fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 16 črc 2025 01:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2006 06:31 

Jsovko s pitím se snaž je to důležitý a s tím kouřením ti moc moc gratuluji a myslím že už to zvládneš,byla by blbost začínat. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2006 17:58 

Nazdárek lidičky,tak jsem se dočkala a konečně jsem na kašičkách,kupodivu se stalo to co jsem nečekala,hubnu :lol: :lol: !Ono to fakt funguje,sním toho minimum,směšná porce pro roční dítě,ale mám pocit plnosti a vydrží mi to tak na 3,5-4 hodinky.Oči by jedli,ale žaludek si sám řekne dost.Nevím jak ,nebolí to ani mi není špatně,ale tu pidiporci ani nedojím a odkládám lžíci s pocitem ...to jsem se nadlábla....Tenhle pocit vůbec neznám,budˇjsem měla permanentně hlad(díky dietám) a nebo byla přecpaná :oops: .Je mi fajn a i když ještě nesmím podle doktorů cvičit,tak přemýšlím že začnu malinko posilovat asponˇnohy a ruce,prsa a tak vše mimo břicha :wink: .Musím si pořídit ten rotoped,když tu na něj pějěte samou chválu,já tyhle mučidla moc v lásce nemám,nebo spíš nemám moc důvěru v to že mě unesou.No zkusím to,tak zatim čus a hubnutí zdar atˇs bandáží nebo bez. :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2006 18:26 

Ahoj Míšo,můžu se zeptat když jíš ty kašičky (já též-br.kaši),tak kolik si toho dáváš? Já tak 3-4 polévkové lžíce.Jídlo mi stačí,ale ňák se tělu asi nechce hubout...Od operace mám dole asi 4-5 kg,ale už několikátý den nic... :cry: nevím jestli nejím moc.
Díky a ahoj,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2006 18:37 
Na počátku pokryl Bůh zemi brokolicí, květákem a špenátem, zelenou a
žlutou a červenou zeleninou všeho druhu, aby muž a žena mohli žíti dlouho
a zdravě.

A Satan stvořil Algidu a Rafaelo. A zeptal se: "ještě pár horkých višní k
té zmrzlině?" A muž odpověděl "ano, rád" a žena poznamenala: "Mně prosím
ještě horkou vafli se šlehačkou". A tak každý nabrali 5 kilo.

A Bůh stvořil jogurt, aby si žena mohla uchovat figuru, která se muži tak
líbila.

A Satan vytvořil z pšenice bílou mouku a z řepy cukr a zkombinoval je. A
žena změnila svou konfekční velikost z 38 na 46.

I řekl Hospodin: "Zkuste můj čerstvý okurkový salát."

A Ďábel k tomu stvořil dressing a česnekový toast jako přílohu. A mužové a
ženy si po tomto požitku povolili pásky alespoň o jednu dírku.

Bůh ale vyhlásil: "Dal jsem vám přece čerstvou zeleninu a olivový olej na
ni!"

A Satan vytvořil malé briošky a Camembert, humrové chlebíčky a kuřecí
prsíčka na másle, k čemuž bylo již třeba druhého talíře. A hladina
cholesterolu lidstva stoupala k nebesům.

Tak Hospodin stvořil běžecké boty, aby jeho děti ztratili nějaké to kilo.

A Satan stvořil kabelovou televizi s dálkovým ovládáním, aby se člověk
nemusel obtěžovat s přepínáním. A mužové a ženy se smáli a plakali před
blikající obrazovkou a počali se odívati do strečových joggingových dresů.

Nato Bůh stvořil brambory, s nízkým obsahem tuku a bohaté na draslík a
další cenné látky.

A Satan odstranil zdravou slupku a vnitřek rozdělil na plátky, které pak
smažil ve zvířecím tuku a poprášil pak spoustou soli. A člověk získal
dalších pár kilo.

Pak Hospodin vynalezl libové maso, aby jeho děti nemusely zpracovávat
tolik kalorií, a přitom aby se zasytily.

A ďábel stvořil McDonalds a Cheeseburger za 99 centů. A pak se Lucifer
zeptal: "Hranolky?"A člověk odpověděl: "Jasně - extra velkou porci s
majonézou!" A čert řekl: "tak to má být."A člověk utrpěl srdeční infarkt.

Bůh si povzdychl a stvořil čtyřnásobný bypas.

A Satan vynalezl státní zdravotní pojištění..........

