fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 18 srp 2025 17:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 bře 2007 21:54 

DATLI..tak ted už budeš jen krásná a nejkrásnější a plná elánu do dalších dnu....gratuluji k novému ,nejen krásnému ale hlavně účelnému prstýnku...drž se!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 bře 2007 22:48 

Datli, tak gratuluju. A co holky Jana a mamka. Už jsou taky doma? To je fajn, že už jsi doma. Já doufám to také zvládnu za jeden den. Podle mě se lepší leží doma, než v nemocnici. Radši budu ležet doma a manža mě bude hýčkat. Jen se bojím tý cesty. Přemýšlela jsem taky nakonec o vlaku, protože tím autem to musí být ve špičce hrozný, přes celou Prahu a na cestě do ČB jsou taky pořád nějaký kolony. Tak asi vyhraje vlak. Jen nevím, jestli to zmáknu sama. Ale to předbíhám, je to ještě daleko. Moc daleko.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku: to je rychlost!
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 09:22 

Ahojky Všem! :P
To je teda rychlost,že tak brzy domů,ale moc ti to Datli přeji!!! :P :lol: :lol: Hlavně ať se dobře hojíš a brzo vyjde vzduch,to mi vadilo asi nejvíc,pak ty pichlavé nitě!
Zelenoočko,díky za ten typ a máš hezkého muže!Přeji ať se vám v tom posvátném manželském svazku daří a dokážete vyřešit všechny problémy ,které budou! :P A to je synek?Nějak velký,jak je to?Jsem moc zvědavá,viď? :wink:
Pěkný den! :P :D :roll:
Po bandáži 9.1.2006 33 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 11:55 

Takže děvčata....

Je to jasná věc... teď v pondělí nastupuju ... jsem šťastná jako blecha, už jsem proto, že mi dr. slíbil, že mě odoperují hned v to pondělí a že tam tudíž nebudu muset být o jeden den dříve.... Paráda.... Jupíííííí...
A říkal, že kdybych se cítila dobře, tak že bych mohla hned v úterý jít domů.... tak to by bylo SUPER !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 12:00 

Tak vidíš,dobře to datum nástupu dopadlo.A budeš mi pěkně funět na záda!Jejda já se budu muset pěkně hlídat!
Tak si hezky užij víkend,udělej si doma vše tak,aby ti to moc vyhovovalo,jak se vrátíš z nemocnice a začni si prohlížet časáky a katalogy s běžnou konfekcí na motivaci.Mě to strášně moc pomohlo,když sem si říkala,že za měsíc,za dva bych si mohla jít koupit nějaké hezké sportovní kaťata,uplejší tričko,které časem bude plandat a tak :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 12:08 

Datlinko, já jsem tak šťastná, že to dopadlo takto... :D
Dr. ale napřed chtěl, abych tam opravdu byla o den dříve, abych si dostatečně odpočala... a až někdy druhý den bych šla na sál....ale já se nedala...a prosila, jestli by to nešlo jinak... a on že tam pak zkusí zavolat... a já zase - jestli by tam nemohl zavolat hned (chtěla jsem to slyšet na vlastní ušiska)...a tak že jo.... a nakonec jdu tak jak jdu..
Prý mě bude operovat nějaká moc prima doktorka, říkal...
Tak jsem zvědavá...

A funět na záda Ti nebudu.... neboj. Nezapomeň, že v metříku mám želvu...takže to poleze hóóóóódně pomalu...přece bych z ní neudělala sprinterku ...ne? :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 12:21 

Sprinterku?No nezapomeň,že zázraky se dějí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 13:56 

Evi, to je super. Ale doufám, ty potvůrko jedna, že se mi ozveš, teda až budeš trochu pří smyslech, protože jsi mě nespravedlivě předběhla a musíš to odčinit. :lol: Kdyby jsi pěkně jela se mnou do Prahy, tak bysme šli spolu i na kolečko a určitě i na operaci. Takhle jak to vypadá se nikdy nepotkáme, bébébé. :( Tak jsi užij poslední kulinářský víkend, najez se k prasknutí, protože Evi, už nikdy, už nikdy víc................... Já jsem tu svojí úchylku už dovedla tak daleko, že na příští týden plánuji první letošní grilování, protože pak už si nedám. Mám být teplo, tak trhnem před sousedama rekord. Takhle brzo ještě nikdo negriloval. Evi, pěkně si to užij, ještě si určitě napíšem a pak budu chtít informace o všem co mě čeká. :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 14:39 

