Pro sie:
Nevím, jestli je to běžný postup, ale já měla v ruce zavedenou kanylu už než jsem jela na sál a to jsem dopředu nic nehlásila ani nežádala. Na sále mě pak začali připevňovat ruce, připojili kanylu a pak už jen vím, jak jsem se budila a pod prostěradlem počítala náplasti.

Intubace určitě proběhla, protože se mi to první odpoledne po operaci moc špatně mluvilo (asi jako při silné angíně) a sestra mi říkala, že je to právě následek intubace, který odezní a měla pravdu.

Tak se neboj žádné masky a těš se, že už to máš konečně nadosah. Vím, že nervíčky asi pracují, ale představ si, že já se víc bála doma, než tam. Tam už jsem byla asi se vším smířená a moc mi pomohla návštěva Olči, která tam se mnou obětavě strávila snad 3 hodiny. Kecaly jsme o všem možném, jako bychom se znaly už dávno a když odešla, byl večer a za chvíli jsem šla spát (nechala jsem si dát prášek, kdyby se nervy chtěly hlásit

). Krásně jsem se vyspala a ráno už jen čekala, kdy si pro mě přijedou.
Gratuluji Ti k termínu a pokud máš na něco chuť, dej si to.

Ta tekutá kúra je chuťově dost chudá.