Ahoj Betka,
no v Prahe sme ozaj potom rozoberali aj bariatriu, len skoda,ze si musela odist

ale plne to chapem - som na tom podobne,len este s mensimi deturencami

))) Ved ak by si niekedy chcela,tak sa mozeme stretnut a pokecat si

A k tej Tvojej otazke ohladom operacie - ja osobne som zvazovala medzi plikaciou a tubu a jednoznacne vyhrala tubu aj v porovnani s ostatnymi operaciami...je to pre moj laicky pohlad naj operacia,lebo jednoducho povedne odrezu vacsiu cast zaludka, zosiju - to sa zahoji a hotovo. Nic viac a nic menej... Musime mysliet aj na to,ze sme este relativne mlade a caka nas nejakych dalsich 30 - 40 rokov zivota.... a ak sa bojis prejedenia - ktovie sice co bude o niekolko rokov,ale ja si myslim,ze medicina pojde len dopredu a ci uz by-pass alebo bilio...diverzia sa budu dat v pripade najnutnejsej potreby dooperovat... ale ako Ti pisali baby,mysli pozitivne a nepripusti si,ze to prezeries a hotovo...
Ja osobne som tucna,lebo vela jem. Milujem jedlo, milujem sladosti a preto tak vyzeram. Ale az po prvom porode. Dovtedy som jedla rovnako a vedela som si udrzat vahu okolo 75 - 80 kg. Ale po prvom tehu kedy som pribrala 35 kg to so mnou ide dolu vodou

A vzdat jedla sa nemusime, ba si myslim,ze si ho potom aj viac vychutname,len porcia bude jaksi mensia nez co davam detom

ale ak mi pojdu kila dole - tak som ochotna to podstupit a obetovat zradlo a zranie
Pozdravujem Ta a drzim palce v Turnove
Adriana - bambulka77