Ahojky všichni, moc Vás zdravím a moc děkuju za podporu.

Nevydržím moc dlouho u počítače, courám sem po chvilkách, ale už je mi mnohem líp. Chce to čas a je to lepší a lepší.
Paní po odložení svých víc než 50ti kil zůstal škaredý převis na břichu a navíc v něm měla kýlu. Po té plastice ji na břicho dali pás, který ji to břicho bude držet stáhnuté. Vzali ji víc než kilo kůže a moc jsme se smáli, když jsme hledali pupík a našli jsme ho níž než původně byl. Jiřinka jen zkonstatovala, že teda bikiny kupovat nebude a paní doktorka se fakt od srdce zasmála.

Dost dlouho bude muset ten pás nosit, ale mělo by se jí to hodně zlepšit. Sama jsem zvědavá, slíbily jsme si, že zůstaneme v kontaktu. Je to úžasný človíček a já jsem fakt moc ráda, že se s ní strávila dva užitečné dny.

Upozornila mě na rýži a hovězí roštěnou (prý se mrcha šprajcuje) a jen jsem zírala jak si pochutnávala na sucharech a u toho mlaskala štěstím.
Já se zatím trápím jenom s pitím. Nevím, kolik si můžu dovolit vypít najednou a když to přeženu tak se mi hnusně a bolestivě škytá. S jídlem zatím problémy nemám, jím jen tekutou stravu a hlad a chutě taky nemám. Jen to někdy přeženu saktivitou a pak je mi ouvej. Jizvy potvory bolí. Už zkouším spát na boku a celkem to jde. Taky jsem dneska pekla karamelový koláč a neměla jsem na něj chuť, což je pro mě pozitivní zpráva. Je fakt, že mě brzdí i ta bolest kolem žaludku, ale fakt chutě nemám.

Váha jde docela rychle dolů, až budu v práci, upravím si metřík. Nemám doma odkaz. Nebo si vytvořím nový jak budu mít více elánu.
Všem těm, kteří na ten svůj kroužek teprve čekají přeju, aby jim ta doba hooooooodně rychle utekla, aby neváhali do toho jít, aby se nebáli a hlavně aby se moc a moc těšili. Stojí to za to. Ten pocit, kdy se postavíte na váhu a zjistíte, že se mrcha pohla směrem dolů je nepopsatelný a tohle nikdo z těch hubených žroutů nepochopí.
Danielko i ty se dočkáš, neboj a bude to brzy. Prázdniny jsou za dveřma jak mi dneska oznámil syn a rychle to uteče.