Tak se vám jdu pochlubit ...dneska slavím půl roku od operace, kterou jsem podstoupila
14.6.2011 v Turnověmám rozpuštěno
42kg sádla a doufám, že tímto číslem moje cesta ještě nekončí ...
jsem spokojená jak želva a budu ještě víc až se zbavím toho svýho dítěte, který tahám všude s sebou (zasvěcení ví o čm mluvím)
Po dlouhé době jsem si koupila na sebe i rifle a i když v nich nevypadám bůh ví jak sexy je to prostě príma pocit!!!
Všichni mi říkají jak mi to sluší a fandí mi ... mé okolí o operaci ví a zatím jsem se nesetkala s negativním názorem ...
Já se tak krásná a hubenější nevidím, ale to tady nejsem asi sama .... jsme v podstatě jak ty anorektičky .... pořád se vidíme takové jaké jsme byli před operací .... já doufám, že to na sobě poznám až po abdominoplastice ... to už bych musela být aj slepá kdybych to na sobě neviděla
Žádný míry z doby před operací nemám ... tudíž sem nemám co psát v tomhle směru ....
Jedinou míru mám a kterou si měřím je moje břicho a tam jsem ubyla o krásnejch
25cm sice jsem čekala, že to bude víc, ale zase mi tam roste kýla (vetřelec) takže žádný zázraky neočekávám ...
A tady malá rekapitulace mého hubnutí:
14.6 -14.7 - 14,5kg
14.7 -14.8 - 5,5kg
14.8 -14.9 - 10kg
14.9 -14.10 - 5kg
14.10 -14.11 -5kg
14.11 -14.12 -2,5kg
Děkuju tomuto foru a všem, kteří ho svojí přítomností tvoří a drží. Jsem introvert a trvá mi dlouho než si zvyknu na nové lidi, ale jak se stane, pak už se mě nezbavíte a to se už stalo
.... JEŠTĚ JEDNOU VÁM VŠEM PATŘÍ MŮJ DÍK