fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 20:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 08:58 

Moc se tady neděste hlavně ty co jsou před operací. Já jsem po operaci 3 týdny a jsem v pohodě. Narkóza byla taky v poho... žádná blivačka ani bolest po operaci.... sice to vstávání z postele jde hůř, ale jde to tak 3 dny to trochu bolí ale nic hrozného to asi po každém zákroku. Hlavně to chce chodit aby prdíky odešli....takže děvčata nebojte se ničeho :D :) :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 12:45 

Romano, díky za vysvětlení, v tom případě blahopřeji k zhubnutí tolika kil, mě to připadalo až neuvěřitelné, proto mi to nevycházelo. No to je prostě nádhera!

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 12:48 

Romča je úžasná, já před ní smekám. Fakt ! A držím palce ať se to hýbý dál a dál. :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 12:55 

tak dneska jsem byla vytahat stehy na Iscare, a protože můj doktor byl na sále,vzala mě dr. Doležalová, moc příjemná, vytahali mi stehíky, a už jsem pádila domů. Kontrola až 9.8., protože mezitím mají dovolenou a pak zase já. Varovala jen před jídlem na dovče, ale my schválně máme bez jídla ,aby mne ty přeplněné švédské stoly nelákali. Čekárna nebyla přeplněná , ale spousty lidí na pohovory.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 08:09 

Tak včera mi řekli, že výsledky gastra jsou v ořádku, málem jsem skákala do výšky...znovu bych to asi nepřežila, takže operace snad toho 16.7. bude...napřed mi řekli, že půjdu kolem 15 hod. odpoledne, včera zase, že půjdu už v 9hod., tak uvidím, buď mi to řeknou ještě na tom interním, co jdu11.7, nebo až mi budou ještě předem volat. Chtěla jsem se zeptat, když by mě operovali ráno, tak v kolik tak ráno tam musím být??? A když odpoledne?? Pokud bude operace ráno, nechtějí doufám, abych si tam šla večer předem lehnout????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 08:30 

Taky10, gratuluju k dobrejm výsledkům z gastra!!!
Jinak pacienti z Prahy tam myslím nemusí jezdit o den dříve, to víceméně chtějí po těch, co jsou víc zdaleka. Nástup je většinou kolem 7.00 ráno - a je jedno, jeslti jdeš na sál hned ráno nebo až po poledni.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 09:14 

Tak děvčata,mám toho právě tak akorát :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: Právě mi volali z Iscare,že mi ten můj dlouho očekávaný termín operace,bohužel,musí posunout :evil: ,že 9.7. určitě néé,něco na mně blekotala o zavřeném sálu a tak :evil: :evil: :!: Že prý až tak v druhé polovině srpna :evil: :!: Takže už toho mám tak akorát!Byla jsem asi nepříjemná :? ,ale vy,několikráte odložené,posunuté,mně chápete,co?Ještě minulý týden jsem tu "udělovala" rady o trpělivosti :( a teď můžu vzteky puknout!No nakonec,že prý by mně mohla ještě vmáčknout na 30.7.!Fakt mně neskutečně štvou!!!!Ještě jedu příští středu k doktorce Owen,tak se s ní pokusím promluvit,jestli by tam nenašla okýnko někdy dřív.Poprvé jsem do Iscaru volala někdy začátkem února,na kolečko mně objednali až na duben,horko těžko jsme domluvili termín na začátek července a teď tohle!Tak ještě uvidím,jak to nakonec všechno dopadne :cry: .Jsem naštvaná a smutná zároveň......Já vim,že jsem si v klídku tloustla téměř deset let :oops: :roll: :cry: ,ale teď už mi to čekání na operaci fakt připadá nekonečný.Všechny,co se o operaci začali zajímat daleko po mně,už jsou buď po operaci,nebo těsně před....Já se snad nedočkám :cry: :cry: :cry: Tak jsem si tu alespoň postěžovala,jaká jsem chudinka odsunutá :( :cry: ,sice mi to nikterak operaci neposune,ale aspoň jsem si ulevila....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 09:18 

