fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 lis 2025 23:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Martince
PříspěvekNapsal: 25 srp 2006 16:43 

ahoj Marti,
jojo mam je v jednom dni a tu dietni sestru mam taky až koncem listopadu a to muže byt i po operaci tak že prima, akorad ještě musim vyběhat pojištovnu pač ta moje je taky na prd:(

Předmět příspěvku: panenka
PříspěvekNapsal: 25 srp 2006 18:14 

A jakou máš? Nějak to tady nemůžu najít. :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku: panenka
PříspěvekNapsal: 25 srp 2006 18:14 

A jakou máš? Nějak to tady nemůžu najít. :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2006 23:39 

Martinko mam českou národní, a pujdu k ministerstva vnitra, maji sni pry nejlepší zkušenosti a minimalni problemky, tak snad to klapne:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 13:55 

Možná i proto ti dali ty vyšetření až na listopad, abys to stihla všechno bez problémů vyběhat, ne? Jak jsem si všimla, tak se snaží vyjít vstříc jak jen to je možné. Tak si budeme držet palečky, abysme to do tý doby vydrželi a aby nám to hodně rychle uteklo, že? :lol: :cry: :roll: :oops: :lol: :cry: :roll: :oops: :lol: :cry: :roll: :oops: :lol: :cry: :roll: :oops: :lol: :cry: :roll: :oops: :lol: :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 18:02 

Martinko, udělali mi to hlavně proto abych nemusela jezdit několikrat ono přez 300 km neni za rohem:) a take že to cele dohromady šlo zkloubit pravě na ten 1. listopad, doufam že to uteče rychle, na pojištovnu jedu v ponděli tak doufam že to taky vyřidim všechno:) no jinak dva měsice neni zas tak strašný mohlo byt huř, ale utikat by to mohlo dvakrat rychleji v tomto připadě bych se nezlobila :D a pěstičky si držet budeme to je jasna zprava :lol:

Předmět příspěvku: panence
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 18:28 

uvidíš, že to uteče tak rychle, že než se nadějeme, tak to tady bude. Vždyť ten čas tak hrozně letí, už máme konec srpna, dětem začne škola a pak to bude fofr. A do vánoc budeme mít hotovo. Teda doufám. :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 20:26 

Ahoj Martino a Panenko přidávám se a držím vám oběma pěsti aby jste to měli už za sebou výsledky stojí za to.Já mám po operaci rok a půl. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 20:29 

Jitko, díky za podporu, myslím, že je hodně důležitá. Teď mám jenom strach z tý hadičky. No ale vydrželi to jiní, vydržím i já. Jen aby tam něco nenašli a tím jsem měla po. :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 20:32 

Ahojky lidi,mám dotaz od kdy jste začali po bandáži cvičit na břicho?Jsem 15.8 operovaná,na kontrole mi bylo řečeno abych se šetřila,ale já trubička se nazeptala kdy už můžu začít?Nic mi není,port nebolí,špatně mi není,cítím se fakt jako bych nikde na žádný bandáži ani nebyla.Je mi líto času,kterého mám tetˇfůru,protože jsem stále v neschopnosti(naše obvodní trvá na 4-6 týdnech od operace,protože mám fyzicky náročnou práci),neschopenku mi vystavila obvodní 2 dny před operací ,abych prý nenastydla.Díky za radu . :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 20:43 

Ahoj Michalko:-)
nepospíchej s bříškem.
Je potřeba aby se to tam vevnitř pohojilo. Taky bys mohla do rány dostat kýlu. A je potřeba aby se port usadil a bandáž taky. Ještě není kolem uplně zhojená tkáň. A takhle bys to prodlužovala. Vypadám, že dělám chytrou, já vím :wink: . Ale sportem a péčí o tělo jsem se živila, bohužel jsem se narodila s velkým apetitem a momentálně nade mnou jídlo zvítězilo :lol: ...Ted mě živí manžel a takhle to dopadlo :lol:
Je super, že nic necítíš, to já to štěstí neměla. Asi jsem citlivka nebo co :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 20:51 

Marti díky moc,to nebudeš citlivka,to si nemyslím,ale já jsem v tomhle směru jako kočka,ze všeho se hrozně rychle vylížu,mě se krásně hojí rány už od malinka.Já i po císaři s 28 stehama šla 5 den domů,jako ty co rodili normálně.Nechci to zakřiknout,ale v tomhle směru mám opravdu štěstí.Tak já tedy s břichem počkám do příští kontroly(20.9)abych to nepokazila,zbytek bych pomalounku asi zkusila co myslíš?Taky jsi byla tak nadšená a netrpělivá?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 21:06 

No jasně,že byla. A taky jsem dokonce asi 4 týden v posilovně cvičila břicho. A dobře to nedopadlo, však víš.
Jinak cvič . Ale tak abys nenapínala bříško. Hodně choď. Třeba rychlou chůzí i pár kiláků....to je nejlepší ze začátku.
Nevím jakou máš kondici, jestli jsi byla zvyklá cvičit před tím a a jak. Aby ses hned nestrhala. Tak pomalu ale jistě a postupně si pomaličku přidávej.......máš čas, nic Ti neuteče. Hlavní je začít, však to znáš :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 21:14 

Dobrý večer lidičky.Dneska tu píši poprvé,ale čtu tyto diskuze docela delší čas. Už jsem se konečně rozhodla k nějakému radikálnějšímu řešení své nadváhy. Zkoušela jsem různé diety, obezitologa a cvičení. Nic z toho mi nepomohlo a když po delší době jo,tak jsem si zažila "jo jo efekt". Je mi skoro 19let, měřím 172cm a vážím 110kg. Myslíte si,že mám "šanci" na bandáž žaludku? Já už jinak fakt nevím. Mám vyšší tlak,migrény a bolesti páteře- dřív se mi často "blokla". Mám skoro dvouletou dceru a chci s ní běhat, hrát si s ní,ale s tou moji nynější "formou" jsem v pohybu dost omezená.Prosím poraďte mi.A kam bych se měla nejdřív objednat na ty vyšetření. Moje doktorka mi tam nechce poslat - chodím ještě pořád k dětské a ty o tom prostě nechtěj aní slyšet. Díky předem LUCKA

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 22:24 

Ahoj Luci,nejlepší je pro tebe,objednat se do Iscare v Praze.Jsou tam všichni ochotní a milí,určitě ti pomůžou a poradí.Posoudí jestli je pro tebe bandáž vhodná a i kdyby ne ,tak ti poradí co dál.Nevím proč by jsi neměla mít šanci na bandáž,myslíš kvůli mládí?Panenka je taky mladičká a už se chystá na kolečko,nebo myslíš kvůli váze,se mnou byla na bandáži paní,možná menší o chlup než ty a měla rovnou 100 a taky jí vzali.Určitě se neboj ,doktoři ti poradí.Žádný doporučení nepotřebuješ,všechny vyšetření si dělají sami a sami posoudí jak jsi na tom.Neboj!Rozumím ti ,jak jsi psala o svý malý.Mám doma větší žábu a i ona byla jedním z důvodů ,proč jsem se rozhodla k bandáži.Já na tvým místě bych to zkusila,hlavy netrhají,všechno ti vysvětlí a ty se pak v klidu budeš moci rozhodnout co a jak dál.Držím ti všechny palce,aby ti vyšlo všechno jak si přeješ!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina