fórum.bandingklub.cz http://forum.bandingklub.cz/ |
|
Moučníky, zákusky, řezy, poháry, dezerty http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?f=31&t=1091 |
Stránka 6 z 11 |
Autor: | Scalla [ 19 srp 2011 07:52 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
banánový recept vypadá taky dobře! Vyzkouším. Ono listové těsto má spoustu využití, je to rychlé a osvědčené! |
Autor: | Cozumel [ 22 srp 2011 10:10 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Teda holky, vy mi děláte chutě - úplně to vidím před sebou na talíři Ale to ty kila takhle dolů nepůjdou Taky miluju listový těsto - dá se plnit skoro vším možným - nasladko, naslano - a vždycky je to hrozně dobrý. Jen dietologové by z nás asi radost neměli - je dost mastný a kalorický |
Autor: | Scalla [ 22 srp 2011 12:33 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Cozumel, máš recht, a ještě bych doplnila jednu stěžejní přednost listového těsta, a sic, že se dá koupit již hotové, v extrémním případě i rozválené (jiné již téměř nekupuji ) |
Autor: | jane-jane [ 22 srp 2011 13:06 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Pravdu díte předsedové, pravdu díte Já ho kupuju ve velkém, podobně jako MOny, tož nestává se, že by někdy došlo. Poslední dobou jsou v oblibě, krom zaručených šátečků s povidlím, prasečí ouška - páč co u nás voní po skořici, to se nejí - to se ŽERE ve velkém http://www.mamincinyrecepty.cz/sladke-l ... raseci-usi |
Autor: | Scalla [ 22 srp 2011 13:53 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Jane-jane to vypadá úúúúúúžasně!!! To musím taky vyzkoušet!!!! Myslím, že tu dáme dohromady kuchařku PEČEME Z LISTOVÉHO TĚSTA aneb KUCHAŘKA PRO EXTRÉMNĚ POHODLNÉ |
Autor: | bobule [ 23 srp 2011 07:29 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
scallo |
Autor: | verca [ 23 srp 2011 08:27 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Scalli přesně tak |
Autor: | Cozumel [ 23 srp 2011 08:33 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Jane-Jane - ty košíčky plněný pudinkem taky nevypadají špatně (z toho webu) Já mám ráda taky už vyválený těsto připravený akorát ho naplnit, upéct a sníst - od Wevalky (či jak se to píše). |
Autor: | Dada73 [ 22 zář 2011 15:16 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Hezké odpoledne, chtěla bych něco upéct. Mám tu jablka, měkký tvaroh, heru, Poraďte mi nějaký dobrý recept, Díky |
Autor: | verca [ 22 zář 2011 15:21 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Dadi koláč s tvarohem a jablky - ty nastrouhej, smíchej se skořicovým cukrem...navrch drobenku...těsto na jaké jste zvyklí.. já bych dělala z jogurtu.... ale ty máš heru, tak asi klasiku - kynuté... |
Autor: | Dada73 [ 22 zář 2011 15:26 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Veru, já nemám droždí, pomooooc. Potřebuji zužitkovat ten tvaroh i jablka |
Autor: | Annax [ 22 zář 2011 15:34 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Rychlá a lahodná jablečná buchta 2 hrnky hladké mouky 1 hrnek cukru 1 hrnek oleje 1 hrnek teplého mléka prdopeč 3 vejce jablka na kostky rozinky, ořechy Všechno smícháme dohromady a pečeme na 175 °C Takové buchty, když se všechno smíchá dohromady, mám nejraději. Proto nejčastěji dělám jogurtovou, kterou tady nedávno psala Verča 1 velký jogurt kelímek od jogurtu polohrubé mouky půl kelímku cukru 1 vejce prdopeč a vanilkový cukr pečeme na 175 °C Tato buchta mi slouží jako základ pro bublaninu, táč s drobenkou, někdy potřu pudinkem, pokladu ovocem a zaliju želatinou, s mákem je to makovec, někdy dám do těsta rozinky a ořechy, potřu marmeládou a poliju čokoládou, prostě jogurtová buchta 100x jinak. Všimněte si také, že je absolutně nízkotučná |
Autor: | qwys [ 22 zář 2011 15:46 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Dado, presne z tohohle delam ten strudl. Testo z hery, tvarohu mekkeho, 300 g hladke ci polohrube mouky. Ja to pak uz nicim ani nematlam a jen nastrouham jabka se skorici, cukrem a orisky, spatlam to do toho a pecu tak na 150, ale nepamatuju si, jak dlouho asi tak 25 minut, aby to dole zaclo zlatnout... |
Autor: | verca [ 22 zář 2011 16:02 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Aničko jojo, ta jogurtová je super, hodí se fakt na všechno !! |
Stránka 6 z 11 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |