem jsem dostala provokačku, ale stále nic :-(( Jediné co vím, že mimčo to není :-( Makáme teď jak diví na přípravě pro topení, takže večer padáme utahaní do postýlek, bez myšlenek na řádění :-)). Tak jsem zvědavá co bude, v úterý si mám zavolat pro výsledky z citologie a nahlásit stav menzes. Hmmm to jsem zvědavá co se mnou bude chtít paní doktorka provádět. Chjo.
Holky neměla jste s tím některá taky problém????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 13:41 

Ahoj Sie, co se menstruace týká, měla jsem to několik měsíců po operaci rozhozené. Jeden měsíc to došlo jen tak lehce, na 2dny a pak už nic .. pak další měsíc jsem to zas měla 2x (po 14dnech).. Trvalo to takto do léta minimálně.., bylo to více než divoké..
Teprve až nyní mi to zase chodí s železnou pravidelností :wink: :lol: :lol:
Doktor mi řekl, že je to jak stresem, tak vlivem narkózy a samozřejmě úbytkem kil. Takže to chce čas, za čtvrt roku to zas může být OK.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 13:41 

Jo a veliká gratulace k docentuře, Sie !! Jsi holka šikovná !!! :wink: :lol:

Předmět příspěvku: Dík
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 13:56 

Děkuji moc,
příští čtvrtek jdu do ISCARE na kontrolu, tak uvidíme jestli bude chválit i pan doktor. Musím říct, že naštěstí nemám s bandáží žádný problém. Onekdy jsem spolkla celý paralen a došlo mi to až v noci co jsem provedla. Naštěstí vše ok. S jídlem to jde taky, už to docela zvládnu od oka, občas. Když se mi to nepovede, poznám to podle těžkého břicha. Kupodivu žádné zvracení nebo bolesti.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 15:30 

Carmell máš mou velkou pochvalu jak ti to jde pěkně dolů a hlavně ty cm. Nedalo mi to a běžela jsem si taky přeměřit. Tak teda: :shock:
stehna dřív 75 cm - 60 cm
prsa v podprdě 116cm - 101 cm
boky 115cm - 98 cm
pas 104 cm - 84 cm
břicho ten fald 122 cm - 98 cm :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 19:56 

Milé dámy, děkuji za slova chvály :oops: :oops: :oops:

Zelenoočko
: každá figura je jiná, a závidět skutečně není co, protože moje břicho je kapitola sama o sobě, vypadám (obzvlášť v upnutých kalhotách jako neforemné jabko na tyčkách), brala bych hubnutí tak nějak na všech místech stejnoměrně, ale zatím mi stejnoměrně mizí hlavně prsa, Ty zase závidím já Olče, přestože tak moc zhubla, je pořád krásně plná v poprsí (já už se dostala na košíčky B :roll: )

MarieS. doufám, že i ten žlučník přežiju ve zdraví, a nebude dělat problémy..

Kačko
- tady jsi co do optimismu na tom správném místě :P , kdyby se dal tuk rozdávat jako tady optimismus, tak jsme jedna vedle druhé do měsíce Twiigi :D

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2007 21:07 

Carmell gratulují ti je to nádhera za 6 týdnu 12 kg.Drž se pa.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2007 08:11 

Carmell, gratuluju, je to mooooc motivační, doteď jsem se nezměřila, nějak se mi nechtělo, ale po skouknutí tvých a Olči údajů jsem taky klusala pro metr! :lol:
Srovnávala jsem s mírama z mých nejtlustších let, když jsem navštěvovala kurz STOBu, kde jsme se pravidelně měřily a je to hezké, když to člověk vidí černé na bílém, jak to pomalounku mizí!
PS:nemáte pocit, že si teď dělá tělo "zimní kožich"? Naše kočky teď hrozně žerou a dělá se jim pěkný kožíšek a jak to pozoruju tady, hodně lidičkám se to taky seklo, včetně mě...
možná, když je teď tak málo sluníčka... :wink:

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2007 10:24 

Carmell napsala: Zelenoočko[/color]: každá figura je jiná, a závidět skutečně není co, protože moje břicho je kapitola sama o sobě, vypadám (obzvlášť v upnutých kalhotách jako neforemné jabko na tyčkách), brala bych hubnutí tak nějak na všech místech stejnoměrně, ale zatím mi stejnoměrně mizí hlavně prsa, Ty zase závidím já Olče, přestože tak moc zhubla, je pořád krásně plná v poprsí (já už se dostala na košíčky B :roll: )

Tak to Carmell hubneme úplně stejně. :? Prostě typické jablko. :!: Čím víc hubnu, tím je ten nepoměr rukou a nohou k břichu víc vidět (prsa nepočítám, ty asi brzy nebudou vůbec :oops: ). Prostě za chvíli budu jak nacucané klíště :wink:
Ale zhubla jsi opravdu hodně a vím, že musíš mít ze sebe radost. :lol: Jen tak dál. :idea:
Přeji ti, aby ta operace žluníčku byla bez problémů a ty abys byla brzy OK. :wink: 8) A moc se tomu nebraň, Bůh ví, jak to všechno bude po 1.1.2008 až začne platit ta slavná reforma :evil: Co můžeš stihnout teď, raději neodkládej :wink: :roll: :shock:

Předmět příspěvku: Re: Dík
PříspěvekNapsal: 20 říj 2007 10:29 

sie píše:
Děkuji moc,
příští čtvrtek jdu do ISCARE na kontrolu, tak uvidíme jestli bude chválit i pan doktor. Musím říct, že naštěstí nemám s bandáží žádný problém. Onekdy jsem spolkla celý paralen a došlo mi to až v noci co jsem provedla. Naštěstí vše ok. S jídlem to jde taky, už to docela zvládnu od oka, občas. Když se mi to nepovede, poznám to podle těžkého břicha. Kupodivu žádné zvracení nebo bolesti.

Ahoj Sie, jsi úžasná :!: Málokdo zhubne tolik za tak krátkou dobu. To se kontroly vůbec nemusíš bát :wink: :lol: Spíš se těš na pochvalu :lol:
Já mám kontrolu v ISCARE ve Čt 25.10. od 8.30. Uvidíme se tam? Ráda bych tě poznala. :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina