fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 srp 2025 19:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 12:22 

Jity... tak to je fajn, že už je ti líp. Já už funguju zcela normálně, dokonce jsem dnes vyšůrovala půlku domu (zbytek až odpoledne) a chytl mě nápad pustit se do předzahrádky - ale asi to bude muset počkat.. :roll: :roll:

Jinak ty máš dole 6 kilo? Tak to moc blahopřeju !!!! A závidím!! Já jsem se zatím nevážila (nemám na čem), ale po víkendu přijde objednaná digiváha, tak doufám v aspoň tak 3-4 kila...
Tak se měj a užívej si spaní na boku - to je slast nevídaná ...ách..
(ale ve ČT ráno jsme s manželem měli na pořadu dne plnění manž.povinností - to byla taky slast nevídaná...ách...) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 12:24 

Teď se tak dívám na ten tvůj metřík, Jity I. - ty jsi zhubla 6 kilo po operaci nebo je to 6kg dohromady i s těmi 4kg před operací. ??????

A proč jsi hubla před operací? Musela jsi kvůli játrům? :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:11 

Evi, ty jsi brko.... Sex dva dny po operaci. Tak to můj manžílek bude mít zcela jistě smůlu. Vydrží než mi vyndají stehy a hotovo..... CHtěla jsem se zeptat za kolik peněz jste si kupovali tu digi váhu. Já na ně včera koukala na netu a ceny se pohybují od 300 do 3000. Takže nevim. Ty nejdražší nechci, ale tři stovky nebo čtyři mi taky přijde málo, aby to vůbec tu mojí váhu vydrželo, že? :lol: :lol: :lol: Tak mi holky předejte zkušenosti, prosím.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:13 

Tak to je hezký,Zelenoočko :D !Myslím,to že je ti fajn,to spaní na boku,ale i ty manželské povinnosti :oops: :wink: :oops: :wink: :oops: :wink: :D Já ¨se z nich pokoušim poslední dobou vykrucovat. :cry: :? :cry: :? :( :( Asi je to daný tim,že nějak nesnášim i pohled do zrcadla a představa,jak mi mužskej poplácává špíčky :roll: :cry: :roll: :cry: Koukam,že na mně sedají ňáký depiny....Ale ta předzahrádka?Dobrá inspiračka :wink: !Jdu na to!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:14 

Já mám doma váhu koupenou z Lídlu za 399 a je v pohodě.
Ukazuje jen váhu aktuálně a to mi stačí.Přídatné funkce jsou pro nás stejně k prdu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:21 

Elenko, tu váhu jsem našla na www.eva.cz
Celkově i s poštovným a balným vyjde na 444,-Kč, což je myslím dobrá cena ..
Pověděla jsem to i qwys a ta si ji vzápětí objednala taky..:wink:

Nemá žádné přídavné funkce jako měření tuku, apod. ....ale jak psala Datli, bylo by mi to k ničemu. Pro mě je důležité hlavně vědět, kolik právě vážím...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:22 

No já bych šla na naší zahradu za městem-bylo by to i jako sport-pěšky je to kus s dětmi a do mírného kopečka.
Ale venku to vypadá,že každou chvilku zaprší,což by byl děs.Byly by všichni jedna velká blátivá koule.Jo a hlavně,dělá se mi blbě v předklonu.Tlačí mě špeky a to nebylo a taky nalevo ten port,či band-ještě to nerozlišuju.Tak se ohýbám na pravo a už mám dodělané záda.
Navíc dcera měla v noci astmatický záchvat a po lékách sice usínala,ale nechápala,že má být v polosedě a né v leže.Tak mě kopala,práskala,roztahovala se...Já už neměla kde spát,ale nemohla jsem ji nechat u sebe v posteli a jít si lehnout na gauč.Musela jsem jí držet v sedu.V 7 ráno jsem ji vystrčila s piškotama a čajem pod deku do obýváku k televizi a šla spát.Pak jsem vzbudila i manžu,ať se o ní stará,že jsem nespala od 1 hodiny v noci.
Jsem unavená,vyčerpaná a po dopoledních pochůzkách městem s kočárem a šíleně protivnou a neposlušnou holkou,jsem hotová až do pláče.Taky to někdy máte,že jak děti zlobí,je vám z toho né jen do smutna a pláče,ale až na zvracení?
Mě se to stává při vyčerpání.
Jdu spát,ale nevím jak moc.Nad městem lítají policajti a televize-máme tady pochod anarchistů městem.Je tu sakra rušno.Ještěže máme garáž.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:40 

Teď jsem o té "akci" anarchisti x nacionalisti četla na netu.Ach jóóó :? :? :? :cry: :cry: :cry: Jinak ty stavy totálního vyčerpání,který přechází až do pláče z bezmoci znám,až moc dobře :cry: :cry: :cry: Teď jsem oblíkla malou a jdeme se venčit.Jsme jen s malou,kluky si včera odvezli rodiče :wink: Musím uhánět,zahrádka se odkládá,vykukuje sluníčko,tak doufám,že pršet nebude 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:48 

Jj taky to na mě někdy padne, řeším to bachovkama, jako ty náhlé nálady, na www.bachovy-esence.cz je možno si počíst i objednat. A tak se někdy tluču do hlavy, že ještě na starý kolena budu mít mimino. Poslední dny jsou na mě děcka víc hlučný, ale je to i počasím, je pod mrakem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 14:48 

Evi 6kg je dohromady. :) Když jsem byla u pani doktorky tak mi řekla,že by bylo vhodný kdybych do operace zhubla aspon 5kg. Tak jsem se snažila. :o Dala jsem dolu 6,ale pak zas 2kg přibrala :cry: ,protože jsem si vždycky řekla ted je to naposled a dlouho si to nedám. :roll: Tak mi zbyli dole 4kg. :wink: Po operaci jsem se vážila včera ráno a byli dole 2kg. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 16:43 

Trixl,včera jsem koukala na Uvolněte se,prosím....Byla tam Žilková,také zasloužilá matka a starší než ty :wink: a přišla mi v poho :lol: I když si neumím představit,že k tomu našemu svišťovi(má Kordulku nastejno s naší prťavkou) bych byla pomalu v osmým měsíci :roll: Je to dost ďábelská představa :twisted: :twisted: :twisted: !Ale žije dost hekticky,na můj vkus.Když jsem slyšela,jak chystá někdy i 15 snídaní :roll: :roll: :wink: :?: :!: Ale pobavila mě,jak prý přišla na kontrolu rok po porodu a doktor jí řekl:"No,po porodu dobrý,ale jste zas těhotná!" To musel bejt šok :D :D :D !My dokončili přestavbu koupelny a kuchyně 14 dní před tím,než se malá narodila,a faktem je,že jsem to už taky hůř snášela.Tak se drž! A na ty bachovky kouknu,mívám takový stavy šílený bezmoci a vzteku...Pořád nějak špatně trávim,jak děcka porovnávají co máme doma,s tim co mají u mámy(táty)....Co jak dělá máma,jak co vaří....Přitom manža s "dojetím" vypráví o jejích hovězích plátcích jako o vrcholu jejího kuchařského umění!Člověk hopsá,stará se,ti druzí rodiče si je vezmou jednou za čtrnáct dní na víkend a nakonec jsou oni za ty skvělý a hvězdy :roll: :( :( Takový docela zoufalství,vztek a bezmoc.....Jo,jo,ale dali jsme se na vojnu,musíme bojovat!Ještě,že mám tak skvělýho chlapa :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 17:00 

Datli,dnes to bude u vás ve městě asi dost hustý.Ty skiny jsme měli dopoledne u nás v Olomouci. Napřed jich bylo 20,potom už 60.Chystali se do Přerova na nějakou demonstraci. Byla jsem v práci,tak bylo o zábavu postaráno. :evil: :evil: :x :x :twisted: :twisted:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 17:15 

Jo tak prej je jich už přes 100 a mírné potyčky.Naše poklidné město není na bugr navyklé.Vrtulník to tu monitoruje od 12 hodin a nalítává v pravidelných asi 1,5 minuty intervalech.
Ze spaní a odpočinku bylo prd.Klárka plakala a furt se budila au au au.Nakonec jsem to vzdala a vytáhla ji z postele.Třesla se jak osyka.Večer bude asi horečka-měla zimnici.Sopel jak kšany,do toho salvy astma kašle.
Mám tu kafe a dva čtverečky dopingové čokolády.
No a jdu asi dělat doma pořádek,když jsem si dopoledne koupila ty nové švédské utěrky...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 17:22 

Já s tou bachovkou váhám.Víc mám důvěru k éterákům.Pěkně jsem si je užila a prožila při porodu.
Ale když se mi někde něco nahromadí,tak i přesto že je to báječné,tak se toho nasytím a pak na čas to nechci ani vidět.
A momentálně mám období,že z alternativních metod používám malilinko a potřebuji takovou tu hrubohmotnost,takový ten dryják a to ve všem.
Především by mi pomohlo odložit děti na občasné hlídání,ale není komu.Leda hlídacím tetám,co neznám .Ale já potřebuju i víkend.
Tx dva dny v Praze jsem si vlastně ani neužila,když jsem tam blastně byla na zapřenou.
Jak já se těším,až malá začne chodit do školky na 4 hodinky dopoledne...Já si se tak začnu užívat!A po měsíci se pak ještě i vrátí manža z cest.Jen přežít léto.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 17:24 

Danielo to jako bejvalku? Taky občas byly u nás doma takové řeči, že u táty by bylo líp a srovnávačky, ale uf jsem to už naštěstí zapomněla.
Nj Žilková :-) ale určitě má občas stavy, jako my, pohodovka 24 hodin denně určitě není, při tom počtu dětí a práce by to bylo i divný. Je dobrá že :-) Taky mám někdy pocit, že když děcka nemají zájem o to pořizovat vnoučátka, že to přišlo na mě. Holka si podala přihlášku na vš, takže první děcko asi až kolem třicítky jestli ne později.
Datli takový vrtulník, občas to tu přeletí, jsme blízko dálnice, he pěkně hlučná potvora. Tak ať se to tam u vás brzy uklidní a hlavně ať se nezraní nebo něco horšího, chudáci mámy.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina