lotynkoAhojky, předem ti musím říct, že každá nemocnice to má jiné! Já byla skoro tři dny ja JIPce a pak další 4 dny na normálním pokoji. Ale v jiných nemocnicích chodějí třeba už třetí den domů a na JIPce nejsou. Já jsem s plikací spokojená. Po operaci mě vůbec nic nebolelo a ani potom jsem neměla žádný problémy, ale je to různé.... S kolika kilčama a kam jdeš na plikaci?
dejnajéé, to je krásné jak se měříš....

já jsem se měřila, podle kalhot do kterých jsem se vůbec nedostala.... a dneska je nosím do práce... je to super pocit, když začínáš nosit oblečení, co mi leží ve skříni hodně dole několik let "co kdybych někdy zhubla"

. Jím úplně všechno a dávám si to do mističky co má 150ml. Nevážím, to mi vůbec nevyhovuje... Teď už mi to jde taky pomalu a pěkně mě to štve!!!! Ale já se nedám! Prostě to pod tu stovku dáááám.....

Ale nevím jestli hubnu souměrně kg/cm. Zhubla jsem 26kg a 20cm přes nejširší bachůrek. Vůbec to nedokážu posoudit. Dejničko, asi po našem těle nemůžeme chtít, aby odhazoval kilča vkuse. Taky se musí probrat z toho šoku!!!! zkus se taky měřit, vím, že když váha stojí, tak na cm můžeš hubnout!

21.2.2013 - Plikace žaludku Mladá Boleslav
5.5.2013 - 2 měsíce a 13 dní po plikaci -20kg juchuuuuu

22.8.2013 - 6 měsíců a 3 dny po plikaci -30kg juchuchuuuuu..... ale dalo to práci....