fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 06:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2006 09:48 

Ahojky všem!

Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho se provádí první přiškrcení kroužku?Jak se to dělá a jestli to bolí?Předem díky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2006 19:41 

Berušky a berušáci,zítra mám kontrolu v Iscare ,sundala jsem jen 3.5 kg :( ,tak mi držte palečky ,abych nezažila letecký den(jak od tamtud poletím,až mě vyhodí).Protože si to fakt nezasloužím,tak poctivá jak jsem po bandáži,atˇse to týká diety ,či cvičení,jsem ještě nikdy nebyla :wink: .Bojim,bojim,tak čus a díky! :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 zář 2006 11:16 

Ahojky Míšo, tak na tebe myslím, jak si asi dopadla. Myslím, že dobře, protože 3,5 kg je přece pěkné. Kdy se to komu z nás podařilo, a téměř bez námahy, za měsíc? :roll: :oops: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 zář 2006 13:08 

Jsem zpátky a nikdo mě nevyhodil a nikomu jsem nenadávala :P .Pan doktor byl moc milí a příjemný.Pochválil mě za vzornou stravu a hodně pohybu.Váha mi doma vážila asi blbě,nebo jsem blbě koukala,nebo jsem strachy vypotila 1.5 kg v čekárně,to byl rozdíl mezi mojím a jejich vážením :? a sečetli mi to až od datumu kdy mi schválili operaci a to jsem musela držet tu hladovku(a shodila 3.5 kg)no prostě dohromady mi to se vším dalo neuvěřitelných(pro mě)9 kg od schválení operace :lol: :lol: .Příští měsíc mi doplní komůrku,aby to šlo ještě lépe ,říkal pan doktor Melechovský :lol: .Tak se nebojte ničeho,možná budete taky překvapený jako já. :P Moc jsme se nasmáli,když jsem na něj vychrlila,že za to nemůžu že to jde tak pomalu a že mi proto nesmí nadávat.No asi si myslel,že se mi to vrazilo na mozek,ale bral to dobře,ještě se tomu smál a musela jsem mu slíbit,že už se ho nikdy nebudu bát.Tak se mějte fajn baj,baj

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 09:38 

:D tak to je super že ti nevynadal, já na něj prdím asi zrovna když jsme tam byli my, tak asi vstával prdelí napřed, já ho teda moc nemusím! Od kontroli jsem shodil 3 kila a doufám, že ještě tak 3 shodím a pak doktorovi vytřu zrak, na to se fakt těším :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 10:15 

Spejlíku,to je parádní.To víš že jo,jen mu ukaž že nejsi žádný mejdlo!!!Asi pan doktor neměl bohužel svůj den,protože trvám na tom že 6 kg za měsíc je moc,moc dobrý.Přeci jakýkoliv úbytek je úspěchem.Nevím myslím si že ani tak nejde o kila co nejrychleji schozený,ale o změnu přístupu k jídlu a tak i k životu.To jestli schodíme 20-30-50 kg a za jak dlouho není tak podstatný.Když se naučíme k jídlu přistupovat tak jako že jíme abychom žili a ne naopak,tak musíme dříve nebo později schodit,co nám překáží.Máme na to minimálně 2 roky 100%.Držím ti palce a všem co se na to dali a sobě nakonec tím pádem taky.Koukal jsi včera na primu?Jste to co jíte?Tak já mám v paní neskutečně věrohodný obraz ...jak nechci a nesmím dopadnout,nemyslím na váhu,ale na přístupu ,od začátku šidila a lhala sama sobě do kapsy a to je k ničemu.Tak se nedej ,drž se diety a doporučení,tím máš svědomí čisté a pak víš že ty víc udělat nemůžeš i kdyby se všichni doktoři světa stavěli na uši.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 18:46 

tak nevím že by ta váha vážila blbě nám všem?,už jsem to tu psala taky jsem byla při kontrole dost překvapená,moje váha mi ukazuje o tři kila víc než jejich.tak nevím že by blbá náhoda?????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 19:06 

Čauky všem, tak jsem byla dneska na kontrole :wink: . Nikdo mi za shozená 3 kg taky nenadával. Dostala jsem jen poučení :roll: . Snížit příjem na 100-150 ml a zvýšit pohybovou aktivitu, jíst pravidelně 5x denně a nečekat na hlad. No a na kontrolu 17.10.Jsem teda na sebe zvědavá jestli mi takováhle porce bude stačit :oops: .Dost pochybuji. Setkala jsem se tam s ženskejma, které byly operované také 10.8. (možná,že je to jedna z vás) a jedna zhubla 12 a druhá 10. Jak jim závidím :cry: . Moje tělo je fakt pošahaný, prostě si nebude brát zásoby, ale bude mi kručet v žaludku. Já ho nechápu. Stále se mu snažím domlouvat, ale marně. Tak se mějte hezky a pěkně hubněte.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 19:08 

Třeba mají nějakou lepší, která dokáže rozpoznat svaly,tuk a vodu,tak proto ty rozdíly.Já nevím jen plácám nerozumím tomu,ale oči mi málem vypadly z důlků.Příště se na to zeptám ,protože já mám váhu úplně novou a manžel na ní váží na chlup stejně co u svého doktora a mě tam "lítají" 2 kg.Ještě že ne nahoru,to by mě drblo,takhle je to milé překvapení,ale zvláštní to je.Dnes byla na kontrole Jaja,tak jak jsi dopadla?Taky líp než jsi čekala?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 19:12 

Je Jájo,tomu se říká telepatie,zrovna když jsem na tebe myslela ,tak jsi napsala.Taky ti na příště slíbili doplnit komůrku?Mě jo a přiznám se ,fantazie mi zase pracuje na plný obrátky a tak mám trochu strach,ale jen trochu!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 19:29 

Tak a mě to čeká zítra :?
A budou mě tam přeměřovat?To bych celkem uvítala...
Papa,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 19:48 

L-mě nepřeměřovali,taky bych to uvítala,protože jsem zhubla spíš opticky :lol: :lol: ,ale mě jen zvážili.Nevím jak ostatní.Budu na tebe zítra myslet,aby až vlezeš na tu zakouzlenou váhu,tak abys byla překvapená jako já s Belou. :wink: Čus

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 19:54 

No já mám dole sice 6 kg a v pase asi tak - 12 cm,ale jedniný kdo mi řekl,že jsem zhubla je máma a babička.V práci ani slůvko,ani od kolegyně,která to ví (ale s ní mám teď tichou ,,domácnost"se trochu urazila :? ).A to jsme kolektiv asi o 30 lidech.
Tak zítra uvidíme...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2006 21:01 

Ahoj děvčata(mužský se tu teď nějak nevyskytují,jen špejle a toho mám doma) :lol: :lol: . Jsem ráda,že jste překvapené kolik jste zhubly. To mně navážili na kontrole stejně jako mám doma,ale já si nestěžuji. Za ten první měsíc jsem měla dole 10kilo,ale reakce ze strany doktora nebyla žádná. Asi opravdu neměl svůj nejlepší den. Mě tohle ale nemůže odradit,protože to nedělám kvůli nikomu jinému než kvůli sobě a taky kvůli své 7měsíční vnučce,abych jí stačila až začne běhat. To je má nevětší motivace. Teď zatím "běhám" s kočárem,ale dost mi to pomáhá,protože vzhledem k věku a zdravotním problémům je to mé cvičení kterého jsem zatím schopná. Docela vám závidím posilovnu,ale mě to paní doktorka zakázala a doporučila jen plavání a chůzi. Taky rotoped,ale ten jse před časem prodala,protože u nás fungoval spíš jako němý sluha. No myslím,že už jsem toho nakvákala dost a tak přeji všem příjemné a rychlé hubnutí a dobrou. :P :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 zář 2006 06:19 

Ahojky :D :D :D
Tak mi ta váha leží v hlavě,se mi o ní i zdálo :lol:
Fakt je to divný mám totiž novou od srpna.Takže nevím kde je chyba.U holky to ukazuje stejně jako u doktorky,takže je nějaká zakletá a když na ní vlezu já tak si asi říká,tak to ne holčičko tobě ukážu o tři kila víc aby jsi neměla takovou radost :lol: :lol: :lol: A zajímavý,když se zvážím u našich(váha je z roku 1960) :lol: tak mi ukazuje stejně jako ta v ISCARE.Tak fakt nevím.Brala bych kdyby na kontrole měřili tuk,svaly,tak jak to dělali před operací.Mě sice hodně lidí říká že jsem zhubla,ale především padám z kalhot.Nejhorší je že si nechci zatím kupovat nový,protože jsem rozhodnutá ještě hodně shodit,tak by to byla zbytečná investice,no ale nahá taky chodit nemůžu :lol: :lol: to by byly prázdný ulice :D .tak se mějte holky a kluci a at se vám to dobře hubne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina