Děkuju všem za podporu. Na akci "BRNO TŘES SE" bych se pravděpodobně mohl připravit - ještě to musím promyslet... Podle seznamu tam bude opravdu spoustu "vážených"

osob a hlavně dam. Něco podobného bylo i v čekárně MUDr. Čierneho - samý slušný , majestátně vypadající dámy (pánu jaksi málo - i zde se diskuze zůčastňuje více dam. Asi je to tím, že ženské jsou více ukecané... A já jsem taky taková slepičí prdelka - co nevím nepovím

) V čekárně byla velmi družná a přijemná atmosféra, bez hloupých pohledů na pneumatiku
Jsem velmi zvědav , jak bude taková akce vypadat. Je to jeden s mojích problémů - nejsem alkoholik, ale dříve jsem jednou týdně zašel za přáteli na pivko - jak říkám jedno, dvě - slovy dvanáct

. Teď už jsem zdravotně omezen tak se nechám zavést cca jednou za tři týdny a množství jsem taky zredukoval na 2/3.
Pokud čtu, jak je to s příjmem tekutin po operaci, tak asi mohu na nějaké větší posezení zapomenout - do žalúdku se mi nevlezou a navíc asi hrozí, že bych se tam ješte i pos.al a poch.al
Jsem člověk velmi družnej - a hospůdka mi bude chybět.

No už jsem jim nahlásil , že s nima končím - začínám nový život, budu jezdit na kole, chodit plavat, sportovat atd. U stolu jsem tím vzbudil velké veselí.... Já už se na to tak vesele nekoukám
Tak zatím...

42 let, svobodný bez závazků
Nikdo není dokonalý, i hovno má své muchy.187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg