Zdravím všechny,
jsem dneska 9. den po operaci "plikaci", kterou jsem absolvovala v Jablonci u pana primaře Vraného. Mohu s čistým a naprosto upřímným svědomím říci, že jsem se dostala do nej rukou nejen u nás v kraji, republice, ale pro mne i světě!!! Přístum tamního personálu i lékařů je fantastický. Operace u mne proběhla v naprostém pořádku, bez komplikací v pondělí 7. dubna a následně 11. dubna jsem byla propuštěna do domácího léčení. Jsem bez jakých koliv léků na bolesti, jediné co beru jsou léky proti zvracení a žaludeční šťávy, aby si nedělali co chtějí

. Obstarávám normálně rodinu co se týká jejich jídla, případně úkolů. Samo, že nic těžkého si netroufnu dělat. Ve čtvrtek jdu na sundání stehů k panu primaři a pak pokud to vše dobře půjde, se po velikonočním pondělí vracím do pracovního procesu....snad to vše půjde dobře.
Ohledně jídla, tak ráno mám 150ml melty do mléka bez laktózy, poté piji zelené čaje, ty samo po celý den, v poledne vývar, odpolední svačinka je actimel a pak opět k večeři vývar. Snažím se jíst po třech hodinách a jak mezitím na chvilku zapomenu na pití, můj žaludek hraje "krásnou muziku"

.
Zdravím naší KOSATKU, se kterou jsem se měla také možnost setkat....doufám, že je vše vpořádku a brzy se snad holka zase uvidíme, ju?
P.S. Zřejmě se to tu již někde psalo, nevíte jak si zde můžu dát také nějaký ten metřík, prosím?