Trixl,včera jsem koukala na Uvolněte se,prosím....Byla tam Žilková,také zasloužilá matka a starší než ty

a přišla mi v poho

I když si neumím představit,že k tomu našemu svišťovi(má Kordulku nastejno s naší prťavkou) bych byla pomalu v osmým měsíci

Je to dost ďábelská představa

!Ale žije dost hekticky,na můj vkus.Když jsem slyšela,jak chystá někdy i 15 snídaní

Ale pobavila mě,jak prý přišla na kontrolu rok po porodu a doktor jí řekl:"No,po porodu dobrý,ale jste zas těhotná!" To musel bejt šok

!My dokončili přestavbu koupelny a kuchyně 14 dní před tím,než se malá narodila,a faktem je,že jsem to už taky hůř snášela.Tak se drž! A na ty bachovky kouknu,mívám takový stavy šílený bezmoci a vzteku...Pořád nějak špatně trávim,jak děcka porovnávají co máme doma,s tim co mají u mámy(táty)....Co jak dělá máma,jak co vaří....Přitom manža s "dojetím" vypráví o jejích hovězích plátcích jako o vrcholu jejího kuchařského umění!Člověk hopsá,stará se,ti druzí rodiče si je vezmou jednou za čtrnáct dní na víkend a nakonec jsou oni za ty skvělý a hvězdy

Takový docela zoufalství,vztek a bezmoc.....Jo,jo,ale dali jsme se na vojnu,musíme bojovat!Ještě,že mám tak skvělýho chlapa

prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky