Verčo, určitě je rozdíl ve velikosti porce, po bandáži nám bylo doporučena velikost jídla do 150gr, te´d bych měla mít po té plikaci žaludek 100-120ml, takže se snažím jíst od 70-85gr .... před dvěma lety jsme jednotlivá jídla s holkama vážily a zjistily, že ml se plus mínus rovnají gramům ... to neplatí pro pečivo
po bandáži jsem mívala problém s pečivem, neumím jíst pomalu, vždycky jsem byla zvyklá jídlo zhltnout, což s bandem nejde
s "kličkou" nemám chuť na sladké, asi to bude tím, že mě po něm většinou pálí žáha, te´d také nemám vůbec hlad, většinou vydržím déle než 3 hodiny, někdy až pět, ale to většinou, když někam jedu, jinak se snažím jíst po 3-4 hodinách, většinou 3,5
jediné co mi fakt vadí a obtěžuje mě je ten průjem a začínám se bát, že to tak zůstane napořád ... jsem z toho dost unavená ... ve čtvrtek jedu na kontrolu, tak se musím zeptat
jo a úplně nejvíc mě štve, že mi přestal chutnat můj oblíbený brut (bohemia sekt brut)

... začínám se bát, aby ze mě nebyl abstinent

... sice poctivě trénuju, ale dám si v pátek půl láhve a v sobotu jí dopiju .... rozhodně tím tedy ušetřím

.... v září jedeme s holkama do sklípku, tak doufám, že tam nebudu pít vodu
s tím jídelníčkem to zkusím, ale jsem dost počítačově tupá

:D

43 let, vdaná, holky 23let a 2x 18let
21.5.2013 odstranění bandu (band v 05/2011 ISCARE) + plikace + duodenoileální bypass při 117,2 v Jablonci nad Nisou - primář Vraný
současná váha 62kg