Ptulko,tak já přibrala,ale nemyslím si,že by za to mohla vyndaná bandáž

.Musím říct,že na mě se 100% podepsali vánoce

,přibrala jsem 4 kg.Neumím posunout metřík,ale 1,5 kg mám už dole.Jím pořád malinký porce,jen už nezvracím a pochutnávám si na tuhé stravě,jako je obyčejný chleba s máslem,to vám je po 6 letech taková dobrota

Dám si půl krajíčku,víc ne.Myslím,že jak jsem nemohla jíst tuhou stravu a jedla v podstatě jen jogurty a tvarohy,tak jsem do sebe i při malinkých porcích dostávala zbytečně moc kalorií a stejně neměla energii na hubnutí.Snažím se jíst často,moc to nejde,když nemám hlad tak si nevzpomenu,většinou mě upozorní manžel.Břicho vůbec nebolí,jizvy se zhojili,takže spím zase na břiše

konečně mě netlačí port.Mě tlačil jak se tam otáčel a občas i šprajcnul.Mám klid a těším se na bypass,taky se trochu bojím.Bolesti a že to nepůjde tak jako ostatním.Lidi po bandu taky krásně hubnuli a já prdlajs,tohle beru jako poslední šanci.Raduju se když vidím jak jde lidičkám tady krásně hubnutí,je to důkaz,že to zkrátka jde a to mě neskutečně pomáhá.Věřím že nejsem sama co hltá každý příspěvek tady a žasne nad fotkama a změnou těch lidí.

Jak jsem tady slíbila,tak skutečně makám na rotopedu,proto to 1,5 kg dole a až půjdu do práce půjde to ještě líp,aspoň doufám.Jsem pořád na neschopence,16.1 jdu na kontrolu,tak uvidím.Nic mě není,ale nevyplatí se mi na 3 týdny se vrátit a 24.2(bypass) jít zase na neschopenku.Uvidíme co doktor,jak on to uvidí.

.Neboj se přibírání po vyndání bandu,já měla strach a fakt ten žaludek je asi smrsknutej.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec