dejna69 píše:
Matoni, Scala a ty ostatní
Kriste pane, co jste tu vlastně zač? Nenapadlo Vás, že se může člověk splést? Angličtinu neovládám...ale co, pro Vás je jak koukám povl každý, kdo nekope za Váš tým, že ? Za normálních okolností bych nereagovala, ale pokud se chytáte omylů a chyb druhých, nezbývá než se zasmát. Fakt ste mě pobavily. Paní dokonalé. Děkuji za počin, i negativa jsou ponaučením do budoucna.
Hodnotíte-li takovým způsobem, že se domníváte, že záměrně posunuji mětřík, abych z toho profitovala, pak jste hloupé. Promiňte mi ten výraz, ale je to tak. Změním metr a nechám nick? Za koho mne máte? Měla jsem za to, že jsou zde odbornice a velmi velmi jsem kvitovala informace, které jsou zde dostupné. Jsem zklamaná. Zlo se tu šíří jako lavina. Jsem moc ráda, že s žádnou z Vás nemám co dočinění, že Vás neznám a snad nikdy nepoznám.
jen chci říct, že pokud si rozhodnutá, snad nebudeš litovat a jednou si na naše příspěvky nevzpomeneš... a příjdeš se nám pochlubit, že si to dokázala dojít do cíle...
a k tvému chování... chovej se tak, jak ty chceš, aby se ostatní chovali k tobě...
toť vše... více se vyjadřovat k tvým příspěvkům nebudu, pokud se nebudou týkat bariatrie...