Nazdar holky a kluk /1 kus/,opäť mi bolo potešením stráviť s Vami krásne odpoludnie, veľmi rada som opäť videla známe tváre a samozrejme nie menej rada spoznala nové tváričky a začiatočníčky v boji s kilečkami, ďalek V.I.P. hosťa MUDr. Čierneho a kaderníčku Alenku.
Teším sa na fotečky a dovolím si napísať takú odvážnu pripomienku na zváženie:
milé dámy, bola som pri zrode Rajčete ešte s váhou 116 kg, všetky sme boli naštvané na prísne pravidlá Studentky a s radosťou uvítali Rajče ako motiváciu pre nás a ostatných začiatočníkov a po nejakom čase čo to? Vetvičky sa začali zaheslovávať, že fotky je možné zneužiť. Buďme úprimní, všetko na nete sa dá zneužiť, treba len zvážiť, aké foto hodím na Rajče, niekto má odvahu v spodnom prádle, niekto detičky, iný rodinného miláčika a je mu jedno, že sa vystavil obdivu celého sveta.
Nebolo by dobre dať bez hesla niekoľko motivačných fotografíí a fotky zo srazíkov, pretože úprimne povedané je mi proti srsti prosiť sa každému o heslo, viem, že mi ho pošlete, ale žiaden nováčik si nedovolí hneď žiadať heslo a je kopec ľudí, ako som bola aj ja sama, ktorí zo začiatku aj niekoľko mesiacov navštevujú fórum tajne a verte, že nie je lepšia motivácia pre nich ako vidieť úspechy reálnych ľudí, teda Vás.
Dúfam, že som Vás nenaštvala mojim príspevkom, pretože už dlhšiu dobu mi to leží na srdci, pouvažujte, je to na Vás, ale myslím, že kto schudne čo i len 10 kg nemá sa prečo schovávať za heslo.
Tak to je môj názor a teraz ma kameňujte
Prajem všetkým krásnu nedeľu, ďakujem za stretnutie s Vami a samozrejme sa teším na ďalšie.