Ahojte všechny holčeny:-)
Tak ted ležím na nemocnicním lůžku co vypadá jak normalni jednolužko v hotelu, diváme se s maminou na LCD televizi a jediny co nám chybí je
JÍDLO
Ne fakt...snidaly jsme o pul pate rano a od te doby nic...doktor rikal ze snad dostaneme nejaky obed a večeři nebo co...ale jak jsme se ptali sestřiček, tak na nas vyjeveně hleděli a říkaly že dnes už jen vývar a že jsme měly neco snist, že ted už je pozde...no nevim teda kdy...no nic...
Holky moje...mam strach... jak budu zvladat tu dietu... ja totiž miluju sladky...zase na druhou stranu si říkám, že jak půjdou kilečka dolů, tak to bude dobra motivace... Achjo...jsem takova jakasi pro i proti...je to strasny... takova jakasi nejistota...

strasne me to mrzi takove pocity, protože jak moc dobře všichni víte, hrozně jsem se na operaci těšilla...nevim co to se mnou je... jsem fakt strašná:-(
Mám depku a přitom bych měla být šťastná, protože se přede mnou otevírá nový život...
STRAŠNĚ ME TO ŠTVE
RENDULKO jsi šikulka!!!! Jak je to dlouho??? Tyden?? A ty už máš dole 4 kila!!!!!!!!!!!!!
Datlinko jsem na pokoji 12, hned ten pokoj u sesterny, jak vchazis dovnitř na oddělení... no a jak vejdech do te chodby ve 12ce,tak ty dveře uplně napravo.......
Elenkooooo za chvilku půjdeš už takýýýý:-)¨Je mi lito že jsem Tě "předběhla".. ale ja za to vážně nemůůůžu