Dobré ráno

Díky
Bobulce za osvětu
Řeknu Vám, byl to príma zážitek
Co se týče zálohy, tak jsem s ní počítala, i když ne s takovou částkou. Je to dnes běžná praxe, a to díky právě nespolehlivým zákazníkům. Restaurace je v samém středu Brna, hojně navštěvovaná a vyhledávaná. Navíc se nám jedná o sobotu a chceme mít soukromí...
Nicméně věc se má tak jak píše
Bobulka, bohužel musím přistoupit k tomuto nepopulárnímu kroku a vybrat
tzv. "poplatek za pozdrav" Prostě "NAZDAR" = Kč 30,-

Výši nechám na Vás, těch 30,- bude minimum, rozhodně mi nejde o obohacování sebe sama! Pokud budeme odcházet s čistým štítem, vybrané peníze se automaticky přesunou do dalšího srazíku.
Zájemcům mohu naskenovat potvrzení o záloze do SZ

Co se týče útraty za konzumaci, to je čistě Vaše věc, vzhledem k tomu, že já tam budu od 13 do zavíračky a hned ze startu mám v plánu maxi mojito, rozhodně nezůstanu u 500,-

Jsem dohodnutá na tom, že jídla která se dají dělit, nám bez problému dají na více porcí. Já rozhodně dodržím svůj pravidelný stravovací režim, jídlo co 2-3 hodiny
Salonek je v naprostém soukromí a interier restaurace je moc pěkný, obsluha, alespoň včera, v čistě mužském složení
Ad lístky - je to na každém z nás, nehodlám nikoho kontrolovat, zda si poctivě zapsal vše co zkonzumoval a pak i nahlásil, to je dle mého názoru hloupost, zde si každý musí sáhnout do svého svědomí...pokud ovšem někdo trpí sklerózou, zapisování nechám na něm

Kolegové v práci, kteří netrpí sklerózou, ale přespříliš alkolickým opojením, si vše nechávají psát do mobilu
Každopádně se na Vás za týden těším