Ámen,slyšeli jste slovo boží neznabozi,hezký den :twisted: :twisted: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2006 19:19 

Matrixi,kam ty na to chodíš?To ví asi jen ten tvůj bůh co? :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2006 19:29 

L,já dneska například měla 2 lž.polévkový bramrorový kaše a 1 lž.polévkovou rozklohnˇaný rybky a stačilo mi to,nepřijde mi to moc :) .Když uvážíš kolik jsme bagrovali před tím a po hodince zase něco zobli :oops: ,tak je to drtek a fakt 3 hodiny 100%nemám vůbec na jídlo pomyšlení.Jíme asi stejně.Mě doktor říkal hlídat si tuky-cukry a nesníst víc než porci velikosti počítačový myši najednou a tím se řídím,s tím že když mám pocit sytosti dřív, tak to nedojím.To se mi zatím povedlo jednou,ale to se taky počítá :wink: .Zase nemůžeš nejíst vůbec,když funguješ normálně celý den,já myslím ,že jíš akorát. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2006 19:32 

Asi máš pravdu,ale kdyby se ta váha aspoň hnula...
Ale to přijde! Zítra si jdu koupit novou váhu :D tak ta to bude ukazovat lépe!
Díky pa,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2006 07:39 

Ahojky, L nebuď smutná. Já jsem první týden zhubla 3kg a tento téměř nic :( :( . Doufám,že až půjdu do práce tak se to zase hne. Jinak Míšo to ti závidím, já pociťuji hlad již tak po 2-2,5 hod :cry: a myslím,že moje porce jsou trochu větší :( tak 3-4 pol.lžíce rozmačkaných brambor a tak 2-3 lžíce dušené mrkve s kuřecím masem.Manžel mě sice uklidňuje, že si mám vzpomenout kolik jsem toho snědla před bandáží. Asi má pravdu, ale člověku to stejně nedá. Snažím se hodně pít, ale po 3 hod. se musím najíst, aspoň jogurt nebo nějaké ovoce. Nevíte někdo jestli můžeme salátové okurky? Nikde se o nich nepíše.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2006 07:50 

Ahoj Jajo,mě se ten ubytek také zastavil tento týden...Asi bych čekala,že když jsou tolik snížené dávky jídla a hlavně stále jen kaše,tak že to půjde lépe.Já taky doufám,že až půjdu do práce,tak to půjde.Hlavně člověk se nebude tak moc sledovat.
Ahoj,L. :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2006 07:53 

Jájo nemysli si já ubívám po půl kilech a po 10 dnech mám dole teprve 3 kg,ale jsem spokojená :) .To je prý cílem ,hubnout pomalu a stále.Taky mi to přišlo málo,všichni tu psali o 5-6 kilech :? ,tak jsem se ptala i v Iscare a je to úplně v pohodě.Ideální prý je půl -1kg za týden.A kdyby se jim to nezdálo tak neboj,oni nám při další kontrole můžou doplnit komůrku :wink: .Já si taky trochu dětinsky představovala ,že půjdu do práce a lidi mě nebudou poznávat. :roll: Těch co hubnou vyloženě před očima je asi hoooodně malinko,ale neboj mi je pomalu doženem :wink: :P

Předmět příspěvku: bájo:)
PříspěvekNapsal: 24 srp 2006 20:44 

achojky, tak jsem pravě dorazila z Praglu po prvni navštěvě v Iscare, no bylo to važně prima:) pan doktor Melechovský naprosto baječný člověk stejně tak, jako cely personal, 1. listopadu jdu na cele kolečko a pak už hura na to:D Snad to vyjde :) tak se mějte všichni žůžo, myslinkam na Vás.... Vaše panenka.........

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2006 21:33 

No vidíš a ani to nebolelo,vid´?Neříkali jsme ti to? :wink: Hlavně že to dobře dopadlo a je z tebe rázem čekatelka,to nejhorší máš za sebou,řekli že můžeš na kolečko a to je moc dobrý,to znamená že z jejich prvního pohledu jsi vhodná :P .Tet´záleží,abys proplula gastrem,psychologem a máš to v kapse.Moc ti to přeju . :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2006 07:25 

ahoj Mišííí, no to ja vhodna jsem stači se jen na mě podivat :D hihi no ještě nevim co krev ale snad dopadne dobře, musí :D jojo bylo to fajn měli jste všichni pravdu :D děkuji Ti a měj se pěkně...panenka....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2006 10:45 

Ahojky panenko, to mám radost i za tebe. Byla jsem u téhož doktora jako ty a tudíž s těbou sdílím naprosté nadšení z něj. Takže tě objednali na všechno v jednom dni? Tak to máš parádní, aspoň nemusíš jezdit takovou dálku víckrát. Já to mám na 2x a to je taky v pohodě, jen dietní sestru mám až někdy v polovině listopadu, ale to prý není tak důležité a jde bez ní operaci podstoupit. Tak nám všem držím palce a držme se. Měj se

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2006 10:46 

A ještě, dlouho jsem tady neviděla Gabi. Co je s tebou, jak seš na tom?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina