fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 črc 2025 20:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 15:50 
Jaja píše:
Teda Matrixi, ty jsi řízek :lol: :D . To těm po operaci co se ještě nemohou smát dáváš zabrat. :lol: :D . Jsem opravdu moc rádá, že nás zásobuješ svým úžasným humorem :twisted: .

Milé děvy,milý synu,
Ničehož se nebojte,humoru a jiných veselých scének z natáčení přehršel,v poklidu se smějte,na případné úkapy tělních tekutin nehleďte :twisted:
Pravda a láska zvítězí na lojem a ústrky rachitických spoluobčanů,náš čas nadešel a já Vás milé dcery povedu v boj proti vychrtlémua nepřejícímu zlořádu, jménem tisíců přesvědčených,napravených a těch kteří se teprve rozmýšlejí,náše válka je svatá a o vítězi je prakticky rozhodnuto.
Jsme to MY jež se budeme již za několik měsíců smát těm,kteří před námi odvraceli tváře s úšklebky,jsme to MY kdož něco dokázal a MY kterým se dá věřit že když si něco umanem,tak to taky dostanem :twisted:
My jež by sme mohli učit trpělivosti,odříkání, řeholi a jiným nástrahám hubeného světa.
O :wink: :wink: ni totiž nedokážou přibrat,ale MY To dokážeme vážení i shodit.
TAk cóó???? :twisted: jdeme do toho?????? :twisted: :twisted:
neslyším odezvu, :twisted: :twisted: tak co???? jste připravení???????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 16:06 
spejlik píše:
:lol: auuuuuuu to bolí matrixi sám víš že se člověk nemůže smát a tohle tady nepíšeš nám všem chudákům co jsem po operaci :D

A o to jde synu,
rozhýbat ten chechtací pytel plnej lojovatý kolomazi a rozpohybovat si tu pumovnici a ne jen dřepákovat na vejfuku, hladit bolavýho milana plnýho extra třaskavý směsi není to co Ty potřebuješ,leda že by si požádal nějakou žínku o výpomoc a rozpohyboval to jiným způsobem,ale zde se jeví grandiozní riziko, že při neočekávaném a nekontrolovatelném výbuchu,či zahoření okamžitě ztrácíš svojí přítelkyni,či jen vypomáhající kolegini a to dozajista nenávratně.
:D :shock: Tudíž vřele doporučuji hýbat se, různě vrtět a nebo jen tak s prominutím nasrat na ulici třeba pitbula a zjistíš kolik tý nastřádaný energie v Tobě opravdu je a ještě jedno pozitívum tato oblíbená disciplína má,zjistíš a to zcela zdarma jaké máš zrychlení z 0 na 100 a prdy vyřešeny neboj já Ti věřím že to zvládneš,v případě že nemůžeš žádného sehnat,velice rád vypomůžu,protože pomoci v nouzi bližnímu svému již stojí v písmě svatém,
jsem totiž čirou náhodou majitelem tohoto vskutku impozantního zvířete,
takže máš-li zájem, zavolej mi do klubu 609 609............. :twisted: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 16:15 

Matrixi,kdyby existovala strana zhublích tlouštíků,tak ty jsi její předsedou :lol: .Akorát vůbec nebereš ohledy na nás ,čerstvě zašitý,víš jak bolí smát se :roll: ?Ty už jsi zahojenej tak máš roupy že?Ale jinak mi mluvíš z duše ,to víš že jim to nandáme a brzy a je nás víc a víc. :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 16:31 
MICHAELA píše:
Matrixi,kdyby existovala strana zhublích tlouštíků,tak ty jsi její předsedou :lol: .Akorát vůbec nebereš ohledy na nás ,čerstvě zašitý,víš jak bolí smát se :roll: ?Ty už jsi zahojenej tak máš roupy že?Ale jinak mi mluvíš z duše ,to víš že jim to nandáme a brzy a je nás víc a víc. :wink: :wink:

Děvče milé,děláš mi starosti,
JÁK předsedu????? to by bylo samý předsedo my chceme bázéény,předsedo my chceme záchod :twisted:
Prdlajs, prezidentem chci být jako Vašík Klasů a koukej kam to kluk šikovná dotáh :twisted: :twisted: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 16:44 

:lol: co předseda :lol:
Můj vůdče, to je oslovení :!: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 16:53 
trixl píše:
:lol: co předseda :lol:
Můj vůdče, to je oslovení :!: :lol: :lol: :lol:

Š mankote pano,vždyť nás zavrou oba :twisted: to evokuje doby minulé a já nejsem švec nebo co byl onen známý vůdce :twisted: :twisted: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 16:57 

Myslím čalouník?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2006 19:37 

Budiž Matrixi atˇje po tvým,budeš teda prezident,papulu máš prořízlou dost :P .Tak dej vědět až tu stranu založíš,to už budem všichni hubený a sebevědomý :wink: a my jim ještě ukážeme :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2006 07:04 

Zdravíčko, koukám,že tady již probíhá příprava na předčasné volby :lol: :D . Ráda do této strany také vstoupím :wink: , nyní to už zase na předčasné volby moc nevypadá, ale za 4 roky už budeme všichni šik :wink: :lol: (teda aspoň doufám). Jen aby našemu prezidentu Matrixovi za tu dobu nedošel humor :twisted: . Co vy na to pane prezidente :D ?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2006 07:58 

Ještě to tak, tady politika :roll: Ale když už se to nakouslo, žádné uklidnění to nebude, jen další krok k předčasným volbám. Doufám brzy budou. :?

Matrix žádné volby nepotřebuje :wink: už je zvolen že :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2006 07:59 

Eeee nebo že by vyvolen? :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2006 08:05 

Ahoj vážení,vidím,že jste vsichni dobře naladěni. O mně se to moc říct nedá. Chci se zeptat-cítím se slabá( i když je to pro mě srandovní slovo) jako moucha a pořád se mi točí hlava a nic mě nebaví. Dost mě to deptá. Má nebo měl někdo z vás podobné problémy nebo je to u mne tím věkem? Dík předem za odpovědi a hezký den. :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2006 08:11 

jsovka zatím jsou jen vývary a čajíky že? To je normální řekla bych, jestli by sis přeci jen malinko nepřisladila, třeba je to na tebe moc málo. A šetřit se, odpočívat. Moje babička říkávala, když moje obézní sestřička v noci kňourala hlady - spi, kdo spí ten jí. Ale radím tak laicky, ještě nemám s operací zkušenosti, jen s hladovkami.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2006 08:15 

jsovka:

Já jsem se po operaci také necítila nejlépe.A hlavně jsem byla bez nálady a chuťi do čehokoliv.
Bude líp!
L.

Naposledy upravil L dne 19 srp 2006 08:26, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2006 08:24 

Pravda, z toho jak vypadal můj človíček jsem byla nešťastná a říkala jsem si, že to za to nestálo. Unavený, pomalý, pořád nějaký problém s žaludkem. Kdyby to byla operace něčeho jiného kvůli jiné chorobě, asi bych to viděla jinak. Ale tehdy jsem si neuvědomovala jak moc je člověk nemocný a nemožný když překročí určitou hranici své tloušťky. No už to vím od jara. Dost mě moje problémy zneklidňují. Třeba na tom budu líp? Jsem totiž nenapravitelný optimista.

Naposledy upravil trixl dne 25 úno 2010 14:58, celkově upraveno 2

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina