Mildo pod příspěvky holek se mohu jen podepsat, napsaly to krásně a pravdivě, takže bych se už jenom opakovala ..... neváhej a na operaci JDI, nebudeš litovat !!
Ivu Tobě už to sem holky také napsaly - nemáš se vůůbec za co omlouvat !! Byla jsem jedna z těch, kdo Ti na příspěvek napsal, že jsem moc ráda, že jsi to sem napsala a na tom si trvám - člověku, který je po operaci to dá hodně, víc, než si sama myslíš, protože jsme myšlením, co se týká jídla někde jinde, než lidé bez operace - mluvím z vlastní zkušenosti - před operací byla samozřejmost vidět a sníst hromadu jídla a ještě si přidat...dnes na to mám úplně jiný pohled - když vidím lidi, jak si nosí ty hromady jídla a cpou to do sebe - nechápu je !! A přitom jsem ještě před rokem a něco dělala to samé...prostě se změní i pohled na jídlo.... a Ty moc dobře víš, kde děláš chybu - sladké, větší porce jídla atd..... dokázala jsi to všechno přiznat - ne jenom sama sobě, ale i veřejně a za to máš můj neskutečný obdiv !! Nikdo z nás nemůže vědět, jak dopadne za nějakou dobu po operaci - jak píše
sibyl výše - operace je jen pomocná berlička a té je třeba si vážit, ale je jasné, že člověk může lehce zklouznout někam, kam by to vůbec nečekal. Z počátku je to téměř neviditelné, takže to člověk nepozoruje....neuvědomuje si, že se to stupnuje (vyšší porce, více sladkostí, kalorií atd...) až najednou zjistí, že je někde chyba ..... a právě tu chybu je potřeba řešit s odborníky nebo alespoň s někým, kdo ví, o čem je řeč - ano - ta podpora tady JE a BUDE, at už v podobě lékařů, či někoho jiného....ale JE !! Takže
Ivu Ty neváhej a volej odborníkům a
Mildo Ty neváhej a nešrotuj, ale upaluj na opku !! Teď jsi něco odhodil, ale brzy může přijít jo-jo efekt a tam bude stejně impus k tomu jít na opku - přesně takhle to měl náš
erytrin a vidíš, kde je dnes s váhou !!
ufff jsem se nějak rozepsala, tak si počtěte.....