Bože, bože, co tu furt řešíte? Křivý zoubek? Zatoulaný vlásek? Vykašlete na na to, jste všechny krasavice !!!...chlapi tohle vůbec neřeší a mají recht! A já jsem od jisté doby přišla na to, že je fakt lepší to neřešit, v tomto případě zastávám chlapský názor!

Uvědomte si, děvenky, jak by to asi vypadalo, kdyby chlap řešil vážně zarostlý vous či rýsující se plešku! Kdo chce, vidí každého hezky a vůbec nezáleží na tom, esli má jako velkej frňák či odstálý ucho...i to se dá zamilovat. Záleží přece na neuchopitelné dušičce či zlatém srdíčku, jak kdo chce. Mám Vás ráda všechny, i když teda s některýma z Vás je pořádná práce, to Vám povím! Ukážeme si převisy, zasmějeme se, jsou přece naše a každý sám má mít sebe rád! Nejsme žádné šmudlinky a chudinky a tak hlavu vzhůru, jak jsem psala, jsme krasavice. Pochopeno?
P.S.....může Vám být milý človíček, který je sice dokonalý postavou, tváří, oblečením a pak otevře papulu a plácne něco sprostýho či neomalenýho?
Vyhoďte mě, zase tu mentoruju, jsem nenapravitelná. No ale co, však mě znáte, tak už to tu nechám, však si to přeberete. Jo jo, budu mít teď na Vás víc času, tak si na Vás dohlídnu, ať se Vám to líbí či ne, musíte mě tu strpět, chachááá, enem moderátorky mě můžou zničit jak krtka, ale to jim jistě svědomí nedovolí

(nerada bych se mýlila

)

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014