fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 22:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 zář 2006 16:37 

Emily blahopřeju,jak ke kilu dolů,tak k dalšímu krůčku k operaci :P .Tetˇuž ti to uteče a za chvíli nám budeš popisovat jak jsi statečná holka a jak je ti den ode dne líp a je tě mínˇ :wink: Tak držím palce atˇti to uteče jako voda :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 06 zář 2006 22:37 

ahoj Emily
Kam se chystáš na operaci.Držím ti palce nic to není,vše prospíš.Já už to mám dlouho za sebou a cítím se skvěle je ze mě jiný človíček.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 zář 2006 10:13 

Ahoj Emily, i já se přidávám k Betty a zajímalo by mě kam na to jdeš, když jseš teprve dneska na gastru a v ´pondělí už na bandáž. Jinak držím moc a moc palečky, já jsem teprve čekatelka na kolečko. V pondělí vzpoměneme.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 zář 2006 18:03 

Jdu do jedne soukrome nemocnice u nas na Vysocine,specializujem se na tyto operace..mozna to mam malinko z protekce pac u toho delam :) tak holky gastro je za mnou..ja sem se klepala jak vystraseny kralik ale v pohode :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 zář 2006 18:36 

Emily, pěkně klídek, zítra je tvůj den, :lol: :D :lol:
Držíme palečky. :wink: Po o. se ozvi, jak je.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2006 15:07 

Haloooooooooooooooooooooooooooooo sem tu ziva a zdrava,vse probehlo v poradku a dnes me propustili domu :D jen me neuveritelne boli ramena a tlaci port alo to je dan :D moc dekuju vsem co na me mysleli a doufam,ze ted i ja se uz budu jen a jen chlubit vysledky :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2006 16:04 

Emily,gratuluju :P že se to dalo v pohodě vydržet?Mě taky bolely nejvíc ramena,je to zvláštní že zrovna ramena.Ještě 2 dny doma a pak už mi bylo juchů.Tak hezky odpočívej a brzy napiš jak je :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2006 18:07 

Oni ramena proto ze jak te pri operaci nakloni tak za ne prakticky vysis :D sem rikala mudr ze me boli vic jak bricho :D ale co,vse zapomenuto..ja mam takovou radost

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2006 18:35 

Ahoj Emily i všichni ostatní. Gratuluji k úspěšné operaci a k odvaze ji podstoupit. Myslím,že každý z nás tu odvahu musel k tomu sebrat. Někdo se bál více,někdo méně,ale za sebe říkám,že je dobře do toho jít. Já jsem po operaci měsíc a mám dole 10 kilo. Zítra jedu na kontrolu do Iscare a už se těším,protože věřím,že budu pochválena. Ještě jsem si po operaci dala závazek,že přestanu kouřit,ale to bohužel moc dobře nedopadlo. Všechny moc zdravím a přeji hodně kil dole. :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2006 21:02 

Ahojky, já vám všem tak závidím, že to máte už za sebou a můžete už jen hubnout. Já mám zatím vše před sebou a s tím i obavy, aby ne nenašlo něco co mi nedovolí bandáž podstoupit a že budu odsouzena být tlustá, protože sama to nezvládnu. :roll: :roll: :oops: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2006 21:03 

Ale jinak jsem zapomněla - Emily moc a moc gratuluji a držím palečky, aby kila šla dolů. :idea: :idea: :idea:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2006 22:48 

Pěkné dny všem. :) Emi1y, blahopřeji. :lol: Jsovko, před dvěma lety jsem přestala kouřit a fakt mi ppomohli ty náplasti, kouřila jsem od 15 ti let.
Mám pocit že na ISKAR je i poradny na závislost na tabák. Ono kouření a jídlo je ruku v ruce. Já jsem zaháněla večerní hlad právě cigaretami a když jsem přestala kouřit, tak bylo 19 kg nahoře raz dva. A dolů jsem dala jen 10.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 zář 2006 13:37 

Ani nevite holky a samo ze i kluci jak rada sem za jste a pomahate mi,zrovna dneska sem si chtela rozvarit a rozmixovat jablko ale ja se tak bala jestli muzu ale Jitka mi poradila ze ano a tak sem do toho sla :) strasne vam vsem moc fandim a ti co cekate tak si to v zadnem pripade nerozmyslejte a bezte do toho pac to za to stoji..děkuju děkuju děkuju děkuju že jste

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 zář 2006 16:59 

Achojky Všem,
tak jsem zas po nějake době na Vás přišla kouknout. No prima zlatička jak Vám to krasně jde a jak mate už po operaci viz. Emily, Všem Vám moc zavidim :) ja už se nemužu dočkat počitam dny jak ditě ktere se těší na Ježíška, do 1. listopadu na kolečko ještě času dost a ja přestavam byt trpěliva:( tak Vám držím pěstičky a doufam že se taky dočkam :(....Vaše panenka....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 zář 2006 07:02 

Ahoj Emily gratuluju k úspěšné operaci.Jsem se chtěla zeptat,psala jsi tu o těch ramenech-nemohla by jsi to blíž popsat?Já vůbec nechápu jak jsi psala že se při operaci visí za ramena,já myslela že to dělají v leže???

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina