fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 13 srp 2025 21:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o žaludečním bypassu najdete na bandingklub.cz/gastricky-zaludecni-bypas.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 719 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 48  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bypass
PříspěvekNapsal: 22 srp 2012 09:04 

Dev, tubu často zabere, tak jako zabere i dieta, ale bypass je fakt lepší a navíc při vyšší váze je to fakt jistější. Já měla jen zvýšený cukr, ale metabolický syndrom a tam ten bypass zabírá fakt skvěle a rychle ;-).

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012 10:57 

jedu příští týden ve čtvrtek, tak uvidím, jak se zadaří...

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012 11:33 

Dev, uvidíš jak příští čtvrtek absolvuješ přednášku od MUDr. Hrubého budeš zase trošku chytřejší a budeš mít víc ve všem jasno. Raději se zeptej i na limity, jestli ještě mají, je už druhá půlka roku, tak aby už neměli nějak vyčerpáno..
Co se týče cukrovky říkal MUDr. Hrubý, že bypass má sice nejvyšší účinost na cukrovku, ale od tubu se to liší opravdu jen málo, třeba jednotkama procent. Oni to tam mají v Turnově i vyvěšené nějaký přehled, vím že jsem na to koukala jak jsem courala po chodbě po opce :-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012 11:40 

Misenka: s limity by snad neměl být problém, mám to posichrované od nejvyššího revizního lékaře...

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012 11:43 

Holky jinak musím přiznat, že chuť na sladké se mi vrátila sviňa!! Ale samozřejmě, že to není tak jako dřív, stačí mi troška :-) tak z toho nemám ani žádné výčitky... A jak jste tu psali, když člověk pije, tak se to tím dá zaplašit :-)
Jinak musím fakt přiznat že 3měsíce po opce (-24kg) jsem celkově opravdu maximálně spokojená, že jsem na opce byla!!! :-) Příjde mi že ten život mám prostě krásnější :-))).. a to se zas tak moc nezměnilo ,-) jen jsem se trošku zmenšila ,-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012 12:14 

mišenko, já měla 3 měsíce po operaci dole taky 24 kilo :mrgreen: Super, ať se daří!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 13 říj 2012 14:14 

Zdravím Vás hubeňouři. Jsem tady nový a po všech vyšetřeních a návštěvě MUDr. Čierneho v Břeclavi jsem pročetl celé téma, jsa pln obav co bude dál. Patřím k těm opravdu "prostorově výraznějším" lidem, proto oslovení "hubeňouři" je na místě. S mojí váhou 187 kg (a to už jsem téměř 10 kg zhubl :D ) a BMI 53,5 jsem tady nenašel podobného kolegu. Bože , jak krásný byl život ještě se 170 kg!!! S kilečky navíc jsem střídavě bojoval a chvílemi se učil žít celý život. Bohužel před dvěma lety se objevily zdravotní potíže se srdcem a z relativně pohyblivého tlouštíka jsem to dopracoval do podoby, že jsem rád, že se ještě o sebe postarám. 300 metrů vzdálenost už začínám považovat za velký výlet...
Operaci jsem dlouhou dobu z obav zavrhoval. Po pořadu o plikaci ve střepinách jsem , ale mírně změnil názor, a připustil si tuto možnost , až jsem se nakonec ocitl v Břeclavské ordinaci MUDr. Čierného. Plikaci, jako slabou, nedoporučil, a tak jsem s obrovskými obavy kývnul na zde probíraný OMEGA BYPASS. Termín je stanoven na konec ledna 2013.
Obavy mám ze všeho - následné diety , pitného režimu, co bude dál... A nejblíže jak se na zákrok připravit, co udělat. Díky zdravotním problémům je rizikovost operace podstatně vyšší a tak obavy ze špatného výsledku jsou na místě. Tím nemyslím jen na tu nejhorší variantu - ta by se mně potom už prakticky netýkala, ale opravdu se bojím přežití operace jen do vegetativního stavu s poškozeným mozkem...
Díky za případné reakce.
Info do podpisu časem doplním.

187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg

PříspěvekNapsal: 13 říj 2012 14:41 

Otluho
Vítej mezi námi!
Neboj se, u Dr. Čierného budeš v nejlepších rukou :D
Jak strongmen, tak i brick jsou podobně prostorově výrazní, přitom to jsou oba pěkní a sexy chlapi :wink:
Právě kvůli zdravotním problémům bys měl operaci podstoupit, problémy budou ustupovat rychleji, než si dokážeš představit.

Budeme Tě tu podporovat a budeme Ti fandit!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 14 říj 2012 08:34 

otluho vítám Tě mezi námi a gratuluji k rozhodnutí :wink: Uvidíš, že nebudeš ničeho litovat (snad jen pár dní po opce, přeci jenom jsi chlap :mrgreen: ale pak už NE) :wink: vybral jsi si dobře, budeš v dobrých rukou, jak píše Annax, nemáš se čeho bát :wink:
co se týká režimu, tak z toho měl strach asi každý - jak to bude zvládat, jak bude jíst, pít, jestli mu váha půjde opravdu dolů atd atd... a nakonec zjistíš, že režim půjde dodržovat celkem dobře, není to nic hrozného, to mi věř :wink:

A bypass je hodně dobrá volba pro Tebe a Tvá kila, tak hurá do toho chlape :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 14 říj 2012 12:27 

otluho
vítej mezi námi ... taky budeš hubeňour o tom není pochyb a věř, že zvolený typ operace je správný ... ničeho se neboj a jdi do toho! stojí to za to!
V listopadu můžeš zavítat mezi nás na sraz, který se bude konat v Brně :arrow: viewtopic.php?f=20&t=1499 a tam načerpat informace a sílu jít do toho bez obav! :wink:

PříspěvekNapsal: 14 říj 2012 18:05 

Otluho

Zrovna dnes na návštěvě u rodiny jsem říkala, že mé rozhodnutí pro operaci byla ta nejlepší věc v mém životě, co jsem udělala.

Já si před rokem prošla přesně tím co píšeš, hrozný strach z toho, že se něco stane a já to nepřežiju, ale pak jsem si položila jednu otázku. Chceš takhle žít dál? odpověď byla jasná. Nechci. A proto není na výběr, jiná cesta k tomu zhubnout u mě nevedla, takže ve zkratce řečeno, nebylo co řešit. A dnes? Šťastná, spokojená, bez depresí, ve zdravějším těle. Takže neboj, a pan Dr. Čierny je anděl na zemi. Vím o čem mluvím.

A režim? Má svá pravidla, ale já se například teprve teď v životě najím, aniž bych měla výčitky, a jídlo je požitek, mnohem větší než dřív. Jíš málo, často, ale o to víc třeba já řeším co si dám. Dám si i dražší věci, které by mě dřív nenapadli, páč jsou drahé, ale v tom mini množství je to v pohodě. Okolí se mi směje, že jsem labužník.
Dřív se jelo na kvantitu, a teď jedu na kvalitu, chichi.

Takže se ptej, ptej a ptej, a stav se za námi v Brně. Bude to velmi inspirativní, věř mi.

30.11.2011
omega gastrický by pass, MUDr. Čierny, při první konzultaci 113 kg, v den operace 115 kg
- začátek lepšího života
3.5.2012 DOSAŽENO NADVÁHY
30.11.2012 žlučník, MUDr. Čierny
2.4.2013 vnitřní stehna (pokud dostanu odvahu) - 25.01.2013 - ZRUŠENO -odvaha nepřišla, necítím se na to
35 let, 5-letá cácorka

PříspěvekNapsal: 14 říj 2012 18:41 

Otluho,

ja mela stejne BMI jako uvadis ty pri nastupu na opku, a protoze jsem o nejaky centimentr mensi takze v den opky jsem mela "pouhych" 161 kg a prezila jsem :-D a ted jsem naprosto spokojena dnes mam -30kg a BMI o 10 nizsi :-D a na nasledny rezim mi nedelalo nejmensi problem si zvyknout, tim ze clovek nema pocit hladu, musi si i sam pripomenout ze je cas jist, coz se mi pred opkou nemohlo nikdy stat, kdyz jsem dostala hlad, nebyla jsem schopna se na nic soustredit jen na ten hlad a naslednou bolest hlavy, kterou mi hlad zpusoboval. Ted vubec nevim co to je :-D takze jdi do toho a neboj se ... urcite toho litovat nebudes a drzim pesti ...

13/03/2012 prvni konzultace ISCARE
04-05/2012 kolečko
19/06/2012 bandáž - ISCARE neprovedeno pro srusty
03/07/2012 bypass - Jablonec, prim. Vrany - nadmíru spokojena
13/12/2013 abdo FN Brno
13/04/2014 kralik dohopkal do BMI
23/04/2014 ruce, prsa
01/12/2014 stehna

PříspěvekNapsal: 15 říj 2012 04:28 

:wink: Děkuju všem za podporu. Na akci "BRNO TŘES SE" bych se pravděpodobně mohl připravit - ještě to musím promyslet... Podle seznamu tam bude opravdu spoustu "vážených" :lol: osob a hlavně dam. Něco podobného bylo i v čekárně MUDr. Čierneho - samý slušný , majestátně vypadající dámy (pánu jaksi málo - i zde se diskuze zůčastňuje více dam. Asi je to tím, že ženské jsou více ukecané... A já jsem taky taková slepičí prdelka - co nevím nepovím :roll: ) V čekárně byla velmi družná a přijemná atmosféra, bez hloupých pohledů na pneumatiku :D
Jsem velmi zvědav , jak bude taková akce vypadat. Je to jeden s mojích problémů - nejsem alkoholik, ale dříve jsem jednou týdně zašel za přáteli na pivko - jak říkám jedno, dvě - slovy dvanáct :) . Teď už jsem zdravotně omezen tak se nechám zavést cca jednou za tři týdny a množství jsem taky zredukoval na 2/3.
Pokud čtu, jak je to s příjmem tekutin po operaci, tak asi mohu na nějaké větší posezení zapomenout - do žalúdku se mi nevlezou a navíc asi hrozí, že bych se tam ješte i pos.al a poch.al :cry: :oops:
Jsem člověk velmi družnej - a hospůdka mi bude chybět. :) No už jsem jim nahlásil , že s nima končím - začínám nový život, budu jezdit na kole, chodit plavat, sportovat atd. U stolu jsem tím vzbudil velké veselí.... Já už se na to tak vesele nekoukám :|
Tak zatím...

187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg

PříspěvekNapsal: 15 říj 2012 05:17 

Otluho
Vidíš to zbytečně tragicky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S kamarádama fakt končit nemusíš :D Pivko si dáš i po operaci, nedáš ho ale na ex a nebudeš mezitím jíst, tzn. jídlo a hned zalít pivem :roll:
Letos bude na srazu i poměrně dost chlapů, tak by ses nemusel bát :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 15 říj 2012 17:10 

otluho vítej ;-) Gratuluji ke správnému rozhodnutí a neboj se vlka nic, už jsme tu měli i těžší váhy! Také na srazíku v Brně Tě rádi uvidíme a patřičně podpoříme!
S hospůdkama není třeba se loučit, přesně jak píše Annax.

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 719 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 48  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina