Vlado to je divné...když prstýnek sklouzne, tak se nedá pozřít vůbec nic, ani pití, prostě jde všechno ven, i sliny...spíš se kamarádovi prstýnek "rozpojil", no ale to je detail, chci poznamenat něco Zuzině.
Qwysko...nenech se vytočit, za prvé vůbec nevíš, v jakém stavu prstýnek máš, za druhé máš už dlouho po opce (po bandu je zdárný efekt půl roku) a za třetí v tom Tvém neúspěchu může hrát roli něco úplně jiného, než je pravidelná a odvážená strava. Já jsem toho důkazem. Metabolismus si dělá co chce a nebere v potaz nějaká obecně platná pravidla a souvislosti. Ale než opustíš sny a naději o štíhlejší postavě, objednej se na konzultaci do Turnova, nech si kroužek prohlédnout pod rtg a budeš moudřejší, taky pan doktor Ti může navrhnout řešení. To bys mě namíchla, kdybys to všechno nechala koňoj! Taková pěkná a šikovná mladá holka! Prostě čekám, že písneš termín konzultace v Turnově...nebudeš první, u koho pan doktor bude napravovat práci jiných doktorů. Budeš-li chtít, promluvím o tom s jeho sestřičkou a objednám Tě na konzultaci. Tak chtěj, děvenko, chtěj

. Ráda Tě tu podepřu!

Už si na Tebe brousím drápky opičí...
Jo, u každého to je jiné, já mám doplněno na maximum přes rok, celkem 5,5 ml, efekt 0 nic, spíš skokem vpřed a courem vzad, taky tu je děvenka, co má doplněno 10,5 ml a prý to nemusí být ještě konec. Chce to rtg!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014