fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 19:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 čer 2007 12:53 

Všem děvčatům co mají termín operace mocccc :P blahopřeji a držím palečky.Nebojte se vše bude raz dva.. a budete mezi námi oprstýnkované :o :P :P Pěkný den :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 čer 2007 14:29 

díky všem za podporu jde taky někdo na operaci v uterý 5.6.? Doufám že tam nebudu sama, ale myslím při tom zájmu,který o bandáže ted je, určitě ne.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 čer 2007 10:13 

maruško S. až dorazíš do ISCARE na lůžkové ozvi se. Já tam budu po operaci žlučníku./termín operace 4.6./Budu se těšit -dáme řeč :o :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 čer 2007 15:44 

fajník, ozvu se, já pujdu po bandu taky na žlučník, tak budu závidět že už máš všechno za sebou. Držím pěsti , hodně štěstí! Ještě se chci zeptat , mám tam být na pul osmou ráno, přííjem se dělá taky v prvním patře? Nebo někde u lůžkového a to je prosím kde? Nakonec jsem manželovi musela prozradit na co jdu, moc mi ten jícen nevěřil, měl psí oči, myslel si že jdu na podvázání nebo něco takového. Reakce dobrá. Tak mám trochu lepší pocit. Jdu sázet kytičky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 čer 2007 15:54 

Zdravím Marie S. Celý příjem se odehrává v prvním patře, já tam čekala 3 hodiny. Pak tě sestra odvede na pokoj a je to. Teda aspoň u mne to tak bylo. Na pokoji byl klid, odpoledne přišel jeden doktor na vzitu a druhý den celá rota doktorů. Pohoda a klid. Neboj vše mají zmáknuté. :P
žlučník je pohoda a bandáž taky. Mám to už vše za sebou. Držím palečky PA PA

10.4.2012 Turnov bypass

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 09:58 

Ahoj prciny :D

dnes mi volali z ISCARE:
V úterý 12.6. mám nástup, operace je ve středu 13. června.

Nemám s někým společný termín, žebysme požádali o dvoulůžák?? :D :lol: :D

Gastrická bandáž 13.6. 2007 v ISCARE Praha,
pro hiátovou hernii 10.12. 2013 zrušeno
Sleeve resekce 14.8. 2014 ve Valašském Meziříčí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 10:09 

Ahoj Maruško S,jak se ti daří? Doufám,že jsi už doma a cítíš se den ode dne lépe.I já už jsem celkem v pohodě. V pondělí jdu na stehy a tak snad už budu mít pokoj. Jsem ráda,že jsem tě měla možnost poznat jsi prima.
Moc zdravím,ať se ti pěkně zahojí bolístky.Snad se zase někdy uvidíme.
Moravane moc zdravím a gratuliji k termínu operace já budu v ISCARE v pondělí 11.6. na vyndání stehů po žlučníku to se mineme. Držím palečky
mějte se prima pěkný sluníčkový den. Hanka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 11:47 

haničko, daří se lépe a lépe, jsem od čtvrtka doma, papám jogurtíček, a kila už ubývají mám 92,8, jseš moc sympatická a obdivuju tě jaks zvládla žlučník. Já jdu na kontrolu 10.6. tak se mineme. měj se pěkně

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 11:51 

morawane gratuluji,mužů jsem potkala na iscaru málo, tak at se to povede

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 12:46 

Morawane gratuluju k termínu, ale nesváděj nás na dvoulůžák nebo si fofrem zařídím ten žlučník. :lol: :lol: :lol:
Hani S, řekni mi, co bolelo víc bandáž nebo žlučník? Ať vím do čeho jdu. Jinak jsem ráda, že se hojíš dobře. A co byla tam s tebou na operaci ta Terka? A jak jí jde hubnutí?

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 13:32 

Moravane Móóóc gratuluju k termínu operace a zachvíli už budeš mít také prstýnek :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 19:23 

Elen zdravím,je to asi různý nemá smysl někoho strašit.Já měla komplikaci s těmi srůsty o kterých nikdo nevěděl až při operaci jsem dala Mudr.Kasalickému prý zabrat :o :o Nejvíc mě bolela rána ve které byl zaveden dren,ten nám druhý den vytáhli a bylo to o 1000% lepší.Při operaci se moc snažili ,aby nám dělali co nejméně nových jizviček.Tak já i Terka máme dva stehy v pupíku ,jeden v jizvičce po bandáži /vpravo u žebra/ a dvě nové /dva a jeden steh/. Tentokrát mi bylo na blinkání po narkoze v noci,ale dali mi :o cosi do infuze a bylo to fajn. Jinak to asi vyjde na stejno /netlačí port :P :o to je plus/. Den ode dne je to lepší :P :!: Tak že se ničeho neboj peče jako vždy 100% ze všech stran
všichni se snažili aby nás to moc nebolelo ,tak že byly čípky a včeličky na noc.Mocc zdravím a neboj zvládneš to hrrravě :P :!: :!: V pondělí nám s Terkou vyndají stehy a bude nám zase líp. :o :o Terezka hubne hodně nechci si vymýšlet, ale snad pře 20 kg ,já mám dole 8kg -díky za ně :P A o dvě konfekč. velikosti méně :!: :!: Prstýnku díky :!: :D Jen mi dcera musí hýbnout metříkem .Moc všechny zdravím .Krásný sluníčkový víkend.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 čer 2007 21:06 

Díky Hani. Tak to jsi mě trochu, ale jen trochu uklidnila. Mě totiž po bandáží bolel jen port, takže jsem si bláhově myslela, že po žlučníku mě nebude bolet nic :roll: :roll: :roll: , ale bohužel asi každá operace bolí. Ach jo.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 čer 2007 09:09 

Tak děvčátka, až teď se dostávám,abych podala zprávu z páteční návštěvy ISCAR. Absolvovala jsem chirurgii(model žaludku atd. :roll: ),potom úúúžasné gastro :? :? :roll: :roll: -humus,humus,hnus-hlavně ty pazvuky,co ze sebe člověk dostane a nemůže to nějak zrušit,naštěstí vše o.k.,tak si to nebudu muset zopakovat-uf! :evil: :evil: uf!, no a pak psycholožka-nevím ani jména doktorů.U chirurga jsme byly tři ženy-špatné zprávy pro pojištěnce 222-Česká národní zdravotní pojišťovna-NEPLATÍ bandáž! Jedna z těch paní ji měla,a aby se s ní dál bavili,musí změnit pojišťovnu(trochu to zavánělo nějakým podivným chováním ze strany p.chirurga,paní se ptala jakou a on jí řekl,že jí to poví,až budou spolu sami...).No tak jsem to přežila a snad nic nebude stát v cestě za prstýnkem.Ještě jednou musím k dietce a k dr,Owen a snad se toho 9.7. dočkám :D .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 čer 2007 18:38 

elena píše:
Morawane gratuluju k termínu, ale nesváděj nás na dvoulůžák nebo si fofrem zařídím ten žlučník. :lol: :lol: :lol:
Hani S, řekni mi, co bolelo víc bandáž nebo žlučník? Ať vím do čeho jdu. Jinak jsem ráda, že se hojíš dobře. A co byla tam s tebou na operaci ta Terka? A jak jí jde hubnutí?

10.4.2012 Turnov bypass

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina