Dejničko, to je úplně jedno co jsi zhubla před a co po opce, prostě jsi to stejně musela zhubnout jen a jenom TY! Já teda před operací nic zhubnout nemusela, takže moje největší a startovací váha je těch 130kg. Sešítek si taky vedu

je to dobrá věc. Průběžně se taky přeměřuju a musím říct, že i hezky ubývám na cm. Dokonce už vytahuji i starší oblečení co leželo vzádu ve skříni, co kdybych náhodou někdy zhubla

. A je to tu....

No dokonce jsem už jedny kalhoty a halenu vyřadila, protože už to hodně plandalo. Ze začátku jsem, na rady holek, jídlo vážila. Ale mně to prostě vůbec nevyhovovalo, když jsem si dala nějaký těžší jídlo, bylo toho míň jak 150ml a když lehčí jídlo, tak toho bylo zase víc. Takže jsem si zavedla krabičkovou dietku.

V kiku jsem narazila na krásný, barevný mističky s víčkem, který mají něco málo přes 150ml. Takže co se do ní vejde, to sním a co se nevejde, tak mám smůlu.

A sladký jím téměř každý den. Hlavně v práci. Tam si totiž musím brát jídlo, co můžu sníst v rychlosti. Takže takový celozrnný sušenky jsou fajn. Dokonce mi stačí sladký málo, dřív bych to snědla všechno. Dokonce mám doma načnutý pytlík bombonů, a když mám chuť, tak zobnu. A už ho tu mám přes měsíc a pořád tam toho je hodně

, dřív by byl hned pryč. Ale až se mi váha zastaví, tak to sladký určitě omezim. Jinak ostatní jím taky všechno, ale přílohy jsem docela dost omezila, protože se mi prostě do tý krabičky moc nevejdou, když si tam dám víc masa.

Stejně je to krásný vědět, že v září budeš na stovečce co? Třeba i míň. Dřív kdybych zhubla kilo týdně, tak by to bylo prostě málo.

A dneska jsem strašně ráda. Já hubnu různě, když si jdu zacvičit, tak dvě kilča, jinak jedno, ale někdy ani jedno. Ale mám docela i chutě a to mě dost štve, protože nemám moc velkou vůli, takže to je pěknej boj, když to příjde.

21.2.2013 - Plikace žaludku Mladá Boleslav
5.5.2013 - 2 měsíce a 13 dní po plikaci -20kg juchuuuuu

22.8.2013 - 6 měsíců a 3 dny po plikaci -30kg juchuchuuuuu..... ale dalo to práci....