fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 črc 2025 18:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 16:02 

Ahojky Betty......mám pocit,že jsi má kolegyňka z vedlejšího pokojíku (operace 9.5) :) :)

Jinak si musíme na rovinu říci děvčata a chlapci,že jsme strašně nedočkaví......teda ,já určitě.
Asi je v pořádku když se to naše hubnutí na čas zpomalí nebo zastaví.....tělíčko si asi potřebuje oddychnout a musímu asi dojít,že to myslíme vážně :wink:
Jsem vděčná sobě,lékařům i rodině za to,že vůbec mám šanci hubnout a žít zase lidský život.Vážím teď 86kilo a jsem nezkutečně šťastná.Pokud bych neshodila už ani kilo-byla bych i tak spokojená,ale protože jsem v začátku tak vím,že to půjde ještě dolůůůůůůůů :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 16:06 

Milco-berco......ahojky,ještě jsem ti zapoměla napsat,že i já mám hlad tak po 1,5 - 2hodinách,ale nečekám....pak mi je špatně.....prostě jak mám hlad a uvědomím si,že to je hlad a né chuť,tak jdu a zobnu něco k hamání....rohlík,mléčnou rýži a tak.A když mě chytí chuť...tak jdu na čtvereček hořké čokolády80%(někdy to je čtverečků i víc :oops: ),ale mám to dovolené i od lékaře :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 16:07 

Milco-berco......ahojky,ještě jsem ti zapoměla napsat,že i já mám hlad tak po 1,5 - 2hodinách,ale nečekám....pak mi je špatně.....prostě jak mám hlad a uvědomím si,že to je hlad a né chuť,tak jdu a zobnu něco k hamání....rohlík,mléčnou rýži a tak.A když mě chytí chuť...tak jdu na čtvereček hořké čokolády80%(někdy to je čtverečků i víc :oops: ),ale mám to dovolené i od lékaře :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 16:12 

Jé Evo,to ti závidím :oops: .Já bych i při svý pidi výšce byla za tuhle váhu neskutečně vděčná,gratuluju :D .Já mám před sebou veliký kus cesty,momentálně jsem se nějak zasekla,nebo vlastně ještě jsem se pořád nerozjela :cry: ,snad se taky dočkám.Pa pa a moc držím palce,ale už tetˇje to krásný. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 16:17 

Nezáviď-sama se dočkáš!!!! :wink: :lol:
Držím palečky,jak dlouho jsi po operaci?Nemysli si,já jsem taky malá-162cm :oops: ,takže jsem byla "ta malá a tlustá",ale už nejsem a nedovolím abych někdy ještě byla!!!!Pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 16:35 

Ahoj všem,sem tu poprve a nejak nevim jak a kam psat..11.zari me ceka bandaz zaludku,mozna to zni blaznive ale ja se strasne tesim.Bojuju s nadvahou uz spoustu let ale ted sem si rekla ze to praoste zkusim takto..byla bych rada,kdyby se mi nekdo ozval a rekl mi svoje pocity z teto operace..pracuji ve zdravotnictvi tak vim co a jak ale vsechno vidim jen z profesionalniho hlediska,proto bych rada vedela co se deje po probuzeni a tak :) dekuju pokud se nekdo ozve a prosim myslete v pondeli na mě..dekuju

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 17:20 

Tak kdyz ctu vase zpravicky tak vam musim od srdce poblahoprat k takovym uspechum,jste sikulky a ja se moc tesim na ten svuj Velky den :) zaujalo me to piti, neustale mam potrebu pit,sem uz tak naucena.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 17:32 

Ahoj EMILY,tak jsem ti psala sáhodlouhou soukromou zprávu,kde jsem ti podrobně popsala co tě čeká a asi já trubka někde udělala chybu,protože tam není ani poslaná,ani doručená ani nic :roll: :oops: .To že jsi zvyklá pít je moc dobře dost z nás s tím mělo po operaci problém,protože jsme nebyli navyklí ani před ní :? .V pondělí na tebe 100% budeme myslet,ničeho se neboj!Pak nám dej vědět jestli jsme palce a pěsti a co já vím co všechno se drží,drželi správně.Tak tfuj, tfuj ,tfuj :wink: atˇti to dobře dopadne a ty nám brzy můžeš dát zprávičku jak ti to sviští dolu. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 17:50 

Ahoj Emily spousta lidí měla problém se naučit pít,já měla opačný piju strašně moc(4l)Takže mi to dělalo potíže.Nejvíc že po operaci jen pár loků.Byla jsem zvyklá vypít na EX půl litru a to fakt po operaci nejde.No ale už jsem se naučila jak pít,sice to párkrát šlo ven,ale už to je bez problémů.Jinak Ti přeju krásný vyspinkání a pak určitě napiš papa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 17:50 

MICHALKO dekuju ti moc za prani budu rada kdyz me prijmete mezi sebe a vy me a ja vam budu sdelovat sve pocity z bandu..vim co me ceka jen na sale pac u toho delam ale z druhe strany je mi to tajemne :D trosku me nahlodala pacientka ktere sme museli band vyoperovat pac zvracela tim stylem,ze neudrzela ani vodu..ale kazdy org je jiny a ne kazdy to snasi 100 procentne..ja vim..ale znete to :) nejaka ta obava je ale v kazdem pripade prevazuje pozitivum a uz sem pevne rozhodnuta..zitra me ceka predoper a v patek gastro-z toho mam snad vetsi strach jak z operace :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 17:55 

BELINKO i Tobe dekuju..no s trochou ironie reknu,ze na to vyspinkani se fakt tesim pac mam 4leteho spunta a co si holky budem nalhavat spanku nam ty deti moc nedopreji :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 18:29 

Ahoj Emily,
a co by si chtěla vědět konkrétně.Mě třeba po probuzrní z narkózy byla strašná zima na nohy a snažila jsem se to říct nahlas,ale moc mi to nešlo :lol:
A mám pocit,že mi ani sestra neodpověděla...,tak jsem pohla nohou a zjistila,že mám nohy přikryté... :wink:
Jinak po převozu na pokoj jsem dostala kapačku (asi) no a pak na mě začala působyt narkóza (řekla bych,že mi ta kapačka dělala zle) bylo mi špatně,ale né každému je zle.To určitě víš,když jsi z oboru.No tak jsem místo dvou kapaček dostala čtyři.Na sál jsem šla kolem 9:30 a na pokoji jsem se dívala na hodiny,když bylo 14h.A kapačku jsem měla do 22h.
I když mi bylo zle,tak člověk vidí tu lepší budoucnost,takže ňáké počáteční probl. se zvládnou mnohel lépe.
Mnoho štěstí,L.

Předmět příspěvku: Evičko...
PříspěvekNapsal: 05 zář 2006 19:22 

:wink: Ahojenky Evi...tak jsem byla dnes na kontrole...a říkala jsem to otom hladu už po 1,5h a bylo mi řečeno ,že kolem žaludku tuk mizí a tím pádem,že je bandáž volnější ..Tak mi to příští kontrolu 5.10 doplní....tak se těším..Budu muset psát jídelníček 14dní předem a pak hurá na adjustaci.Tak jsem na to zvědavá...prý kolem toho 6měsíce se to tak nějak doplnuje poprvé.Jinak tento měsíc je to -2,5kg...tak je to huš -18kg za 5měsíců.Tak držím pěstičky..a jsem zvědavá co řeknou Tobě...pa Mili :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 zář 2006 06:38 

Ahoj Milčo to je super jak Ti to jde :lol: Já už stojím na váze téměř 3 týdny a nic :cry: :cry: :cry: asi budu potřebovat doplnit.No uvidíme,zítra tam jedu na kontrolu,tak jsem zvědavá co mi řeknou.Tak se držte a at vám to jde líp než mě :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 zář 2006 16:25 

Ahoj všem..tak uz mam predoperacni vysetreni a cekam na ten spasny den :) zvlastni ale jen asi ze strachu sem sundala kilo z me obr postavy :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina