K centrálce

D Scalla dělám že jsem nic nečetl

D berte to tak že jsme měl 14 dní neskutečné bolesti břicha, ten kdo mě zná ví že jen tak mě k dr něco nedostane

ale zde jsem šel již dobrovolně a i souhlasil s hospitalizací

Centrálu mi napíchli po 4 dnech bez jídla kvuli 24 hod výživě

když už v tom krku je je to uplně v poho.. když mi jí přišli montovat vypadalo to jako by si z pokoje udělali operační sál a přišla to napíchnout anestezioložka. Měl jsem hodně pohmožděnej ten sval na krku pač měl jsem ležet na zádech hlavu vytočit do strany a mírně zvednout aby mohla ten sval čapnout a tím jak ho držela silou a vlastně mačkala tak jsme měl krk skoro den nehybnej

a napoprvé se jí to nepovedlo, napíchla a strkala tam nějaký drátek ... a nemohla ho protlačit takže se to u mě prodloužilo o nějakých 5 min a ve finále mi to tam mordovali snad 30 min... když se jí to povedlo na podruhé tam protlačit ten drátek tak jsme najednou zacítil v celém těle tlukot srdce

ale jako opravdu silně.. na to mi upozornila.. že je ot normální.. no a jak zde již padlo má 3 hadičky a pak už to bylo v pohodě.. akorát to ještě přišijí na krk a snažili se to udržovat v maximální čistotě.. takže pořád přelepované 2x denně ... po odpojení i připojení kapačky vždy odezinfikováno... Je to asi príma věc, jen ten krční sval bolel jak blbec