AHOOOOJ PRCINYYYYYYYYYYYYYYY
Tak jsem se zmátořil a zasedl k počítači,
abych
VÁM VŠEM PODĚKOVAL za vaši podporu, za smsky, za hovory po telefonu, za návštěvu, za jogurt a za nabídku odvozu.
Jsem moc rád, že tady to forum funguje. Nejen mě, ale určitě i vám všem forum moc pomáhá.
Jak jsem četl, o mých dojmech z operace jste byly informovány, tak teď něco o cestě domů. Jojo, cesta domů vůbec nebyla jednoduchá. Kromě toho, že jsem skoro pořád chodil (měl jsem zastavené prdíky

), ve vlaku mi začala prosakovat operační rána, kde je všitý portík. Hned po příjezdu jsem šel na chirurgii - už mi to prosáklo až na kalhoty. Doktor to bez nějakých řečí převázal. Dnes ráno jsem byl znovu na převaz. Už ne na chirurgické pohotovosti, ale v ambulanci. Rány už byly klidné, suché, převázal všech pět operačních ran.
Doktor říkal, že tady nemají žádné informace o bandáži, jestli bych jim nepřinesl nějaké mateiály - tak si mě pozval ještě na kontrolu v úterý, abych mu něco přinesl.
Zítra si to už asi odlepím, abych se mohl osprchovat. Port bolí - jak sviňa, s bolestí vstávám z postele. Ale v noci už jsem spal na pravém boku.
Hlad ještě nemám, asi je to uvnitř ještě všechno oteklé. Popíjím bílou kávu, asi za dvě hodky bujón, na večeři budu mít z bujónu rajskou, už se těším. Mezi jídly (jestli se tomu dá říct jídlo

) popíjím po doušcích vodu vylepšenou pomerančovým nektarem.