fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 20 říj 2025 18:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 70  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ajoj
PříspěvekNapsal: 31 bře 2010 09:20 

Děvčata,

u nás na firmě budeme mít kromě spinningu, power plate (což už je), také cvičení ZUMBA, koukla jsem na net a není to špatné mám ráda tanec, tak už jsme koukala kde to všude je.....kilečka se rozhýbala tak jsme nažhavená :D :D :D
http://www.ocviceni.cz/zumba-prvni-cvic ... -a176.html

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 bře 2010 10:09 

Santoval, díky moc za odkaz. To cvičení zumba vypadá skvěle! Přemýšlela jsem, čím začít (jakým pohybem), a toto myslím, že by mě fakt bavilo. Miluju hudbu a především miluju tanec. Kdysi (před víc jak 7lety) jsem tu vedla pro holky aženy takové hodiny jakoby intuitivního tance.. skákalo se, blblo, hopsalo a divočilo do rytmu různých skladeb.. každý si zvolil styl, jaký se mu líbil. Někdo se jen vlnil, jiný jančil jak po několika panácích, ale účel to splnilo dokonale - všichni odcházeli uvolnění a spokojení, udýchaní, ale veselí :lol: :lol:
Kouknu, zda je někde Zumba v okolí... a příihlásila bych se na to. Sice budu se svojí postavou vypadat komicky a né jako ty krásně se vlnící, sportovně vypadající, holky na videu.. ale čert to vem! Chci zhubnout, tak musím přidat pohyb! :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 bře 2010 10:58 

Zelenoočko, z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že zumba je veselá a docela náročná, takže se neboj toho, že bude po tobě někdo koukat. Každý má co dělat sám se sebou :-) A já co chodím, tak tam sice nejsem nejhubenější, ale ani si nepřipadám jako nějaký kolos mezi štíhlýma. Spíš chodí takové "normální" postavy, takže se neboj, že to bude sraz anorekTyček a ty mezi nima jako hrošík :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 bře 2010 11:29 

rennie..by mě zajímalo kde pracuješ ,že s etak suprově starají o štíhlou lpostavu svých zaměstnancu.. :oops: jdu tam hned pracovat... :wink:

a do Zumby jsem blázen nemohu se jí už řadu měsícu nabažit¨na netu a stále si pouštím různá videa... :wink: :oops: ...dostalo mě to jako nikdy nic..a už se to od dubna aji tady v Benešově rozjede..hurá pokrok dorazil ai sem...jen když si představím jaké sem budou chodit barbínky Benešovské se zase ukazovat..tak je mě z toho smuno..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 bře 2010 11:32 

Milco - pracuju normalne, zadne prispevky na cviceni nedostavame, ani stravenky ne...zkratka vubec nic a cviceni je ma volnocasova aktvita :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 bře 2010 11:35 

rennie..jé bože já to popletla to psala Santalová,že to je u nich ve firmě...jsem nějaká zabržděná bo co...hihihi...já hold musím za každou takovou aktivitou dojíždět tady nic není u nás...ale snažím se dohodit do mateřského centra zda by nechtěli udělat kurz břišního tance ale zatím se to nedaří..hmm nejsme přímo z Benešova

Předmět příspěvku: ajoj
PříspěvekNapsal: 04 dub 2010 19:38 

Ahojki Milčo pracuju v jedné ostravské akciovce, na patře máme malou posilovnu, spinning, taky boxing, ten power plate, a teď i zumba, já si zajdu zacvičit o polední pauze a mám splněno :D :D :D, vyhovuje mi to že nemusím se odpoledne někde štrachat.. Pěkné svátky všem přeju!!!!

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg

Předmět příspěvku: ajojík
PříspěvekNapsal: 10 dub 2010 10:43 

Tak to teda jdu zkusit v pátek jdu do Akcentu na ZUMBU, jsem zvědavá!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 dub 2010 13:39 

:D Santoval, ty jsi teda vichřice, já jsem ráda, že se stihnu o polední pauze nadlábnout své polívečky z přesnídávkové skleničky a zajít tátovi do jídelny pro obídek do jídlonosiče. Tak to máš supr, že to takto můžeš skloubit... to já chodím makat až po nebo před rachotou, jak mám zrovna směnu... ale teď na mě vlezla nějaká chřipajzna (jsem byla na bazénku a asi jsem prochladla), tak jsem musela zrušit spin i bosu... ale ve středu doploledne jdu na BOSU...a v Horní Suché otevřeli ve fitku ještě ty pásy, tak mě kamarádka lanařila na pátek dopoledne, tak asi půjdu a pak půjdu relaxovat na odpolko do prácičky :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: ajojík
PříspěvekNapsal: 10 dub 2010 19:47 

Majdi, já musím, neboť já bych řekla že sním víc než z přesnídavkové skleničky si myslím chutě se mi převrátily nemusím tolik sladké čokoládu na které jsem ujížděla tak ta mě nechává chladnou, mám ráda zeleninu což jsem před tím nemusela a masové pokrmy upravené se zeleninou to mi chutná. Taky pociťuji hlad někdy, někdy mám hrůzu že se mi zvětšuje žaludek :D . Takže pondělí a čtvrtek chodím na power plate, v sobotu vacufit(ušla jsem dnes 22km), no budu chodit na zumbu buď v pátek nebo středu, uvidím jaké to bude v ten pátek, ale!!! je to tanec ten já miluju tak se docela těším. V :D áha se mi te´d hýbe mezi 92-93 kg ale vážím se vždy po ránu než odejdu do práce než se najím a napiji to je přesné. Ony ty virózy teď řáděj to je děs, hlavně se vykurýruj ju?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 dub 2010 22:03 

:D Santoval, tak to jsi šikula, mě ta Zumba přijde dost náááročná, viděla jsem na videu, ale zase může být čurina, no však já když se klátím mezi těmi 40-50 kilovými rachotinami na té Bose na tom balónu, tak je to pro všechny taky pořádná psina... ony dělají různé věci a já jsem ráda, že stojím a nespadnu :lol: :lol: :lol: ale zase se nařechtáme....máme supr cvičitelku...takže je to paráda. A už jsem překecala jednu mojí stabilní kolegyňku z práce, co spolu stéle pracujeme, ať chodí se mnou...tak půjde, jsem ji vyfasovala za jinou kočku, která je teď na mateřské a s tou si taky moc rozumím a ta chodí se mnou na spin a dopoledne na tu BOsu...no a ta moje kolegyňka přibrala z 48 kg na 51, tak jsem jí řekla, že s tou nadváhou musí něco udělat a musí se mnou chodit cvičit, tak jde... :lol: :lol: :lol: :lol: Jsem myslela, že se mi šéfka pomstila, ta nejtlustší vyfásla tu největší vychrtlinu, ale holka je to pohodová, hodně si rozumíme, pořád se řechtáme a máme skoro stejný věk i skoro stejně staré děti, takže v poho...

Předmět příspěvku: Ahoj
PříspěvekNapsal: 20 dub 2010 13:57 

Ahojky,
za jak dlouho po opce mohu začít např. plavat? Nejsem nějak extra plavec, plavu jen prsa a rychlost nic moc. Ale miluji pocit být ve vodě a plavu ráda. Taky bych chtěla začít jezdit na rotopedu, jen nevím jestli už mohu. Cítím se docela o.k. bříško nebolí :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2010 18:54 

Já jsem začala cvičit asi po 2 měsících od operace.

Obrázek

3. 2. 2010 plikace žaludku OB Klinika Praha

Předmět příspěvku: ---
PříspěvekNapsal: 20 dub 2010 19:05 

aha... ono bude asi lepší to neuspěchat... 4týdny je málo... díky moc :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 dub 2010 09:14 

No Divoženky..já jdu prvě dneska na pořádné cvíčo..a rovnou do fitka....dostala jsem nějak na to náladu tak toho musím využít..

v mém podání ..je ve fitku 40-50minut kole v tepovce / s knížkou/ a pak posilování břucha,nohou zadku...či rukou a to se střídá

Tak pohybu zdar :!: :!: :!: doufám,že mě to dlouho vydrží ten elán + jsem začala chodit pěšky od autobusu do práce místo městskou...tak 2-3 týdně je sice jen asi 1km ale ráno se člověk v 5.20 protahne a zapotí...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 70  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina