fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 19:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 17:40 

Ahojky Mončo, vítej doma a blahopřeji, doufám že i já se brzy dočkám, zatím se snažít hubnout před, trochu to jde, tak se drž a at ti jdou kila hezky dolů, :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 20:19 

Milá Mončo moocc zdravím:o :!: :P a vítám tě , gratuluji k prstýnku.Je prima,že už to máš za sebou ,teď bude líp a líp a kilečka budou utíkat.
Taky bych uvítala informace od té paní co jí dělali plastiku kůže na břiše :shock: Díky ,pěkný den.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 20:45 

Děvčata a chlapci prosím můžete mi řici jestli vám,kdo podstopil gastro,brali vzorek?Zajímá mě jestli je to běžné nebo jen při nějakém problému.Všem vám děkuji za odpovědi. :?: 8) :?: 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 21:57 

Mě vzali vzorek taky, myslím, že to berou vždycky. Taky na ty helicoptéry. :lol: :lol: :lol: A nic jsem tam neměla, tak se neboj, vše bude v pořádku.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2007 23:09 

Ahojky všichni, moc Vás zdravím a moc děkuju za podporu. :D Nevydržím moc dlouho u počítače, courám sem po chvilkách, ale už je mi mnohem líp. Chce to čas a je to lepší a lepší. :D :D :D

Paní po odložení svých víc než 50ti kil zůstal škaredý převis na břichu a navíc v něm měla kýlu. Po té plastice ji na břicho dali pás, který ji to břicho bude držet stáhnuté. Vzali ji víc než kilo kůže a moc jsme se smáli, když jsme hledali pupík a našli jsme ho níž než původně byl. Jiřinka jen zkonstatovala, že teda bikiny kupovat nebude a paní doktorka se fakt od srdce zasmála. :lol: :lol: Dost dlouho bude muset ten pás nosit, ale mělo by se jí to hodně zlepšit. Sama jsem zvědavá, slíbily jsme si, že zůstaneme v kontaktu. Je to úžasný človíček a já jsem fakt moc ráda, že se s ní strávila dva užitečné dny. :lol: Upozornila mě na rýži a hovězí roštěnou (prý se mrcha šprajcuje) a jen jsem zírala jak si pochutnávala na sucharech a u toho mlaskala štěstím. :lol: :lol: :lol:

Já se zatím trápím jenom s pitím. Nevím, kolik si můžu dovolit vypít najednou a když to přeženu tak se mi hnusně a bolestivě škytá. S jídlem zatím problémy nemám, jím jen tekutou stravu a hlad a chutě taky nemám. Jen to někdy přeženu saktivitou a pak je mi ouvej. Jizvy potvory bolí. Už zkouším spát na boku a celkem to jde. Taky jsem dneska pekla karamelový koláč a neměla jsem na něj chuť, což je pro mě pozitivní zpráva. Je fakt, že mě brzdí i ta bolest kolem žaludku, ale fakt chutě nemám. :wink: Váha jde docela rychle dolů, až budu v práci, upravím si metřík. Nemám doma odkaz. Nebo si vytvořím nový jak budu mít více elánu.

Všem těm, kteří na ten svůj kroužek teprve čekají přeju, aby jim ta doba hooooooodně rychle utekla, aby neváhali do toho jít, aby se nebáli a hlavně aby se moc a moc těšili. Stojí to za to. Ten pocit, kdy se postavíte na váhu a zjistíte, že se mrcha pohla směrem dolů je nepopsatelný a tohle nikdo z těch hubených žroutů nepochopí.

Danielko i ty se dočkáš, neboj a bude to brzy. Prázdniny jsou za dveřma jak mi dneska oznámil syn a rychle to uteče. :D :D :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 08:45 

Moničko,přeji rychlou a brzkou rekonvalescenci a ať tě ta dobrá nálada neopouští.
Pokud si nebudeš něčím jista,tak postupuj intuitivně.Většinou první myšlenka je dobrá.A pokud budeš mít teď nečekaně chuť na sladké-je to varování,že tělo je bez energie a klidně se napij sladkého čaje,nebo dej čtvereček čokolády.
Mohla bys být na pokraji omdlení,protože pár dní budeš na strašně nízkém kalorickém příjmu.
Držím palečky a páček.

ztráty:-22cm přes břicho
Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 11:57 

Mončo já vím,zrovna dneska jsem tak přemejšlela,jak to všechno šíleně letí :roll: :wink: Myslím všeobecně :? :? Za chvilku půlka května,finiš ve škole,pak školní výlety a hups,prázdniny jsou tu a snad i vytoužený prstýnek :D :D :D !Moc na tebe myslím,je fajn slyšet,že to stojí za to!Jsem trošku netrpělivá :oops: ,ale taky se dočkam.Zatim pilně polykám Meridii a taky to docela jde....Sice ne tak rychle,jako s prstýnkem,ale přeci :D !Tak se drž a těším se na novej metřík,abych měla ke všemu ještě co závidět :wink: :D !Léňo,těch -17 cm v pase,to je docela nářez 8) :wink: ,to padáš z kalhot,co?Je to skvělý,jen tak dál :wink: :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 12:11 

Ahoj Moni tak ať ti ty kilečka miznou a již nikdy se nevrací :wink: :wink: :wink: a ty budeš lehčí a lehčí, až budeš úplně nejlehčí :lol: :lol: :roll: :roll: :D :D

Léňo tak tomu říkám úspěch, tolik cm pryč, to musí být na tobě hrozně moooooc vidět.Nemá manža pocit, že vedle něho se pohybuje úplně nová baba????Pokud mlčí, tak je asi moc spokojenej. Oni někteří chlapi neradi chváli, ze strachu, aby sis náhodou nevšimla, že jsi hezká ženská :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 13:40 

Ali-předně musím napsat,jak jsem ráda,že ti pichli port rychle a dobře.Konečně pozitivní zpráva! z Olmiku.
Manža říká,že je to znát,já už si zlepšuju sebevědomí a říkám si,jak jsou lidi pitomně do sebe uzavření a nekváknou.
Budiž.
Jo a těch -17 cm není pas,ale pod ním ten břišní špek.
A taky přes prsa.Možná někoho potěší informace,že velikost prsou zatím stejná(měřeno dle velikosti košíčků-furt plné),ale zmizelo to přes záda.Což je hodně dobrý fakt.
Takže musím vyměňovat pomalu asi podprdy,jsou mi už k ničemu.

A ještě poznámečka ke stravování.Taky jím naprosto všechno a co by mohlo vadit,tak zjišťuju,že instinktivně víc žvejkám.A taky pokud trošku popíjím mezi jídlem,tak mi není pak divně v krku,jako když jím jídlo na sucho.
Jo a včera jsem četla pěknou informaci.Lidi,kteří při obědě jí řidší polévky,tak mají nižší BMI,jak lidé,co jsou bez polévky a o to menším kalorickým přijmem.Prej je to vymoženost francouzů.
A aby to mělo efekt,má se jíst polívka alesoň 5x týdně.Stačí i jen bujon.Takže kvůli dceři budu muset začít vařit minimálně bujony.Polívku míváme,ale né 5x týdně.

ztráty:-22cm přes břicho
Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 14:57 

Nj ty polévky to je pravda, ale děcka mi je nechtějí jíst, tak jsem je přestala vařit. Ale masovou pěkně tučnou tu by si dali, ale já zase né každý den. Na zeleninovou a jinou mi dlabou.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 15:29 

ahojíček holky, no u nás musí být polívka aspon každý druhý den, máme ji rádi, někdy nám příjde že když není polívka není pořádný jídlo, dám si jí trošku a stačí,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 15:51 

Asi začnu s polívkovým terorem 8) protože já je miluju a zvlášť ty zeleninové nebo luštěninové. Nejradši mají polívčičku od tchýňky, ale ta je taková ta sváteční poctivá obvykle s knedlíčkama nebo nudlovka :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 17:38 

Ahojky... no u nás je to s polívkama tak, že jsme si navykli mít ji denně. Manžel má rád všechny, počínaje knedlíčkovejma přes brokolicovou až po rajskou. Akorát koprovou mi nejí. Ale malej - to je zlatíčko! Ten jí naprosto všechny polívky - polívka pro něj musí bejt!! Nejvíc miluje houbovou, pak fazolovou a čočkovku - takže u nás by to bez polívek snad ani nešlo.
Ale asi je to stylem života každé rodiny. U nás se vařily polívky denně odjakživa, tak jsem na to pak navázala i já... taky je musím mít. Raděj než druhý chod! :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 20:37 

Aničko moc zdravím,já jsem se při gastru taky moc vylekala,když pan doktor řekl vezmeme vzorek na histlogii-v hlavě se mi honilo to je konec něco tam mám a začala jsem se celá hrozně klepat/asi nervy/pan doktor se vyděsil a vysvětlil mi,že je to normální součástí vyšetření a nic tam není. :!: :!:
kdyby se mu něco nezdálo řekl by to :!: :lol: Moc držím palečky měj se fajn :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2007 21:04 

Taky mě brali vzorek a taky jsem byla připosr.... strachy. Je to normální, neboj. :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina