Ahoj všem, jsem 13 dní po plikaci a potřebovala bych poradit. Stále ještě zvracím, jde ze mě neskutečné množství vzduchu (nechápu, kde se ve mně tolik plynu bere, musím se snad vznášet pod stropem), vůbec nesnesu mléčné výrobky, i když před operací jsem bez problému mléko i vše z něj snášela. Když vydržím vzpřímeně sedět po jidle aspoň půl hodiny, je to lepší, včera jsem byla na dalším pokusu tahat stehy a během dopoledne jsem vypila asi litr vody, žádné blinkání, nic, ale po návratu domů začalo rodeo, vyzvrátila jsem snad i to, co jsem jedla předloni na vánoce. Celou noc jsem pro změnu prokašlala, jak se mi vracely šťávy a dráždily mě zase na blinkání. Je tohle normální stav nebo bych měla zachovat paniku a začít hysterčit do telefonu na klinice? Pravdou je, že po minulé narkóze jsem blila jak Amina taky a žaludek mám poměrně citlivý, vrhnu na požádání. Jinam nemám ani stehy ještě venku, sestřička na obvodě i s doktorkou z nich rostou, že takhle utažené to ještě neviděly, já rostu z náplastí, kterými jsem si je přelepila, neb mám břich rozpíchaný od nití a olezlý od náplastí... Prosím tedy o radu vás zkušenější, ať zbytečně nevyvádím nebo naopak něco nezanedbám. A pokud by mi někdo mohl ještě poradit, co by mi mohlo žaludek zklidnit, budu opravdu vděčná, zatím nejlíp snáším hodně ředěnou mrkvovou šťávu a meltu, ale od zítra můžu kašovitou stravu a docela se bojím, jak to dopadne.
Jinak krásný den a díky za tohle fórum, je k nezaplacení.
_________________  Původní váha 116 kg 13/10 plikace na OBkliniceStartovní váha šla před operací na 113 kg
|