čau holky,
tak Wobenzym mi doporučovala i paní, co se mnou byla v nemce a byla na zmenšení prsou. Včera mi posílala fotky svých prsou a řeknu vám, že jsem

jak je má krásně zahojená. Člověk by neřekl, že je teprve 4 týdny po OP. A když se podívám na svoji jizvu v podbřišku - tak to je hrůza!!!!!! Mám ji místy hodně červenou a stehy, které mi ještě nevypadaly mám jakoby i podebrané.....moc dobře se mi to jen s mazáním sádlem nehojí.

Paní s prsy si to nemazala ničím a na fotce z blízka má jizvy docela nepatrné.....takže na tom Wobenzymu asi něco bude...

. Až půjdu já na prsa, určitě si ho koupím.
Nechala jsem si koupit Contractubex gel - stál teda 200 Kč a podle příbalového letáku se mi zdál na hojení jizev jako nejlepší a to i jizev starších, tak to vyzkouším a snad se to bude hojit lépe.
Holky a na bokách, kde mi začínají stehy mám takový ten pevnější silon - který by tedy podle prof. měl vypadnout, ale moc se mi to nezdá...

Je tam uzlík a vede tak jaksi prapodivně, že zrovna v tom místě se mi stroupek netvoří, tak trochu nechápu, jak mi může sám vypadnout. Je vidět, že ten silon vede ve dvou místech jen do kůže. Tuším Věrce ten počáteční uzlík ustřihnul, ale já ho tam mám a svědí to...navíc mi pichá do kůže...manžel mě furt pošťuchuje, ať si ho vytáhnu, ale je to živý a bolestivý, když za to zatáhnu. Měl někdo něco podobného?
Ivi - holka, máš to tedy těžké, vůbec ti to nezávidím

. Zkus se na ten Wobenzim zeptat v lékárně, zda by ti na to mohl pomoci nebo si najdi na netu info o něm...tuším že něco o vodě jsem tam četla, tak by ti to mohlo pomoci. Držím moc palečky, ať už je dobře.

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 34,8 kg, celkem: 48 kg
Abdominoplastika + liposukce vnější strana stehen : září 2011 FN Brno ...splněno!
Prsa a liposukce vnitřní strana stehen: březen 2012......splněno!