fórum.bandingklub.cz http://forum.bandingklub.cz/ |
|
Rýže, těstoviny, luštěniny, soja, knedlíky, houby http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?f=31&t=1094 |
Stránka 3 z 4 |
Autor: | qwys [ 01 zář 2011 16:35 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Kuskus jsem taky dlouho nemela My ho zalijeme vrouci vodou, muzou v nem byt kousky syra, krasne se to roztece, az to nabobtna, tak trochu prosolim, nakladu rajcata, cerstvou okurku, papriku, fazole (muzou byt v omacce, to je lepsi), hrach, kukurici (komu neco z toho nechutna, tak to tam neda, ze kuskus tam ale byt musi ). Kureci kousky, pokud se pridavaji, tak jen osmahnout na panvi s grilovacim korenim a sladkou paprikou a pridat k hotovemu kuskusu... Jeste je hezke to posypat eidamem navrch, ale to uz je pro hracicky, neee ze bych na to dostala chut |
Autor: | verca [ 03 zář 2011 08:33 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Plněné žampiony - smažené větší žampiony oloupeme, kloboučky naplníme nastrouhanou nivou - nic nesolíme, niva je slaná dost !! obalíme v trojobalu a smažíme - neprve nivou dolů..... Plněné žampiony - zapečené žampiony oloupeme (nemusíme vybírat velké), naplníme nastrouhanou nivou (nebo čím chceme) - nesolíme, dáme do pekáčku s kouskem másla a trochou vody a zapečeme cca 20-30min Dobrou chuť |
Autor: | Annax [ 03 zář 2011 08:36 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Verco, děkuju, brzy udělám, zní to skvěle jednoduše! |
Autor: | verca [ 03 zář 2011 09:02 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Aničko tady jsem ještě psala jinou variantu žampíků, také vynikající záležitost viewtopic.php?p=77653#p77653 |
Autor: | Annax [ 03 zář 2011 11:18 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Veru a myslíš, že bych mohla výše odkazovaný recept taky péct na plechu, třeba chvíli pod alobalem? Já nesmažím. |
Autor: | verca [ 03 zář 2011 11:25 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Aničko já myslím, že určitě mohla..... chystám se na to totiž příště také, ale bez alobalu |
Autor: | Annax [ 03 zář 2011 11:33 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Brzy vyzkouším, díky |
Autor: | Dada73 [ 04 zář 2011 16:11 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Věrčo koláček vypadá úžasně, ale docela pracný , to snad raději přijedu Holky a kluci potřebuji poradit, co vařit. Točím dokola pořád to samé - sekaná, karbanátky, řízky, kuře na paprice, guláš, špagety, vepřové na houbách, ovocné knedlíky - potřebuji nějakou inspiraci |
Autor: | Annax [ 04 zář 2011 16:30 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Dádo Vždyť si počti tady v receptáři pár stránek zpět, tady je tolik úžasných receptů. Mnoho z nich je rychlých, jednohrncových a jistě najdeš i jídla vhodná pro tříleté dítě. My např. milujeme italskou kuchyni, k těstovinám jsou stovky různých omáček, dušená cuketa, rajčata, sýrová, sušený rajčata, olej s česnekem, tuňák na x způsobů..... |
Autor: | qwys [ 04 zář 2011 17:00 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Ja mam k testovinam nejradsi omacku ze sparenych a oloupanych rajcat, nejdrive se smahne cibulka na olivovem oleji, pak se tam pridaji rajcata, pepr, paprika, sul, oregano, bazalka... je to mnam Jednou jsem zkusila rajcata nahradit vsak protlakem a byl to hnus, velebnosti |
Autor: | Dada73 [ 04 zář 2011 17:11 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Děvčátka tak to vyzkouším, to je, co jsem potřebovala nějaký obyčejný nápad, prostě jen nějakou záměnu. Díky moooooooooooooooc |
Autor: | bambulka77 [ 13 zář 2011 14:09 ] |
Předmět příspěvku: | Re: RECEPTÁŘ |
Prosim prosim, neviem si spomenut s kym som sa bavila o uzasnom plnenom hermeline, ale myslim,ze s Tebou Anicka mohla by si pisnut receptik? Myslim,ze mozes aj sem, je taky uzasny,ze aj ine babenky zaujme dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem |
Autor: | verca [ 04 led 2012 15:23 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Rýže, těstoviny, luštěniny, soja, knedlíky, houby |
mattonko dobrýýýý já dělám knedle z prdopeče, nemám ráda z kvasnic, ale to je o mlsné hubě |
Autor: | martina [ 04 led 2012 18:15 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Rýže, těstoviny, luštěniny, soja, knedlíky, houby |
Kynuté houskové knedlíky - II. hrubá mouka cca půl kila sůl cca 2 dcl teplé vody půl kostky kvasnic starší houska do mísy nasypu mouku, přídám sůl, promíchám, rozdrobím droždí, zamíchám - přileju vodu - opět zamíchám, když je těsto hotové přidám nakrájenou housku a pak už jen tvaruju knedlíky, nechám cca půl hodiny vykynout a dalších 20 - 25 minut vařím podle velikosti, je důležité je po vyndání ihned nakrájet nití jsou vynikající a lety u nás ověřené............... |
Stránka 3 z 4 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |