Po delší době jsem se konečně odhodlala sem zase něco napsat,protože to co tu píše Vanda se mi docela podobá. Od zářijové kontroly jsem nezhubla ani deko,naopak přibrala 3kg a jsem tam kde jsem byla před opkou - snažím se držet všelijaké diety,protože mi bylo v nemce řečeno,že ji musím v podstatě držet tj. na sladké a tučné se jen dívat. Což se samozřejmě do puntíku až tak nedá,ale snažím se. Jenže bohužel žádný výsledek,naopak - 3kg nahoře,psychika v p....i a čím dál větší přesvědčení,že plikace pro mne byla absolutně nevhodná opka,že jsem měla zůstat u původní tj. tubulizace.
Teď během března bych měla jít na kontrolu,ale vůbec se mi tam nechce. Minulý týden jsem se dokopala konečně k výživové poradkyni. Ta si mne postavila na takovou zvláštní váhu - vypadala jak vesmírný přístroj v NASA - a zjistila že jsem zavodněná a trpím podvýživou(paradoxně),proto nehubnu a naopak jsem přibrala. Snažím se pít alespoň 2,5l denně jenže jsem z toho neskutečně nafouklá,když jsem zkusila jíst velezdravou stravu podle jakési Mačing. tak jsem byla také jako balón plný čehosi,no prostě je to neskutečný,,balzám na moje nervy".
Myslím,že žaludek rozmotaný nemám,neboť jakési omezení cítím i když rozhodně ne při 100g, ale dodržuji je! A když nemám možnost si jídlo navážit tak zabručí že má dost - nevím jestli to dělá i někomu dalšímu tak. Nevím nevím, jsem neskutečně teď momentálně naštvaná, na operaci,na sebe a vůbec na všechno kolem. Nejhorší je když najedu na fórum a čtu jak to ostatním jde dolu s normálním stravováním. To prostě nepochopím. Ale to je asi tak vše co teď s tím můžu dělat. Uvidíme jak se vyjádří pan doktor- při mém štěstí řekne no bohužel a nazdar.Jsem opravdu hodně negativní,jenže nemám být proč pozitivní. Jinak ale samozřejmě přeji všem jen to nejlepší a hodně kg dolu