Přeji hezké dopoledne,
v úterý to budou tři týdny co jsem po operaci plikace a bypassu a mám jedinou otázku .... měli jste krátce po operaci problémy s průjmem? Na tekuté to bylo celkem v pořádku, spíše jsem nechodila na wecko vůbec, ale poslední týden, co jsem na kašovité mám docela problém

..... vstávám o 20 minut dříve, abych do práce dorazila včas

.... naštěstí mám tyto problémy jen hned ráno doma a pak jsem celý den v pohodě

.... pevně věřím, že se to na normální stravě zlepší
jen pár slov k operaci - v 05/2011 jsem absolvovala bandáž na ISCARE s úbytkem cca 18kg během půl roku, poté jsem postupně přestala cítit omezení, začala přibírat a požádala o doplnění ... to mi bylo odmítnuto ... dneska si myslím, že klinika, která se specializuje na bandáže by měla mít rentgen, protože jen pod rtg se dá bandáž doplňovat tak, aby měli jasno, jestli není příliš utažená a nebudou tedy následně problémy
postupně jsem nabrala skoro všechno zpátky .... a letos koncem dubna jsem napsala email primáři Vranému do Jablonce, konzultaci jsem měla 2.5. a z té jsem už odjížděla s termínem operace na 20.5.

.... nastupovala jsem 19tého a z důvodu protilátek v krvi se operace posunula až na úterý (museli mít k dispozici mojí krev, kdyby byla nutná transfuze) ... původně mi měla zůstat bandáž a dodělat bypass, ale byli jsme domluvení, že typ operace bude podle toho, jak to uvnitř bude vypadat a nebo se vyndá bandáž a za pár měsíců bypass

.... probudila jsem se na jipce, takže mi bylo jasné, že bypass mám a na nic dalšího jsem se neptala .... no a teprve až v pátek jsem se dozvěděla, že bandáž je pryč a kromě bypassu mám i plikaci

.... asi jsem měla kliku a v narkoze byla úplně v pohodě, operace trvala 4 hodiny
vím, že jsem po operaci teprve krátce, ale jsem maximálně spokojená ... mám dole 10 kilo a velikost porcí se pohybuje kolem 75gr a vydržím 3-4 hodiny

43 let, vdaná, holky 23let a 2x 18let
21.5.2013 odstranění bandu (band v 05/2011 ISCARE) + plikace + duodenoileální bypass při 117,2 v Jablonci nad Nisou - primář Vraný
současná váha 62kg