napíšu za sebe mě těhu nedovolilo držet intervaly mezi jídly, pokud jsem to zkusila, bylo mi zle... jedla jsem po pidi porcičkách, spíš 2 sousta něčeho, spíš jen na chuť ale měla jsem to tak, že jsem jedla i po půlhodině, nebo hodině, když jsem šla na kontroly atd tak po 1,5h, po 2h už jsem musela sníst aspoň 2 piškoty, jinak mi letěl cukr dolů...motala se mi hlava a bylo mi zle... a zapít vodou mi nepomohlo takže jídlo bylo mnohokrát denně... bohužel, ale musela jsem kvůli dítěti.... to bylo na prvním místě
otěhotněla jsem při 104kg a před porodem jsem měla 115kg
po porodu (asi měsíc možná méně) jsem měla problém do sebe něco dát, pičkot, sušenku, kolečko salámu, maso, polévku... na nic jsem neměla chuť, ale časem to odeznělo a já začala opět jíst a kalorické bomby Nutridrinky, které mi vystřelily váhu o 15kg !!! jsem začala jíst běžnou stravu ale nepravidelně, s pravidelností svádím boj stále a pitím taky ale už se snad blýská na lepší časy, jen to nechci zakřiknout
nevím, jak to měli ostatní holky, já to měla tak, je to jiný stav a jinak jsem i jedla, neměla jsem pocit roztažení žaludku, po porodu se musel i tak zcvrknout
a teď jím jako před těhu