Dani to je mi líto. Já se tak těšila, že tě poznám a oni nám to tak zhatí. :twisted: Budu držet palečky, at ti paní doktorka pomůže a termín se najde dřív. Já se do toho obula jen těsně před tebou a už jsem dva měsíce po a ty musíš zase čekat. :twisted: Tohle se mi na nich taky nelíbí. Já si tím sice neprošla. U mě funguvalo všechno podle domluvy, ale taky bych řvala zlostí. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 09:24 

Ještě mě tak napadlo. Proč někomu nabízejí ještě léky a hubnutí před operací a podle BMI jste na tom někteří líp než jsem byla před operací já?Mě jen řekli, at zkusím odložit tak 3 kila než půjdu pod kudlu a jinak nic. Nikdo mě nějakým jiným způsobem netrápil. Já ani nemusela přijet o den dřív a to jsem jela 370 km. Vyjížděla jsem o půl druhé ráno a po deváté hodině už mě brali na sál. I kolečko mi nabídli v jeden den všechno a dietní sestru jsem neměla vůbec. Jsem z toho volajaká zmetěná. Není pro všecny stejný metr. Kdyby to všechny měly já, tak si hvízdají spokojeností. :oops: :D

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 09:32 

hmmm.Taky jsem se těšila,že když nám neklapla ta operace společně,že mně přijde utěšit po operaci spřízněná duše a zas z toho nic nebude :cry: .Nevím,proč to u někoho vše klapne a u druhého s tím dělají takové obštrukce......No uvidím,co mi k tomu poví ještě doktorka :? :cry: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 09:43 

Taky,Zelenoočko bohužel i Pražáci musí do Iscare den před operací pouze ti, kteří mají operaci v pondělí tak nemusí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 10:38 

Pro Danielu - je mi líto, že ti to zase posunuli, mě když řekli na Homolce, mže přes léto tuhle operaci nedělají,tak jsem na ně asi koukala hodně nešťastně nebo viděšeně :roll: , protože mi nabídli termín 2.7 - je to určitě i proto, že jsem zdravotní sestra a oni to ví.
Pro Romanu - to je ÚŽASNÝ, :P :P že si tolik schodila, utčitě ti velmi stouplo sebevědomí a taky se cítíš celkově líp :wink: . Já doufám, že se taky tak budu cítit. Již brzi :wink:
A pro Monču - po mě taky nechtěli žádné hubnutí před operací a kolečko jsem taky měla vše v jeden den - od náběrů, přes psycholožku, gastro až sono. Jo a u dietní jsem taky nebyla.

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 10:38 

s tím dnem předem je to asi jak kdy, já šla v úterýjako druhá a stačilo ráno v 1/2 8 a to jsem neměla předoperační vyšetření, a paní která šla druhá ve středu tam už musela být v uterý a byla pražská. Asi jak jim to vychází. S tím přeložením je to smůla,když mne objednávali na kontrolu tak to bylo taky pořád , to ne je dovolená, pak taky ne, a čekárna plná , asi toho maj hodně. Tak snad se to povede, doktorka Owen ale termíny neurčuje ani neovlivní, objednává chirurg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 10:53 

ještě k tomu hubnutí, taky asi záleží na velikosti jater, já je měla hraniční a tak jsme se dohodli že by to bylo dobrý pro operační výkon. měli tam několik případů, že kvuli velikosti jater operaci neprovedli.Já zhubla před operací 6 kg sama a 4 kg s meridií. Se mnou byla na pokoji paní, které bandáž dělali napodruhá, napoprvé ji otevřeli a zjistili že to nejde že ty játra jsou moc velký a tak ji jen zašili a bandáž nedali.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 čer 2007 10:56 

No pane jo. Jít tam nadvakrát :shock: Já jsem po... i napoprvé

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina