Zdravím všechny, které byly i nebyly...jsem totál byla včera vyřízená, domů jsme dorazili až večer, neb jsme si ještě trochu užili lanovku a jak Jane poradila, tak níže po toku ještě sběr pár omletých kamínků na památku, což odneslo opět koleno a ještě i krev z nohy jsem vymývala v proudu Mumlavy...
Jsem nabitá pozitivní energií natolik, že jsem dnes mávla rukou i nad tím, že jsem při cestě pro Hvězdičku na nádraží píchla kolo a do nemocnice jsme dorazily pěkně tvrdě, guma na šunku, manža povídal, že jak je starý, tak takovou zkázu ještě neviděl...ale zkrátka jsem slíbila, že dopravím, tak jsem musela. Naštěstí pak mě dobrá duše odvezla domů, protože má lýtka rovněž vyřízená, o kolenu už jsem psala...jo a skoro kilo nahoře. To jediný je vrrrrrrrrrrr!
Jani, moc Ti děkuju a celé Tvé rodině. Chtěla jsem to vyjádřit nějak bombasticky, ale ono to ani nejde, protože to bylo tak báječný a pohodový, že to slovy nedokážu popsat. Jednoduše upřímně
d ě k u j u. Jak psaly holky, ještě dlouho budu vzpomínat áááááááááááááááááááách...doufám, že mi ty vzpomínky nepřekazí skleróza. To bych se fakticky namíchla.
Už takhle mi utekl páteční večer a pak další povídáníčka, s tím svým hluchým uchem (ne - když pozitivně tak pozitivně - tudíž "s tím svým jedním slyšícím uchem"

) vždy mám ze všeho jen polovinu. Ale i ta polovina byla skvělá.
A pro šťouralky - Bossák se zdržel jen na nezbytně nutnou dobu a jestli to někomu vadilo, tak se omlouvám. A konec s debatama, jasný? Děkuji!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014