fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 18 srp 2025 00:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 10:20 

Ahoj všichni!!!! Na dnešek jsem celkem v pohodě spala na boku,vlastně střídavě na bocích,óóó,jaká to slast oproti nucenému spaní na zádech.

Akorát jsem lehce rozladěná,zatím pořád jen ty 4kg,já vím,že nemůžu za 5 dní shubnout 20kg,ale kdyby se to hnulo aspoň o 0,5kilečka. :cry:

Jsem zvědavá kolik mě naváží v úterý v Iscare.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 10:23 

ježiši shubnout-ó ty češtino-přeci zhubnout!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 11:01 

Rendulko,zkoušíš počítat kalorie?Včetně těch skrytých?A mimo to.Popoleháváš,nebo doma lítáš s hadrem na holi a šůruješ?Prostě jestli máš klidový režim,tak adekvátně asi ještě uber kalorie.Pokud piješ slazené nápoje-i v nich je hooodně kalorií(to bude můj problém-nedokážu pít neslazené).Tak si v klidu prober,kde se asi zakopal pes.Mimochodem a chodíš na velkou?Nejsi zabetonovaná?Jak se po operaci rozhýbe peristaltika,tak je to taky pak napoprvé docela zajímavé.
No už se vidím,jak za týden budu řešit sakum prdum to samé!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 11:02 

Ahoj Rendulko.... tak to jsem moc ráda, že už je to lepší... Za chvilku ti povytahujou stehy a bude se to krásně hojit... a i váha se pohne... a třeba jsi zhubla centimetrově....však uvidíš, jak si Tě zváží a změří, že tam budeš mít menší čísílka... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 11:08 

rendulo to je naprosto v pohodě, tělo si zvyká na nový režim. A 4 kila za pár dní ti připadaj málo? Vždyť je to nádhera a nezapoměň každá váha váží trošku jinak. A do kontroly máš ještě dva dny - teprve tam s určitostí uvidíš kolik to od operace bylo, ale to co máš dole je opravdu naprosto špičkový. Ten první týden jde vždycky nejrychlejc, takže se neděs, že teď už to tak rychle nepůjde, ani nemůže, to by už bylo o zdraví. Takže pokračuj jako dosud a půjde to. Držím palce.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 11:33 

Datli počítám kilojouly,ne kalorie,na ty je víc tabulek!!! :lol: :lol: :lol:
Jsem na 3-3500kj denně,což si myslím že je docela málo,někde jsemčetla,že pod 4000kj by člověk měl být pod lékařským dohledem.

Na velkou chodím-naštěstí. :lol:

Asi chvilku trvá než tělo přestane čerpat ze zásob a začne konečně ubývat,musím vydržet. 8)

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 13:35 

Renduli,tak zkus se poměřit-jak píšou holky.Možná fakt jedeš na objem!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 00:07 

Jani M. + maminko Jany M. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ó ženy, ženy !!!.....:wink: Oběma Vám přeju moc moc moc moc a ještě víc štěstíčka - ať zítra zvládnete cestu (u nás právě sněží...), ať se vše podaří, ať jste brzo doma a můžete si zvesela vykročit okroužkované směrem k menším kilečkům..... Budu na Vás moc myslet... zbytečně se nestrachujte, všechno dobře dopadne... jasan? Tak pa - kočky! :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 09:14 

Ahoj Berušky!
Píšete o té ženě,ale já tam našla na těch novinkách,akorát to s tou kočkou co hraje.Můžeto to uveřejnit znova?Díky
Rendul-po operaci 4 kila,to je skvělé!!!
Já po bandáži 9.1.2006 , 33 let a teď to nejde už od listopadu dolů!:cry: :cry: Už jsem se objednala na doplnění 9.3. tak uvidím jestli to pomůže.
Hned ztrácím naději že to už nepůjde a to bych potřebovala alspoň 15 kilo.
Zdravím! Míša

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 11:55 

miki93 píše:
Ahoj Berušky!
Píšete o té ženě,ale já tam našla na těch novinkách,akorát to s tou kočkou co hraje.Můžeto to uveřejnit znova?Díky

http://aktualne.centrum.cz/media.phtml? ... tro468_0_1 - permalink :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 13:37 

Taky přeju Janě a mamince skvělou operaci, ať je to nebolí a ať jsou do léta, jako proutky. I když té potvůrce Janičce stejně nikdy neodpustim, že mě tak hrozbě předběhla, bé, bé. :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 17:03 

Ahojte všechny holčeny:-)
Tak ted ležím na nemocnicním lůžku co vypadá jak normalni jednolužko v hotelu, diváme se s maminou na LCD televizi a jediny co nám chybí je JÍDLO :roll: :oops: :lol:
Ne fakt...snidaly jsme o pul pate rano a od te doby nic...doktor rikal ze snad dostaneme nejaky obed a večeři nebo co...ale jak jsme se ptali sestřiček, tak na nas vyjeveně hleděli a říkaly že dnes už jen vývar a že jsme měly neco snist, že ted už je pozde...no nevim teda kdy...no nic...

Holky moje...mam strach... jak budu zvladat tu dietu... ja totiž miluju sladky...zase na druhou stranu si říkám, že jak půjdou kilečka dolů, tak to bude dobra motivace... Achjo...jsem takova jakasi pro i proti...je to strasny... takova jakasi nejistota... :roll: strasne me to mrzi takove pocity, protože jak moc dobře všichni víte, hrozně jsem se na operaci těšilla...nevim co to se mnou je... jsem fakt strašná:-(

Mám depku a přitom bych měla být šťastná, protože se přede mnou otevírá nový život... STRAŠNĚ ME TO ŠTVE

RENDULKO jsi šikulka!!!! Jak je to dlouho??? Tyden?? A ty už máš dole 4 kila!!!!!!!!!!!!!

Datlinko jsem na pokoji 12, hned ten pokoj u sesterny, jak vchazis dovnitř na oddělení... no a jak vejdech do te chodby ve 12ce,tak ty dveře uplně napravo.......

Elenkooooo za chvilku půjdeš už takýýýý:-)¨Je mi lito že jsem Tě "předběhla".. ale ja za to vážně nemůůůžu :lol: 8) :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 17:12 

Jani,mám ti dovézt nějakou mixovanou stravu?Třeba alespoň sekanou nasekanou?
Tak 12?Už si to pamatuju a beru si teda na zítřekještě něco lehčího na jídlo do večera,protože přesně tohle nedobrovolné hladovění a nebýt na to psychicky připravený ,mě strašně naštvalo před žlučníkem.Vím a cítím s váma holky.A co nějaký čas.Už víš kdy?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 17:24 

Jééé Jani,já taky ležela na ,,12" a postel naproti dveřím!!! Držte se!

L:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2007 17:34 

Také přeji ,ať to dobře dopadne. Hlavně se hned ozvěte a napište nám, jak vám je. :P :oops: :P :oops: :P :oops:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina