ery děkuji moocc - ano, já už mám splněno - teda skoro - ještě nohy a těmi končím a pak nastane ten opravdový boj - udržet si ta kila !!
holky švagrová má za sebou 3x císař a tkaé to říkala, že břicho necítila - ale teda jen cca rok..... tak uvidíme - hlavně, když se na něj bude moci koukat a nebude se tam nic klepat a natřásat...
jinak - mudra tam nebyla - má do 9/9 dovču...ALE do 10h jí zastupuje někdo jiný - no já tam byla v 10,05h

ale to nevadí - byly tam všechny sestřičky i od vedle z ordinace a kecaly.... tak jsem tam naběhla, zahlásila a sestřička mi hned hlásila - dneska nám to přišlo o Tobě z nemky, my víme....
No nicméně jsem si 3x !! musela uhájit to, že mi mají uzlíky jen odšmiknout a NIC nevytahovat !!! už mi ukazovala sestra, ajk to vytáhnou, říkám jí, že néé, že to mi tma nechaj, ona, že néé, já že joo...no rozhovor jak s d....

pak jsem jí řekla, že jsem se na speciálně ptala doktora, že POUZE ODŠMIKNOUT UZLÍČKY ANIC NEVYTAHOVAT !! že se to vstřebá samo !! tak ppak terpve pochopila

ale prý se to spraví, sroste, že to není nic velkého....ale at na stehy přijdu až v pondělí, že už tam bude naše mudra, tahle, že by mi to prý neudělala stejně.....
tak jse i ráda, aspon mi to pořádně sroste a zaroste a přiroste
Jen ted čekám na zprávu od
Lubinky - doufám, že jí to nevytáhli a že aspon tam u nich mají trochu víc rozumu, než u nás