:lol: :lol: :lol: Dnes mi volali s Iscare :lol: tak mám nástup v úterý a ve středu mě budou operovat :lol: :lol: Tak už jsem se taky dočkala :oops: Akorát teda to úterý bude asi pěkně dlouhý. :cry: :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 15:12 

Elenko, to víš, že se Ti ozvu...myslím na Tebe.. Ty tvoje slova mi pořád znějí v uších - jak jsi mi napsalai: "ty potvoro všech potvor.." :evil: :evil: :evil:
Hmm, pěkné...
Já vím, že jsem se dost škaredě "trhla"...ale neboj, taky ti to uteče...a určitě bude ještě někdy možnost se sejít...
Buď dojedeš v tom dubnu na tu poradu s tím plastikem do Brna a nebo si prostě jednou uděláte rodinný výlet k nám... :wink: co?
Jo a s tím grilováním - si to užijte - já budu sušit hubu! Ale moc ráda!
Jo a my jsme letos 10.ledna - to měl manžel narozky - opékali špekáčky na zahradě..a sousedi si ťukali na čelo... ale ten den bylo zrovna fajn počasí, sluníčko... ale špekáčky nám chutnaly.... no ale vím, že to není grilovačka...Tak si dej i za mě... OK?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 15:16 

Jituško... tak doufám, že po příchodu do nemocnice si mě pak vyhledáš, co???
Já asi budu bolavá a spavá...takže já Tě možná nahánět nebudu moct...ale třeba jo - uvidíme... třeba Tě budu čekat u vchodu .. hi hi hi.. :lol: :lol: :lol:
Je škoda, že jsi netrvala na tom, že nechceš být v nemocnici o den dříve... u mě to vyšlo! :wink: Ale to zvládneš, vždyť můžeš jít kecat za mnou...ne? .. Budu Tě čekat...
:D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 15:30 

Pro Miki93.... díky za pochvaly..
No, zvědavá sice jsi, to jo...ale asi stejně jako bych byla já.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Dík za pochvalu manžela, Miki - i mě se můj manžel líbí... :wink: a ano, to je synek. Můj syn a syn svého otce...
Kterého? No mého manžela přeci... My jsme spolu 9 let, ale dlouho nebyl jaksi čas ani nálada se vzít - tak proto až loni. A Kubíček, má teď 2,5 roku, nám šel za "družičáka" (nebo jak se to říká... :?: :?: )

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 15:32 

Tak jsem zjistila,že mám další špatnou vlastnost-závidim ti Telenoočko,už v pondělí..... :D :D :D Já pomažu k obvoďákovi na lačno na krev.A jak to přijde,že o posledním"normálním"víkendu neuspořádáš pořádnou hostinu na rozloučenou se starým životem :wink: :D Hlavně ať ti všechno dobře dopadne a motivuješ nás ostatní čekatelky k naději na světlejší,hubenější zítřky :D :!:Já pekla dneska celé dopoledne dortík,manža má narozeniny,takže to Zelenoočko oslavím za tebe :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 15:37 

Holky - všimla jsem si, že moje jméno je tu snad nejvíc zdrojem vtípků a přesmyček...

Nedávno jsem byla Slepoočko, pak Krásnoočko a teď jsem dokonce Telenoočko ... nóóóó..se mám... :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 15:39 

Danielko, zítra se ještě udělá rodinný obídek, budu dělat svíčkovou..
Ale v neděli už musí být půst, jak pravil doktor...

Takže si klidně dejte za mě... ale ten dortík bych si dala - škoda že nebydlíš blíž - bych se pozvala na kávičku.. :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina