Carmellko vydrž - i když si myslíš, že jsi už fit, jsi pouze pár dní po operaci! To dobré teprve přijde.

To víš, je to cizí předmět v těle a to si na to musí zvyknout. Však proto se nemáme namáhat a i teď, měsíc po operaci mi dr. kladl na srdce, abych netahala nic těžkého.

Po zákroku se v těle musí všechno usadit, splasknout otoky, které vyvolala operace apod. Možná už Ti vadí i stehy.

Pokud se dobře hojíš, budou ti právě stehy působit omezení. Až Ti je vyndají, ty rány se zklidní a už se jen vyloupou stroupky. Pak už budeš moci spát i na druhém boku a časem i na bříšku (pokud to máš ráda

). Mě to také bolelo nejvíc, když jsem si sedala, lehala a pak zase vstávala.

Musíš na to myslet a jak Tě to učila rehabilitační, tyto změny vždy prováděj při hlubokém výdechu.

Opravdu to pomáhá. Rodinu jsem na to upozornila a tak 10 dní jsem si tu bezostyšně funěla.

Déle to nebylo potřeba - pak už bylo fajn a Tobě určitě také bude.

Držím palce.
Marie S - U Tebe by to opravdu mohlo být úbytkem tuku v břišní oblasti. Asi si portík hledá nové místečko.

Každopádně se sleduj a kdyby to zarudlo, nebo přišly teploty, raději hned zavolej do ISCARE. A pokud můžeš, šetři se, aby se to rychleji usadilo.